Aldrig mer digitalkamera

Fusatan vilken skillnad det blir med en systemkamera! Bildkvaliten är ju så mycket bättre!!! Alla som gillar fina bilder, spar ihop och införskaffa en! Det kommer vara värt det i slut ändan!

Fick en snille blixt nyss, jag ska börja träna på mornarna innan jobbet! Bra ide va? Fast imorgon lär det inte ske då jag ska jobba LÄNGE ikväll... Men annars så kommer det funka. Måndagar kommer vara en vilo dag för då börjar jag ju 6, har ingen lust att knata upp vid 4a för att träna=)

Nu ska Emma snart sova så får iväg och handla när hon vaknat igen!

Over and out!

Inventering

Onsdagar är mina lediga dagar, förstår ni, de är heliga!!!! Men icke idag, då ska man jobba kväll. Vill verkligen inte...
Men funderar på om jag ska ta med Emma till öppnaförskolan idag på dan så hon får leka av sig lite. Men vi får se. Har lite att stå i här hemma idag.

Går väldigt bra med att jag jobbar och Niclas är hemma. De har fått sina rutiner och verkar nöjda båda 2. Lär åka och handla lite idag oxå, ska försöka handla för en och en halv vecka framöver!

Over and out!


Rättelse från tidigare

Emma går inte, hon springer!!! Med en jäkla fart ska ni veta=) Mitt goa hjärta!


FÖRLÅT!!

Händer inte mycket i mitt liv just nu! Går upp på morgonen, åker till jobbet, är kvar där till 4-5, sen bär det av hemåt! Men ska försöka hinna med ett inlägg om dagen! Är det någon som vet hur man lägger in bilder från iphone)??? Hade vart kul om man kan!

Dagen är kommen!

Emma har kunnat gå 5-6 steg utan stöd, men idag så släppte spärren och hon kunde gå bra många fler! Är så stollt över mitt hjärta!
Min lilla lilla tjej har blivit stor!


Godmorgon Sverige!

Kass uppdatering nu! Men har haft fullt upp hela veckan! Mycket nytt vill jag lova! Ska jobba idag oxå, men imorgon så är jag ledig hela dagen lång! Skit väder är det ute nu! Vart är solen som de pratat så gott om???? Nu ska jag ge mig av! Over and out!

Hallå????

Nu får jag ge mig. Har fullständigt tappat minnet. Glömmer allt hela tiden. Vet inte varför men kan ju hoppas att jag inte tappat fattningen helt och hållet. Så om jag har glömt bort nått, PÅMINN mig, annnars är det borta, tyvärr....

Energi...

Är bra trött idag. Fattar inte varför. Sov ju 9 timmar inatt! Men men bara att bita ihop och ta tag i vårat hem så vi får fint igen=)
Tror Emma börjat straffa mig för jag jobbar. Ska inte sova på kvällarna, bara prata och leka med mig. Sen nu imorse så tog Niclas upp henne. Hon märkte ej att jag va hemma, började gnälla, gnälla och gnälla. Efter 1 timme gav jag upp och sa att de kunde komma. Hon sken upp som en sol när hon såg att jag va hemma, gullunge!

Akupunktur

Jag har haft skit ont i foten sen jag började jobba. Tog för givet att det va för jag är ovan att springa fram och tillbaka, hit och dit m.m. Men idag när jag kom hem så slog det mig, man kan ju faktist titta efter... Så va hade jag där på hälkanten? Jo en stor blåsa, fylld med vatten, äckligt? JAPP!!! Men efter lite nålstickning så känns det bättre.
Önskar dock att jag hade tittat efter redan igår, men men är huvudet dumt får kroppen lida!

Nu är Niclas uppe och lägger Emma mednas jag sitter här och tycker synd om mig själv. Hoppas tösen vår somnar i sin säng och att det går fort så hjärtat kan komma ner och umgås med mig. Är sugen på lite Criminalminds tajm!!!

Sömnlös

Efter en sömnlös natt så ska jag snart iväg mot jobbet. Känns sådär kan jag tala om. Men ser fram emot morgondagen, då är jag ledig!!!! Så då är det skit samma om jag får sova eller inte!
Dock tog skadeglädjen över lite nu. Emma är vaken, sambon min måste upp=) Så kan det gå när man fått sova på natten älskling, hihihihihhiiiiii=)

Dag 1 avklarad

Hade glömt bort hur mycket man faktist hinner med på en dag på vårat jobb. Dock gick det inte så bra för mig. Va fövirrad, tom i huvudet och bara allmänt borta. Kna ju tacka min kära kollerga Anette för tålamodet=)
Nu är jag J*ÄKLIGT trött kan jag tala om, jobbade 6-16.40 så kommer somna ovaggat ikväll sen.
Min underbara sambo lägger Emma då risken fanns att inte jag skulle komma ner nått mer om jag gick upp. Man vill ju ha lite vuxentid=)

Nu ska jag kika in fb och sen väntar soffan!

