Dropp, dropp, dropp...

Va ner i källaren och gjorde klart igår! Vart kanon! Vi har haft små pölar med vatten där nere lite då och då så idag så tittade jag lite nogare på vart det kan komma ifrån och insåg att vi troligen har en vatten skada... Ska ringa försäkringsbolaget plus en rörmokare imorgon så de får komma och titta... Bävar för att det är från något rör i köket... Men men så kan det bli när man bor i ett gammalt hus. Känns just nu som det är något hela tiden... Förra året va det en ispropp som gick i gäststugan, i vintras så gick carport taket över bilen pga av snön... Och nu detta, nästa gång jag köper hus ska det vara nyrenoverat ALLT ska vara nytt! Less på att allt bara går sönder! Nu ska jag ta mig en allevo och sen lägga mig och mysa med emma och bara glömma alla bekymmer!!!

LÖRDAG!

Funderade på att göra klart i källaren idag... Men så tittar mna ut och blir så jäkla deppig, det verkligen regnar mellan skurarna! Jäkla piss väder!

Ensam

Igår åkte bror min till Dalstuga för svampplockning=) Saknar faktist stillheten och lugnet där får försöka flörta lite med folket så vi kanske kan åka dit snart och umgås lite. Idag kommer nog inte jag göra så mycket, skit dåligt väder ute så inge kul att gå långt med barnvagn och hund när det regnar.
Vart ingen Stockholms resa innan dopet så får ta det i november el nått...

Börjar bli lite ensamt om dagarna nu... Skulle vara kul om man kände någon som oxå va hemma så man hade någon att umgås med. Men men försöker njuta så mycket som möjligt trpts min rastlöshet.

Emma gör framsteg varje dag nu, så snart kan hon nog vända sig=)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen klä på oss lite kläder och sen hoppas på uppehåll=)


Sd

Kom in i riksdagen och till alla som ogillar det så är det bara att gilla läget, för det är folket som sagt sitt!!! Förstår inte detta stå hej, vet att det är MÅNGA som håller med dom fast de röstat på andra partier.
Men däremot är det ganska kul att de inte kan fylla alla platser i kommuner och landsting, får se hur de löser det problemet=)

Idag så kommer bror min hit! Ska bli kul att umgås med honom de få dagar han är här!

Emma fick sina 3 månaders sprutor igår, gjorde så ont att se plus att hon fick ont stackarn! Men nu är hon vaccinerad och klar! Hon fick lite feber på kvällen plus ont i benen så fick sova mellan oss i natt... Det gick ju bra tills Stjärna började knuffa på mig för hon ville oxå sova med oss... Men tyckte det vart lite väl trångt så hon åkte ner på golvet, men icke ger hon sig då heller utan hoppar upp när jag somnat och lägger sig så vaknar och puttar ner henne, och somnar om och hon hoppar upp igen så så har min natt sett ut...

Nä nu ska jag ner och fixa lite med tvätten och sen ta ut hunden innan jag ska hämta bror min=)

OVERANDOUT=)



 

Lördag!

Tog ingen sovmorgon idag pga av att vaknade av emma innan Niklas och kändes lite elakt att väcka honom=) Men fick sova till halv 7 istället för 6 så det tackar vi för!
Idag så ska jag städa och tvätta! Plus lägga ut lite filmer och sånt på tradera, blir nog även kläder oxå. Har tänkt att rensa upp lite i garderoben... Jag tror jag lider av seperations ångest har så jäkla svårt att göra mig av med saker, tänker alltid att det där är kul att ha kvar el att jag kommer ju använda den där snart... Även fast prislappen sitter kvar och har så gjort sen jag köpte den för 1 år sedan... Men ska skärpa mig, har ju tid nu att lägga ut saker på tradera då jag är hemma, så är det ju alltid kul om det trillar in lite extra pengar=)

