Njuter

Ville bara tala om att vi njuter av livet! Har det kanon i skärgårn!!! Blir längre inlägg imorgon!!! Puss puss

det tar sig

Tror jag fått ner allt som ska med nu. Måste säga att när det bara va jag och Niclas som skulle iväg så klarade vi oss galant på en väska. Nu med Emma så har vi 3 STORA väskor, plus måsar med saker som ska med. Går ju minst 3 set med kläder för lill fröken på en dag, plus att det inte finns tvättmaskin dit vi ska så är bara att packa ner massor!!!

Nu hoppas jag på att det kommer vara PRIMA väder HELA veckan lång!!!! Sol och bad sa det bli! Ska bli kul att se hur Emma reagerar på att bada i havet=) Tror hon kommer gilla det!

Nu ska jag slänga ner arslet i soffan och ligga där tills det är dags för sängen!!! Dusch m.m. blir det imorgon bitti!!!

OVER AND OUT!

CHECK!

  • Tvättat
  • Diskat
  • Städat
  • Packat
  • Ätit


Tror nu att vi är klara. Ska bara slå in paket, klippa gräset och sy på ett par knappar till Niclas byxor, sen är vi i hamn=)


Katten då???

Idag så kommer katten lämnas till Sonja. Hon förtjänar verkligen att få komma bort från oss ett tag. Bli bortskämd. Bara vara. Få göra lite som hon vill.
För vem har sagt att inte djuren behöver semester från sina ägare ibland?????


Dikt

Kom till oss när du är ledsen och vi skall trösta dig Kom till oss när du är ensam och vi skall hålla dig sällskap Kom till oss när du behöver prata och vi skall lyssna Kom till oss när du är rädd och vi skall hålla om dig När du än behöver oss ställer vi upp för dig Vad det än gäller, när det än är Så finns vi här för dig! Författare okänd. Ska ha dikten på en tavla i Emmas rum!

I rymden finns inga känslor

Har precis sett den filemen! Va ganska rolig faktist! hamnade inte på topp 10 men den är värd att se!

Lugnet efter stormen

Min föräldrar åkte ju hem imorse. Är så himla tyst... Dock tror jag både dom och vi behöver en paous nu i ett par dar innan vi ses igen. Är helt slut idag. Tror det har att göra med att min kära katt skrämde livet ur mig igår kväll. fanskapet drog in en fladdemus som hon så glatt skulle visa upp. Dock hade INTE jag samma förtjusning som hon... Efter många om och men så lyckades Niclas få tag i henne och hennes stackars offer (som inte överlevde). Så från och med nu ska jag ha sovrumsfönstret stängt om katten är i rummet!!!! Vill inte ha några oinbjudna gäster om kvällarna! Nu ska Emma ha lite mat sen så ska vi väll handla igen...

reklam 2

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=marchall

reklam

Följ min blogg med Bloglovin

I-lands problem

Hela Falun och delar av Borlänge blev strömlöst imorse. Jag vart ju grinig då jag inte fått i mig mitt morgon kaffe... Men efter 40 minuter så kom den tillbaka. Jag fattar inte hur folk kan leva utan el. Jag vart ju nästintill vansinnig efter 15 min. Idag så ska vi stapla klart veden som kom tidigare i veckan. Vädret har ju inte varit det bästa så idag så får vi göra klart det! Ska bli så skönt att kunna elda i vinter sen=) Mamma och pappa åkte hem idag. Men kommer inte dröja länge innan vi ser dom igen! Känns så bra att man kan åka bort ibland och man vet att man har husvakter=) Grannar är bra mycket bättre än larm gått folk! Iallafall här på Tiskbergsvägen så hjälps man åt=)

Bra

Kan blogga från iphonen nu!!!! Så nu kan jag uppdatera när nått händer!