PÖSSSS

Tillbaka till vardagen

Nu ska vi ju tillbaka till vardagen. Så har skrivit matlista. Det står veckohandling på dagens schema. Känns inte kul... Måste ju även komma i säng ikväll, kan ju inte sitta uppe allt för länge, börjar 6 imorgonbitti. Ska bli VÄLDIGT intressant och se om jag kommer upp eller om de ringer och efterlyser mig=)

Nä ska nog inte vara nån fara. Nu ska jag skriva vad som ska inhandlas och fixa en tvättmaskin. Hoppas nu bara att Emma sover en timme eller 2...

Nikon

Vart inge loppis för vår del idag. Va inte riktigt väder för det! Så blev en sväng till Valbo, där vi besökte Media Markt, införskaffade mig en systemkamera! Ska bli skit kul att ta tag i att börja fota. Har ju även fotoprogram på datan så nu blir det att fixa med sånt kul! Önskar dock att jag hade haft en när Emma föddes men men, bättre sent än aldrig!

Loppis

Idag så ska vi iväg på loppis. Har lite små saker jag är ute efter. Sen så ska det tvättas. Måste ju fixa till arbetskläderma så de är klara tills måndag.
Nu lite kaffe och sen åker vi iväg=)

När allt börjar falla på plats

Va in en vända på mitt jobb idag för schema hämtning m.m. Gick överförväntan! Ska ge mig på mitt lilla kylskåp igen=) Hoppas nu innerligt att jag klarar av utmaningen! Sen är ju tiderna kanon, kan vara hemma med min lilla skatt på kvällarna!
Så nu kan man säga att vi har flyt. Badrummet är klart, Emmas rum är klart, det är städat och om möblerat, igen... Nu återstår bara lite målning av hallen uppe, trappan och hallen nere ska fixas till. Ska även måla om golven i vardagsrummen, men vi tar en sak i taget, eller ska försöka iallafall.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag börjar jobba, så ska njuta av de till fullo. För sen är det bara tillbaka till verkligheten, tillbaka till vardagen, ut ur min bubbla som jag levt i. Skrämmande? Japp, men ser fram emot vardagen. Nu är det Niklas tur att kliva in i bubblan och njuta! För denna tid kommer inte tillbaka!

...

Har nu funderingar på om vi ska iväg och titta på en hylla man kan ha på väggen för video och spel m.m. Är ganska less på att en liten river ur ALLA skåp... Så får jag upp allt på väggen så är ju det problemet löst!


Bilder



Idag så

Idag så kommer vi garanterat bli klara med badrummet!!! Dock blir nog resan till min kära vän Idag inställd, men hoppas att vi kan åka ner en helg snart. Är så j*kla nyfiken på hur hon bor nu!!! Men men kommer fler tillfällen.

Kanon bra städ och fix väder idag! Så idag blir det innedag. Min kära dotter gillar INTE att vi håller på och fixar, men snart är det klart och då ska vi bara leka=)

Vatten, Vi Har Vatten!!!

Det tar sig sa mordbrännan!
Nu har vi vatten i kran igen. Nu ska lite annat fixas. Men kommer nog ha ett badrum ikväll!!! Är nöjd hitils!!

Kram så länge

Varför kan det ALDRIG bara funka

Vart en vända till IKEA idag för inhadling av tvättställ till badrummet. Köpte ett som passar våran lilla skrubb=) Gick då för lätt att sätta ihop tyckte vi. Men dum som jag är så trodde jag att det skulle gå fortsatt bra. Icke då, nu sitter vi här utan vatten... Finns dock i källaren... Så imorgon bär det av och inföskaffa rätt saker så vi kan koppla in skiten. Sen ska jag även hitta en duschdraperi stång som är 80*80, och det mina kära vänner är INTE lätt!!!

Men som många vet så har man en bild i huvudet hur det ska bli, då ska det fanimej bli så oxå!!!!

Sen kan man ju hoppas att vi pallrar oss till Stockholm snart och hämtar hem vår kära kamerasladd...

Information

Då några undrat vart jag hittat sängen så är det från en blogg. Vi betalade 1500 för våran. Man kan ävenbeställa och få den text man vill. Då de bara hade en när vi ringde så vart det texten gullunge, samt God Natt Vår Skatt.

