Går bra nu

Så där ja!
Nu har Emma klarat sig utan oss på dagis! Går kanon bra! Hon tom sover!
Får se hur det blir efter helgen men tror inte det ska va nå problem!

Är så himla stolt över dig<3


Imorgon

Imorgon ska Emma va ensam på dagis! Min lilla lilla tjej är ni stor! Niclas kommer få lämna denna vecka kan jag tala om. Själv är jag så blödig så klarar inte av det ännu. Emma är redo men inte jag... Känns ju så där!
Värsta av allt är att jag går ju till 18 två dagar denna vecka, vill INTE!!!! Men är bara att bita ihop...

Har 100000 tankar i mitt huvud just nu, vet inte vad jag vill eller vad jag ska göra. Saken blir ju inte bättre av att tankarna kommer på kvällarna när jag ska sova, så somnar ju inte, vilket ger mig sömnbrist! Aja, vi får se vad som händer och fötter.

Pöss och kram alla som läser!


Första vändan!

Den här dagen började i lite smått kaos! Efter en natt med väldigt lite sömn så gick jag upp och väckte Emma, hon ville verkligen inte upp! Men efter många om och men så följde hon med ner.
Tog ett par minuter sen började hon spy, Niclas satt på toa så hon fick in till honom medan jag fixade klart allt som jag skulle hinna med innan jobbet.

Så himla typiskt att hon blir sjuk nu när hon skolas in... Men men 2 hela dar hann hon vara på dagis iallafall...


Fina människor!

Tror ni jag blev lycklig idag eller!?!?!
Har ju haft problem med min bil. Så har varit lite jobbigt och bara haft en...
Har bytt batteriet men hon vill inte gå igång!
Så berättade Niclas idag att en ska komma och kolla och se om han kan hitta felet! Kan ni fatta att det finns så snälla underbara människor!
Hoppas nu bara på att det ska va ett litet skit fel!!!

Kramen


Första dagen

Inskolningen för Emma började idag! Gick hur bra som helst! Hon gillade sin fröken!
Enda dåliga va att kommunen hade missat skicka vidare informationen om hennes mjölkallergi! Som tur va så hade de en underbar mattant som ska fixa till allt och beställa special varor!

Emma somnade ovaggat idag då hon inte sov nått idag på dan, men hon vänjer sig nog med det oxå!

Nu blir det dusch och sen soffhäng innan sängen kallar!

Over and out!


Lamm

Tog med Emma upp till Lill torpet, för att se lite djur. Fick in och klappa lammen, Emma va helt uppslukad och verkligen älskade dom små! Fick även se kossor, ungen bara lös i ögonen!

Längtar nu till sommaren då vi bestämt att vi ska till Skansen! Hoppas att min syster och hennes små mirakel kan följa med!

Nu blir det soffmys innan sängen kallar, jobb 7.30-18 imorgon!


Insperation

Idag så är jag på pysselhumör. Vilket har resulterat i två nya tavlor. Ska göra en rosa oxå som nog får flytta in i Emmas rum! Ska även göra en blå!

Får se om Emma orkar med lite lek i parken sen, ungen är trötter idag...


Utflykt

Är på lite äventyr! Har ju vårkänslor! Så då är det ju en perfekt dag för Nisses!
Vill ha en vit stege/hylla att ha blommor på balkongen. Ska även kolla efter lite krukor!

Köpte en kanon grej för Emma att ha i bilen, en platta som man kan rita på och även fästa bokstäver på så hon är nu road hela vägen:-)

Mammas ögonsten!


Godmorgon Sverige!

Ledig helg! Kan det bli bättre??? Nu dricks det kaffe här hemma! Ska iväg och hämta hem bokstäver till Emmas rum som kommit till panduro idag. Ska även ge mig på att sy fast dragkedjor på några Ikea påsar som vi ska ha kläder i.

Ska även ha schlager kväll! Blir glitter och glamour med vår lilla sessa!


Sportiga jag!

Va har hänt idag då? Jo jobb, handling, vattenkrig med dottern också lite träning på det! Känner mig riktigt duktig! Har nu efter 4e dagen av min lilla egna rensning mer energi! Huvudverken om kvällarna börjar avta!

Känner att det blir en tidig sänggång ikväll, så jag kan komma upp tidigare och köra igång med jobbet! Har gett mig f*n på att morgon dagen ska flyta på utan bekymmer!

Fylld med kallt vatten:


Kul hörrni

Kul att folk hittat hit igen!
Kan ju bero på att jag blivit bättre på upp date!

Idag va ingen bra start på dagen!
Klädde på mig tog min morgon kopp kaffe och beger mig mot bilen, väl nere upptäcker jag att jag glömt satt i motorvärman! Så va bara och bita i det sura äpplet, ställer in kaffe koppen, lägger allt som ska med, startar bilen. Vad händer, jo just det INGENTING! Så blir att ta den där koppen och allt annat och byta bil!

Sen väl i den andra så ser jag att bensinlampan lyser rött! Men klarade mig till jobbet!
Väl där så va datorerna sega, jag grinig och tappade ALLT!

Men allt gav med sig till slut och jag slutade dagen med bravur! Allt helt!

Nu lite bb sen blir det sängen!

Håll nu tummarna för att jag kommer iväg imorgon!

Ps. Hann inte dricka mitt kära kaffe då det blivit för kallt...


Cola beroende

Första dagen med bara flytande har gått relativt bra, dock så måste jag säga att jag tror jag är cola beroende! Köper alltid cola till lunchen! Men inte idag, och vad har jag nu? Jo huvudvärk, och ett sky jävla sug efter cola! Men bara att bita ihop!

Har varit duktig idag oxå! Gått på bandet när jag kom hem, så kan nu bara njuta med Emma innan hon lägger sig! Är vädret fint imorgon så blir det en vända eller två runt tisken!


Home Sweet Home

Är nu hemma i Falun igen, och tycker helgen gått för fort!
Ville stanna längre! Men plikten hemma kallade....

Fick se min underbara syster som har blivit så fin! Visst va hon fin förut oxå, men har verkligen kämpat och blivit så smal så jag inte kände igen henne! Så nu vart jag inspererad och ta tag i det hela! Kommer dock inte göra några ingrepp då jag är livrädd för vad allt som innebär operation heter! Så får ta den jobbiga vägen och köra flytande, har ju hjälpt förut så lär ju gå igen! Quick fix me like!

Sen så fyllde ju mormor år så va där och festade:-)
Dock va ju jag nykter, men hade lika kul och mysigt som alla andra! Känns inte som att mormor blev 75, piggare än många 30 åringar kan jag säga!

Nu blir det soffhäng resten av dagen! Blir slut av att köra långt!

Ett parkbesök hann vi med!


RSS 2.0