Imorgon så är det den stora val dagen, har inte riktigt bestämt mig ännu, det står mellan hjärta och hjärna... Så himla klyven, tänka på mig själv och vad som är bäst för oss el om jag ska tänka på andra och vad som är bäst för dom...
Detta val så har man ju i stort sett bara 3 partier att välja mellan, Alliansen, de rödgröna el sverige demokraterna... Tycker faktist att det PARTIET som får flest röster ska vinna och inte som det är idag att de går ihop sig... Jag är ju som de flesta som känner mig ganska emot gröngölingarna(mp) tycker fanimej inte om dom så det drar ner chansen att jag rösta rött...
Btw så känner jag en drös som ska/har röstat på sd för de vill visa de andra att de lär skärpa upp sig! El som någon sa: Dags att någon kommer in och rör om lite i grytan!
Dessutom blir jag förbannad när partier ska gå ihop om sd kommer in i riksdagen, vart tog demokratin vägen??? Det är faktist svenska folket som röstar!!!! (och nej sd får inte min röst, tycker inte riktigt de har någon politik...)

Nä nu ska jag se vart jag sk abötja någonstans...

Overandout!


Trött...

Inatt kunde/ville inte emma sova... Men nog skulle hon upp kl 6 ändå! Har äntligen fått henne att somna om men då är ju jag pigg då jag fått i mig 3 koppar kaffe så kommer nog bli en liten power nap på dan sen om lill damen tillåter. Ska bli SÅ skönt med helg nu, ska försöka fixa en sovmorgon imorgon=)

I helgen så ska vi åka med sopor och städa lite, får ju besök nästa vecka=)

Nu ska jag in och kika lite på tradera ska lägga in lite filmer till försäljning=)

Snart helg=)

Fy fan va skönt det ska bli! Ska bli riktigt skönt att få ha Niklas hemma 2 hela dagar igen! Men vi har mycket att stå i=)

Ny dag nya utmaningar!

Idag så står en hel del på schemat! Ska handla, tvätta ocg städa plus hinna ut på en 45 minuters promenad! Men känns kul att ha något att pyssla med! Igår va hunden min dålig... Lös i magen och spydde, fick nog lite för mycket av det goda i söndags! Ska bli bättre på att hålla koll på hur mycket godis hon får=)

Idag hoppas jag att jag får lite saker som jag köpt på tradera! Har köpt lite väggdekorationer plus en mobil att hänga över skötbordet! Det är ett tips till de som ska få barn el har att löpa sånt där! Man tjänar MÅNGA kroner på handling där! Har lite svårt att köpa kläder åt Emma där ännu men det är inge fel att göra det bara det att jag vill att hon ska ha nytt...
Beställde kläder på Ellos åt henne den 27 Augusti, igår kom dom äntligen efter många om och men, så nu är det slut handlat där!!!! Är less på att de först säger att de kommer efter 5-7 dagar, och sen 10-14 och sen när 14 dagar gått så tar det ytterligare 3 dar! Nä de har bränt sina broar!

Nu så är det blöj byte och sätta fart med allt!


Måndag

Har varit ute på min 45 minuters promenad, gick bra fast det kändes som det va regn i luften hela tiden... Helgen som va gick lite väl fort! I lördags så va vi och införskaffade oss ett wii spel! Hur kul som hellst att spela! Kan verkligen rekomnedera det! I söndags va Niklas föräldrar här och plockade äpplen... Vi får så himla mycket av det varenda år så någon mer som vill ha så är det bara att komma och ta för sig!

Emma har hamnat i en mammapappa period. Så ibland när hon skriker så är det bara mamma el pappa som gäller... Synd bara att inte alla förstår det trots att man försöker förklara... Men men går säker bättre när hon bli lite äldre så hon kan förklara vad hon vill, när inte mina ord räcker! Känner faktist min dotter vid det här laget! Sen kan det säker vara så att vissa uppfostrar 10 barn men ingen utav dom är som Emma så lyssna på mig istället för att sura!!!!