Man kan även beställa annat fint där!!!

Intresserad? Klicka då här-------> http://ljusarum.blogspot.com/

Klar!!!!

Nu är Emmas rum klart! Då jag fortfarande inte kan lägga upp bilder så finns de på fb så länge! Vart PERFEKT flick rum=)

Besatt

Nu gör jag om Emmas rum, igen... Men denna gång så fick vi till det. Blev rosa tapeter, men kommer komma upp stickers och prinsessor på väggarna=)

Idag så hämtas sängen hem så måste bli klar med övervåningen idag!!!

Ska ju även måla hallen uppe och nere, kommer bli kanon med vitt istället för furu!

Nä nu lär jag sätta fart!

Sängen är vår!!!!

Denna vackra skapelse får vi hämta hem på Söndag! Så himla fin!!!!



Är 86 cm lång, men går att dra ut=)

HOPPAS

Kommer ev köpa en växa säng åt Emma imorgon. Har hittat en som bygger och målar dom själv!
Hoppas innerligt att den blir lika fin som de andra som dom gjort. Det bästa utav allt är att det är ingen annan en Emma som kommer ha en sån säng, då stället använder sig utav först till kvarn...

Bilder kommer sen=)


Ta mig ut!!!!

Idag så ska jag fixa lite här hemma på förmiddagen. Sen så måste jag ut och rasta min dotter! Nu är hon bra rastlös efter att hållt sig inne i 2 dagar. Blir nog en vända med gåvagnen ute. Sen lär vi ju till parken för det va på tok för länge sen som vi va där!!

Får se om jag hinner så ska jag fixa 2 nya framdäck åt min lilla lilla bil=)

Over and out!

GRATTIS!!!!

Okej om en utav oss här hemma är sjuk, men när alla 3 är det så är det åt skogen kan jag tala om. Dock så får man väll hoppas på att det blir bättre snart!

Vill även Gratulera min svärfar idag på sin födelsedag!

Vet dock ej om vi kommer hinna dit idag med våra baciller....

Nisses

Blir nog en tur till Nisses idag eller imorgon. Hoppas innerligt att det hinns med idag!

Strålande

Vilken j*kla tur vi har i Falun idag då. Strålande sol! Blir att tvätta upp efter semestern idag! Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda=)


Kalla kårar

Läste nyss en blogg som skrivs av en ängla mamma. Hennes son tog sitt liv vid 17 års ålder. Lämnade efter sig en hel familj, vänner och flickvän i sorg. Tårarna bara rann när jag läste. Ingen förälder ska överleva sina barn, INGEN! Tycker själv att mamman va stark som trots allt försöker komma tillbaka, då hon har fler barn och barnbarn!

Tänder ett ljus för alla föräldrar som mist sina barn!!!


Krasslig unge = ändrade planer

Skulle ha vart till Sanna och hinkat sangria idag, men får bli imorgon om Emma är bättre. Hoppas hon frisknar till snart. Finns inget värre än ett sjukt barn. Inget passar, vill inget ha... Va gör man? Jo det hon gillar, ut med barn och gå vagn och kör slut på det sista så hon blir nöjd och kan va inne och pyssla.


Dummare än dummast

Jag är nog fanimej den klantigaste människa som finns! Har glömt dkamera sladden på Håtö... Så pappa får skicka upp den åt oss så vi kan lägga in lite bilder... SUGER PUNG!!!!! Blir lite Ullared bilder nu iallafall, ENJOY!!!!!

Innan/Efter



Vägen dit:

It´s no place like home

Nu är vi hemma! Så himla skönt! 10 dagar borta då LÄNGTAR man hem!!! Har haft en kanon vecka med bra väder, trevligt sällskap, båtresa m.m. Bilder kommer komma imorgon. Ska lägga upp vår sommar i enbart bilder=) Nu kommer det bli några lugna dagar då lill skruttan blivit sjuk... På åter seende!

Härliga tider!

Sitter och njuter av solen, värmen och trevligt sällskap! Ska snart ut och ta en promenad med pappsen! Emma har fått sin första fästning! Hatar de små liven!!!!! Imorgon så ska vi ut med stora båten och shoppa lite tax free, me like!!!!! Har inte fattat hur jag lägger upp bilder från telefonen så fixar det när vi kommer hem! Ska dock bli bättre på att blogga! Känns lite ososialt att blogga när jag har folk omkring mig! Idag så ska jag även måla om mina vackra naglar! Köpte Ögonfransar igår som jag ska testa imorgon. Hoppas bara att jag får till dom! Nu ska jag byta om men vi höres !!! Puss och kram och nyp i stjärten!!!

RSS 2.0