Besviken

Va och lämnade in ansökan om att plugga 2 kurser i höst och en kurs i vår. Fick då det tråkiga beskedet att jag inte har så stora chanser att komma in då jag har fullständiga betyg från gymnasiet. Plus att jag har jobb... Tycker att det systemet är sjukt! Ska jag behöva straffas för att jag pluggat och skött mig??? Vill ju plugga vidare men kommer ALDRIG komma in på det jag vill om jag inte kompleterar med dessa kurser!!!! Jäkla skit system!!

Varför kan man inte blogga via mobilen???


Skärgårn

Snart så beger vi oss mot skärgårn! Ska bli så skööönt!!!!

Just det

Kom på att jag glömt att berätta att viasat kontaktat mig och löst mitt problem. Visst det blev dyrare, vilket jag visste att det skulle bli. Men jag fick som jag ville=)

Tvätt

Idag så går tvättmaskinen varm här hemma. Har ju inte tvättat sen vi åkte...
Ska även iväg och handla lite. Funderar ev på att ta en vända till Borlänge. Men får se hur det blir med det!

tror att min lilla skatt är på väg att bli sjuk. Är bra hängig och inte riktigt med i matchan. Hoppas dock hon blir bättre snart!

EMMA

Idag så har våran kära Emma namnsdag! Ska firas med blåbärspaj!

Till nått tråkigare så känns det konstigt att kunna fira mitt lilla hjärta på sin namnsdag, när väldigt många föräldrar inte kan fira sina barn igen. Mitt hjärta lider med alla föräldrar som inte kommer få nått samtal från sina barn, som inte kommer kunna träffa dom igen!
När något så här hemskt händer så förstår jag vilken tur jag har som får se min lilla ängel varje dag!

Jag är LYCKLIGT lottad!!!


Bubbla

jag lär ju leva i en jäkligt liten bubbla... Oslo sprängs i bitar, jag lagar mat. Slog på tv och trodde det va i nått helt annat land de va i. Så tog ett bra tag innan jag fattade att det va i grannlandet... Otäcka saker det där!

Fy fy...


iPhone 4

Onoffs olycka blev verkligen min LYCKA! Fick mig en iPhone idag till ett kanon pris! Snode den sista så nu är de slut i Falun iallafall!!!!

Mohhahhahhaaaaaaaaaa

ONOFF

Dena butik har ju gått i kk. Deras olycka kan eventuellt bli min lycka!!!


JÄVLA VIASAT

December 2012 ska jag personligen ringa och säga upp mitt abbonemang hos viasat och skaffa oss nån annan kanalleverantör! Ska ALDRIG mer ha med dom att göra!!!! Jäkla idioter! De lurar folk oxå! Så ringer dom så tacka NEJ!!!!!

Första rycket

Har nu redan varit och inhandlat det som behövdes idag. Nu blir det lite trädgårdsarbete innan luchen ska intas!
Over and out!

Dålig uppdatering

Det är lite kasst med uppdatering här just nu.. Men har mina föräldrar här på besök så det hinns ej med. Men ska försöka hinna lägga in ett par inlägg om dan iallafall.
Niclas och pappa är och fiskar. Mamma duschar och lill tjejen sover så nu tänkte jag berätta lite om min förra vecka!

Lördag-Måndag så va vi hos mina föräldrar och umgicks och bara hade det bra.

Tisdag-Torsdag så va det Ullared för hela slanten! Gick nästan åt en hel månads lön=) Men men det var värt varenda krona! Köpte massvis av kläder till Emma och Niclas! Klart värt besöket!

Torsdag-Söndag så va vi i Vällingby igen. Träffade även Mia och Jessie och tog en mys kväll med massa prat! Har verkligen saknat dessa 2 och några till i den gamla hålan! Ska dock inte gå så många år mellan gångerna, SKÄMMES LINA!

I måndags så kom vi hem!

Det va första veckan det av våran semester. Nu är det trädgårdsjobb och massa saker som gäller innan vi åker iväg nästa gång!