Min bror kommer upp den 21 sep ska bli riktig kul! Saknar mina syskon och föräldrar som fan! Önskar man kunde träffa dom lite oftare! Känns så himla skönt att Niklas och Emma för den delen trivs med dom! Hade varit lite jobbigt annars...

Over and out!!

Nu vet jag!

Jag ska bli stadsminister=) Tror jag skulle klara av det galant! Har inte allt för många lik i garderoben plus att jag kan oxå lova guld och gröna skogar! Hur svårt kan det vara??? Sen när allt går på skit efter 4 år så har jag ju ändå fått så mycket pengar så jag kan gå i ide i ett par år tills jag är glömd!
Sen så skulle jag bara välja de jag känner som medarbetare så de oxå får härliga lönecheckar och kan ta lite skit från de griniga och giriga som inte blivet nöjda!!!
Va säger ni om det??? Nån som är med på att starta ett parti??? Som kanske har samma värderingar som mig?? Skit i miljön, det är redan för sent att rädda den, alla ska ut i arbete, kosta vad det kosta vill, vi vill ju ha lön från deras skatt (som dessutom ska höjas) Gratis dagis! Sen så kanske det finns andra viktiga saker att ta upp, speciellt sänka skatten på alkohol! Vill ju inte betala multum för att ha lite skoj!

Och nej jag har inte blivit galen! Hade faktist en lista med bra mycket saker som jag skulle tagit upp med goa Göran när han satt förut, men sa ju upp sig så hann aldrig ruíktigt ta upp något med honom...

Kläder...

Ska bort på middag ikväll och jag har noll kläder att ta på mig... Sen så ska man ju klä upp Emma lite och hoppas på att hon inte hinner spy ner sig innan vi hinner dit!

Höll på att köra på en moppe idag... Kan säga att han hade nog inte gått och tagit körkort för det! Vingla som fan plus att jag körde 60 och han likaså... Trodde det va max 40 på en sådan!

Börjar bli lite rastlös av att vara hemme nu, hade nästan önskat att Emma skulle vara en jobbig unge, men nä då hon är ängeln själv.

Nu är det blöjbyte som gäller!

Trötter...

Nu är Niklas uppe och lägger Emma, tyckte han skulle få göra det idag, bara det att Emma är inte med på noterna, stackarn har försökt i 2 timmar nu... Funderar på om jag ska lägga mig i och hjälpa till el låta han fixa det oavsett hur lång tid det tar.

Har fixat pajerna tills på Fredag då vi ska ha besök (el min älskade sambo har gjort dom, det är han bäst på) Nä nu lär jag upp innan de blir osams där uppe=)


3

3st ombyten redan idag och kl är bara halv 10... Inte konstigt att det går MINST en maskin om dagen, fast ska va glad att jag har egen tvättmaskin, då det finns dom som måste bok tider i tvättstugor och ha sig!

Hennes humör idag är att hon är gasnka frustrerad... Gnäller lite då och då men skrattar emellanåt=)

Har städat övervåningen och ska nu börja med nästa!

Nä nu ringer syster min så ska svara!

Lill tjejen!


Barnvakt

Vi har köpt en elektronisk barnvakt=) Fungerar kanon. Man kan tom höra hur hon andas! 999kr på onoff! Märket är duro! Finns nattlampa, 5 vaggvisor och massa andra funktioner som är bra om man är lika nojjig som mig!
Vi hade precis fått in en bra natt rutin, då iq 0 slog in på mig och fick för mig att byta batteri på säng mobilen... Skruvar isär hela saken och vips så är det inga batteri... Skruvar ihop den igen (håller tummarna för att den ska funger igen) men tror ni den fungerar??? Ja det gör den, fast den låter väldigt skumt!!! Så idag bär det av ner till babyproffsen och köpa en ny, likadan! Som jag då inte ska skruva isär! Tackvare mitt iq så kunde inte Emma sova själv igår, så va bara att bita i det sura äpplet och ha henne i famnen tills vi gick och la oss, och då skulle hon sova mellan oss...

