Nöjd

Fick mig lite egentid idag. Fyllde i fransarna! Är så himla skönt och bara ligga och blunda ( läs sova ) och låta en annan göra en fin:-)
Kan verkligen rekommendera Fransförlägning i Dalarna! De är super bra! Måste säga att det är värt varenda krona!

För er som är nyfikna på dom så har dom en sida på Facebook med före och efter bilder! Och det är inga omgjorda bilder utan det blir en sån stor skillnad!


Nya tag

Är ledig imorgon jobbar sen bara onsdag! Sen är jag lång ledigt! Ska bli så jävla skönt! Behöver få ny energi! Få lite distans från allt vad vardag innebär just nu!

Känner mig inte riktigt nöjd med livet, behöver bara få komma bort! Är lite mycket både hemma och på jobbet... Men kommer nog komma tillbaka på måndag med nya tag!

Är inte lång tid kvar innan Emma börjar på dagis, ska bli intressant och se hur vardagen flyter på då. Kommer nog bli ett pysslande i början. Men kommer nog gå bra när man kommer in i det!

Nu ska jag kika på familjen annorlunda:-)

Rensade och sorterade Emmas bebis kläder i helgen! Hittade hennes första som inte va för stor, tänk att hon varit så liten!


Alla hjärtansdag!

Har haft en mys dag här hemma! Vart ut på ett litet äventyr som resulterade i ett promenadband! En fin present åt oss båda! Emma tror dock att det är nått till henne så hon sitter på den;-)

(och nej inte när den är på!)

Nu soffmys!


ÄNTLIGEN

Som jag har längtat! Imorgon är man ÄNTLIGEN ledig! Vart ju inte ledig igår... Så imorgon blir det mus dag:-)

Nu blir det fredags mys!


Städa

Idag blir det städning på förmiddagen och lek ute i solen på eftermiddagen;-) så himla skönt väder idag! Så idag njuter vi!


Så där ja!

Kan nu blogga från telen igen! Har ju bara lagt ner när jag försökt tidigare, men nu är jag tillbaka;-)

Just nu är det lördagsmys i soffan! Ska bli melodifestival för hela slanten ikväll! Får se om Emma joinar oss eller om hon lägger ner!

Ledig imorgon så då ska vi ta tag i och rensa ur Emmas garderob, samt fixa alla kläder hon vuxit ur... Blir nog högarna, spar, släng, skänka bort samt sälja! Ska va benhård, kan inte spara ALLT, även fast jag vill...

Trevlig kväll gott folk!


RSS 2.0