Har massa bilder som jag ska visa för er men det får vänta tills en annan dag=)

Nu ska jag snart hämta hem storfiskarna!

HEMMA

Kom hem igår, så himla skönt! Hade verkligen hemlängtan. Och det mina vänner brukar jag icke ha!
Idag så ska jag börja plocka upp ALLT vi hadlat! Kommer bli fint fint!
Skriver mer om min vecka senare nu ska jag vara social med min mor!

PÖSSS

Niclas Ellerstad

Är inte så dum! Får be om ursäkt! Fick höra strunt. Men idag så fixade vi alla frågetecken! 

Borta bra men hemma bäst

Nu har vi varit borta i en vecka. Och jag börjar få lite hemlängtan. Vill ju hem och fixa med alla saker som vi köpt!
Träffade Mia och hennes söta lilla Milia idag, har inte sett Mia på många år så det va kul! Hoppas dock att vi kanske kan ta en vin kväll innan vi åker hem så man kan träffa jessie en vända.
Hade även hoppats på att man skulle träffat nicole och jessica men de åkte iväg till turkland idag...

Nu ska jag försöka få till lite spel här hemma i stugan!

Niclas Ellerstad

Är en försäljare på tellenor butiken i Vällingby! Han lurar folk! Vänd i dörren om han står där!!!

Överlevde

Är nu hemma hos mamma och pappa efter att vi upplevt Ullared! Fick hur mycket som hellst med oss hem. Lägger upp foton sen!
Idag blir det nog fika med Mia då vädret inte är det bästa!

Nu ska jag leka av Emma lite!

IKEA

Idag bär det av till ikea. Ska bli kul!!! Imorgon så är det ULLARED!!!!! Fan va skoj!!!
Klanten Lina har ju tappat bort alla nr på mobilen... Så när jag äntligen är i stockholm kan jag inte ringa en jäkel som man umgicks med när man bodde här... Så ni som vill ses kan ju skicka era nr! Kommer tillbaka till stor stan på Torsdag igen.

PÖSSSS

SEMESTER SEMESTER SEMESTER SEMESTER SEMESTER SEMESTER

Nu jäklar säger jag Hej Då för nu=9

EFFEKTIV

Jag har nu varit kanon duktig! Städat hela nedervåningen, diskat och plockat undan allt på övervåningen. Ska torka golven när Emma lagt sig. Nu ska lill tjejen in och bada! Skitigare unge får man leta efter!


Nedräkning!

Snart Ullared! Fan så underbart! Ska packa och städa det sista idag!
Vill ju komma hem till ett rent hem! Ska till svärisarna på middag idag. Så slipper laga mat idag! SKÖNT!

Har hittat en begagnad soffa som jag gärna skulle vilja ha! Niclas är dock lite svårövertalad. Men kan gå. Får dock se om vi har nå pengar över efter Ullared. Ska bli mycket schopping till inredning där!

Emma vägrade somna om imorse. Så steg upp en timme tidigare än va vi brukar. Inte så konstigt kanske, hon somnade tidigare igår efter en kul dag!

Nu lite kaffe!

Over and out!


SHOPPA

Det är livsfarligt att sitta och titta runt på internet! Har nu hittat en underbar sida som säljer väggdekorer,
http://www.vinylahem.se/. Kommer bli en med texten "Dammtussarna under sängen är bara änglarnas tofflor" över Emmas säng.

Vill du ligga med mig då???

Den låten är jäkligt skön. Tänkte bara tala om det=)


HEMMA

Nu är vi hemma efter att tvättat bilarna. Rena blev dom!! Ska dock torka av allt inne i dom sen så är de klara! Blir kebabsallad till middag. Är fanimej för varmt för att äta lagad mat!
Tror Emma kommer somna ovaggat idag. Lekte nog mer med Kattis än Loke idag=) Kul vare iallafall att se Loke glad och sprallig. Underbara ungar vi har fått=)

Nu ska jag äta lite sen ska jag sortera in all tvätt!