Idag tror jag det blir en bra dag! Emma verkar vara på bättre humör, och jag sov faktist hela natten så är pigg som bara den! Ska ta Stjärna på en LÅNG promenad idag, men tror vi ska ut hela familjen när Niklas slutar!

Köpte en grymt fin filt på city gross igår! Funderar på om jag ska köpa en till (om dom får in det mönstret) till en vän som ska ha barn i Januari=) Hon vet nog vem hon är=)

Nä nu ska jag leka med dottern min, tror det blir tittut...

Redo för hösten=)

Igår så gjorde vi vår stora höststädning! Vart hur bra som hellst, vi böt gardiner och hade oss, plockade fram alla ljus (bäst att passa på att ha det innan Emma lär sig krypa)
Imorgon fyller Niklas år, hade tänkt att ha hit hans familj på middag men Emma har varit lite små dålig så de kommer på Fredag istället!

Va och handla i förmiddags, är alltid lika kul att hälsa på där man jobbar (speciellt nu när man är låååång ledig).

Hade ett kul samtal med min syster tidigare idag, pratade om vår gamla skola och lärare, hade en del orginal! Iblad så längtar jag grymt mycket tillbaka till Vällingby, känns som man missat och missar hur mycket som hellst... Kan komma på mig själv sitta och tänka på gamla minnen. Samtidigt som man undrar vad som hänt med mitt liv om jag stannat. Hade inte haft Emma, Niklas el något av djuren så det har ju varit värt det, samtidigt som jag saknar riktiga vänner! För det kan jag stolt säga att jag hade där!

Nä nu ska jag sluta vara sentimental och åka och hämta guben min=)

Handling

Idag står handling på vårat schema. Alltid lika kul och åka runt med Emma och handla i lugn och ro=) Har även bilen så ska iväg och köpa en tvättställning!

Väntar fortfarande på Emmas overall... Skickade iväg ett arg mejl igår så får se om de sätter lite fart nu! Badade Emma ensam för första gången igår, och det gick kanon hon skrek inte ens, så hoppas hon börjar gilla vatten lite mer nu, är rädd för att hon ska börja skrika som en tok när hon döps...

Skickade iväg inbjudningarna igår så folk lär ju få dom idag el på Måndag. Hoppas så många som möjligt kan komma så inte kyrkan blir så tom=)
Båda tillfrågade Faddrarna ( som det så fint heter nu) sa ja! Så Gudfar blir Niklas kompis Mattias som är en helt underbar människa, och gudmor vart Emmas faster Anna, så det kändes bra när även hon tackade ja!

Nä nu ska jag försöka hitta några rena kläder och ta på mig och hålla tummarna för att inte Emma spyr ner mig innan vi ska åka!

Detta val...

Nu börjar det märkas rätt rejält att valkampanjerna är i full gång! Dessa fula plankat utmed vägarna, tidningarna har inget att komma med och sist dessa dryga j*vlar som står på gator och torg och ska smöra för allt och alla som går förbi!
Jag kan säga så mycket som att det parti som får min röst är de som sänker bensin skatten, höjer föräldrapenningen, sänker dagis avgiften samt slopar fastighetsskatten! Finns det partit mån tro??? Annars skulle jag kunna tänka mig att ta de bästa från alla partier och göra ett eget, det skulle ju vara kanon!

Emma har nu kommit på att hon ska vara nära en hela tiden. Så fort man lägger ner henne ska hon upp el så ska jag ligga bredvid henne. Även när hon ska sova för natten, nu har hon legat i våran säng 2 nätter irad, får se hur det går ikväll!

Nä nu ska jag plocka lite här hemma!

RSS 2.0