Feber...

Har varit hos mina föräldrar och blivit ompysslade i helgen! Igår åt vi julbord och min mormor och morfar kom över! Vi hade det riktigt trevligt! Dock så är jag sämre igen, febrig och nerbäddad i soffan ligger jag nu och tycker synd om mig själv! Och hoppas på att jag ska vara frisk imorgon! Vill jobba! Så håll tummarna på att jag är på jobbet 6.30 imorgon!


Grattis!!!!!

Stort GRATTIS till Nicole och hennes sambo som blev föräldrar till en liten pojke idag! Njut av varje sekund!!
Massa kramar till er 3!!!!


Jag lever!

Har haft en hel del att fixa med de senaste veckorna så bloggen har inte hamnat på prioritet ett kan jag säga!
Idag så va jag ÄNTLIGEN ledig! Va tror ni jag gör då? Vilar? Myser? Mår bra?
Jag målar om i köket! Hann inte klart idag så får fixa det sista på Tisdag, men bra blir det, kommer massa bilder senare på allt som vi gjort om. Men min vision är att få ett ljust lantligt hem. Känns som det är min grej!

De jul klappar som Emma ska ge bort till folket i år är helt klara! Hoppas nu bara att vi hinner få hem dom innan fredag!!!

Mitt och Sannas företag börjar också ta sig. Ligger efter i tillverkningen men får komma igen efter jul och nyår! Skulle vilja ha några extra timmar på dygnet just nu!!! Vill vara på jobbet mer och bli klar, samtidigt som jag vill vara med Emma mer! Känns som om det fortsätter i det här tempos så är det inte lång tid kvar tills hon börjar dagis och skola m.m.

Sen sist med absolut inte minst, så får vi hoppas att Nicoles pojke kommer ut snart och att hela förlossningen kommer gå bra! Håller alla tummar och tår för henne just nu och tills bebben kommer=)


RSS 2.0