PÖSS

GRATTIS N!!!! Med sambo=)

Har nu fått det bekräftat! Hon jag misstänkte hade en bulle i ugnen har nu bekräftat det! STORT GRATTIS!!! Ni har en UNDERBAR tid framför er!!!! Massa KRAMAR!!!!!

Glad, gladare, gladast

Idag skiner solen! Trots att de sagt att det skulle bli oväder HELA dagen!!! Dessa spå damer på smhi...
Idag tror jag tom att det kanske kan bli poolhäng hos Kattis med Loke!
Köpte badblöjor åt Emma idag. Visst om det händer en olycka hemma, men inte lika trevligt när hon badar vid sjön eller havet...

Snart har jag hunnit tvätta upp all jäkla tvätt. Går fortare när jag hänger den ute!

Niclas slutar 4a då ska vi tvätta bilen, vart ju inte av igår. Va in och läste hur man gjorde i gör det själv stationen. Verkar bra iallafall!

Nu lite mer kaffe och klä på Emma lite kläder!

REKLAM

www.nickesfiskeblogg.se

Ogillar

Ok, är inte på bra humör idag! Men dessa ska ej va ute i trafiken:
* Cyklister! Håll er till cykelbanorna om så finns!!!! Är INTE ok att cykla 2 i bredd framför en bil på en 60 sträcka!!! Speciellt inte när cykelbana finns!!!! Missade ni förbud mot cyklister skylten????
* Rullskidåkare! Kom igen nu!!! Va i h-vete ska ni ut framför bilar och sicksacka för????
* Mopeder! Ni kan inte lägga er mitt ivägen och göra tecken att jag ska köra om när det är 2heldragna linjer samt kommer mötamde trafik!!!! IDIOTER!
* Permobiler, SNÄLLA använd gång banerna, SNÄLLA!!!


DU DÄR!!!!

Du som gick in eller körde in i min backspegel på plantagen i Falun får gärna höra av dig!
Om du bryr dig kan jag säga att den är totalförstörd!
Hade du lämnat dina uppgifter hade det blivit en försäkringsfråga. Men nu får jag stå för alla kostnader själv!!!

IDIOT!!!


Till Mia


Bil tvätt på schemat

Idag så blir det tvättning av bilen. Inge kul! Men vill ha det fin när vi ska ut på lång resa! Emma fullkommligt ÄLSKAR russin. När jag stoppar henne då hon fått för mycket blir hon flyförbannad! Men igår så hittade jag mini paket med russin. 14g i varje, så då får en liten ask. Sen när den är slut så är den det oxå!

Ser att det blir fler läsare för varje dag som går. Ni kommenterar väldigt dåligt! SKÄMMESER!!!

När får jag sova...

Niclas och mattias spelar FIskespel och jag börjar bli trött... Undrar om jag får sova snart.... 

Photoshop


Schysst hylla

Den vackra komentar fick jag höra idag=)



Tacksam för det lilla=)

iPhone

Jag vill ha en iphone! Och det är nu... Vill inte vänta och spara men vad ska man göra? Är ju svin dyra abbonemang. Så får allt vackert vänta. Niclas ska få en innan mig så måste dra ner på alla små utgifter så vi kan spara ihop till 2 snabbare!

Gick bra att städa idag oxå. Emma har inte dragit ut lika mycket saker, det TACKAR jag för!

Nu ska jag skala morötter och potatis som ska in i ugnen. Till det blir det kyckling!


Gudfadern

Idag kommer Emmas fadder som det så fint heter=) Hette gudfar förut. Ska bjuda han på middag! Ska fira Emma lite i efterhand. Han och hans tjej va ju borta när vi hade stor kalaset. Tyvärr kunde ju inte tjejen komma men vi ska ha trevligt ändå. Ska röja upp här hemma idag! Ska även fortsätta tvätta.

Snart så kan jag börja nedräkningen till Ullared=)


Framtid

Vill ni veta våra framtidsplaner?
Titta in på www.nickesfiskeblogg.blogg.se

Ljuva dag

Vart en bra dag det här! Gick upp vid halv nio. Drack kaffe och kikade bloggar m.m. Sen bar det av till konsum för lämning av ett paket som skulle retuneras. Sen vart det stan för fixning av lite saker och lite shopping. Efter det så åkte vi till britsarvet och fick en tavla som jag beställt av Elin som har liinart. Fick även se hennes underbara lilla son=) Har uppenbarligen glömt bort hur liten Emma va när hon kom. Hennes son vägde lite över 4 kg och jag trodde han va mindre än va Emma va. Ack så fel jag hade... Sen så begav vi oss hem till Kattis på lite fika. Emma röjde som vanligt, tur att de kan ta att barn skräpar ner=)

Nu är det 2 kvällen irad som Emma somnar i sin egna säng. Hoppas nu att de nya rutinerna håller i sig. Är SÅ skönt att lägga sig utan att få en fot i ryggen=)

Nu sk jag kika lite på tv innan jag får besök av john blund!

PÖSS


Ursäkta

Va ett tag sen jag skrev nått här! SORRY!!!! Men har jobbat helg... Är nu ledig helt i 7 veckor!!!! Och ska njuta av det till fullo!!!! Ska träffa nära och kära! Ha lite poolhäng med Loke och Cattis om nu vädret är på vår sida! Ska till Ullared, blir en vända till Håtö, mina föräldrar kommer upp och då ska vi ut på massa kul och fixa här hemma!
Ska bara göra det vi vill=)
För sen börjar allvaret. Jobba 100 procent. Längtar? Jag? Vet faktist inte. Men man lär väll ur denna bubbla som jag varit i sen Emma kom. Måste ut till verkligheten. Kännns både bra och dåligt!

Inte min dag...

Självklart så va inte tanten som jag skulle in till där idag så lär ner på måndag igen... Piss tant!!!

Va in på cykelbutiken på stan för att titta på lite olika alternativ för att ha emma när jag cyklar. Blir nog en cykelkärra. Dock så va det ju så att den hon visade och rekomenderade som skulle va så HIMLA bra gick lite över min budget... Totalt med vagn och den saken som man kopplar ihop vagnen med skulle de ha 8500kr. Så kommer att bli en från biltema istället. Nån som har en sån? Är dom bra? Rymms packning m.m.??? Vill ha tips och råd!!!!

SKÄMMES LINA

Alltså jag får skämmas idag! Missade Emmas första tandläkar besök igår... Fan va pinsamt! Sitter nu och väntar på att de ska ringa upp så jag kan be om ursäkt och boka om... Kan dessutom inte hitta kallelsen heller. Så hoppas jag ringde till rätt nr! Nu är det blöjbyte medans vi väntar och sen ÄNTLIGEN stan. Tror dock att det ärendet jag skulle ner på kommer att ske på måndag... Men med lite tur så kommer jag hinna idag=)

PÖÖÖÖÖSSSSSSS


...väntar...

Väntar på att Emma ska vakna så vi kan dra ner på stan. Men hon verkar trött idag! Undrar om hon blir arg om jag väcker henne? Vågar man väcka den björn som sover???


Betyg

Hittade mina gymnasie betyg imorse... Vart lite deppig då jag trodde jag hade matte b och engelska b, vilket jag inte hade... Så blir plugga upp lite betyg innan jag kan bestämma mig vad jag ska bli innan jag blir stor. Såg att även frånvaron stod med i betyget, hade inte JÄTTE många icke anmälda timmar, men några för mycket... Fick då reda på från Sanna att det borde inte va med skrivet då det är tal om att införa skolk på betygen nu. Men icke för min del och de som gick samtidigt som mig...


Hallå????

Vart tog solen vägen? Tänkte ju hänga tvätten ute idag! Kan dock inte avgöra om det blir sol eller regn ännu...

RSS 2.0