Vart tog du vägen?

Du kära Energi som kom i morse efter en nattsömn på 10 timmar, vart tog du vägen nu? Behöver ju dig som mest nu... Aja kanske syns imorgon igen då...

Bilder va det här=)




De 3 mina=)



Emma med sin gudfar

Plugga igen kanske?

Har nu kommit på vad jag tror jag vill plugga, företagsekonomi. Låter inte det bra? Nu ska jag bara kolla upp om man kan plugga distans, och göra nån kurs i taget, vi får se. Undrar nu bara om man kan jobba, plugga, ha hand om Emma, göra hushålls sysslor och ändå ha lite egen tid? Tror det kan gå om man drar ner på sovtimmarna. Räcker ju kanske om man sover 5-6 timmar per natt. Sen så kan man ju plugga när man har rast på jobbet. Emma lägger ju sig vid 19 varje kväll så då kan man ju sätta sig efter man plockat undan och gjort sånt som man inte hinner med när hon är vaken, då har man ju iallafall 3-4 timmar som man kan läsa.

Får se hur och när nu bara. Sen kanske jag skulle ta och diskutera lite med min andra hälft om det skulle vara ok för honom oxå.

Kan t.o.m vara så att jag ser lite ljus nu!

Over and out=)

Vi ser det snöar...

Va så himla mysigt väder igår. Men idag så är det bakslag! Snön bara vräker ner utanför...

Tittade i morgontidningen nyss, inte va vårt hus med där inte... Hade ju trott att vi skulle vara med då vi har visning på Lördag... Men men antar att mäklarna vet vad dom gör.

Idag så ska det tvättas och fixas här hemma. Vill ha klart allt till Lördag så det är skinande om det nu ska komma folk. Kan ju hålla tummarna att folk vet om att vi ska ha visning trots att det inte kom ut i tidningen.

Emma har nu kommit på att man kan använda sina röstresurser till väldigt mycket, och att man kan viska och gall skrika. Kul med nån som låter=)

Nu lite mer kaffe och en frukost drink, sen så kör vi!

Sommar!!!!

Har jobbat hela helgen, därför dålig uppdatering här... Kul ändå att folk går in och kikar=)

Vred fram klockan en timme igår, och ändå kändes dagen så himla lång!!! Va inte alls roligt att jobba... Det tråkiga är att än så är ju inte den sista dåren född...

Vill ha sommar nu! Vill att snön ska vara borta!! När jag slutade igår så tror ni inte att det snöade då el? Nog att man hade haft en piss dag så gjorde det ju inte saken bättre att det faller fula vita flingor från skyn!!!

Nä nu ska jag leka med Emma så kanske jag blir på lite bättre humör!


Allvarligt talat

Vart så grymt sugen på våfflor nu när jag kom på att det är våffeldagen... Synd bara att våffeljärnet är ner packat? Va ska mna gör då??? Tanken slog mig att det kanske finns färdiga våfflor att köpa? Undrar dock om de är goda...

Detta i-lands problem bjuder jag på!

FREDAG!

Så har ännu en vecka gått! Tiden bara rinner iväg!
Idag så är det städning här hemma som gäller! Ska hinna göra så mycker som möjligt! Lär ju hinna då jag jobbar i helgen!
Hade dock viljat haft lönen för mars nu i mars och inte i April... Men men blir roligare nästa månad när det inte står 0 kr på lönespecen.

Hoppas att min chef jobbar i helgen då jag tänkte diskutera semester och ledighet med honom. Men tror dock han är ledig.

Emma har nu börjat röra på sig, inte så att hon kryper (tycker icke om att ligga på magen den damen) hon sitter på rumpan och drar sig framåt eller så drar hon sig bakåt. Alla sätt är bra förutom de dåliga...
Nu börjar även babyhullet försvinna på henne då hon rör sig lite mer, så min lilla lilla flicka börjar bli stor! Kan ju inte kalla henne bebis längre...

Idag så hoppas jag att deklarationen kommer, har tittat på internet, men känns ändå bättre att få hem papper på vad man får. Känns mer säkert=)
Kommer nog göra som jag alltid gör när jag är nöjd med summan, och det är att skriva på fort som fasen och sen skicka in så de inte ångrar sig=)

Nu ska jag börja med min städning!

Puss & Kram & Nyp i Stjärten!


Håll i hatten

Fy satan i gatan va det blåser ute! Va riktigt otäckt när jag skulle åka och hämta Niclas nu på eftermiddag!
Hoppas på bättre väder imorgon så det kanske kan bli en promenad runt Tisken, men vi får se.

Nu ska jag snart se på Big Brother!

Öppna förskolan

Va på öppna förskolan igår, va riktigt kul. Emma hade riktigt kul! Hon skrek/skrattade högs av alla. Men men hon har ju inte de tystaste föräldrarna heller. Ska dit i dag oxå, ska vara babycafe idag så det kommer va barn i samma ålder som henne så det ska bli kul.

Nu ska jag fixa klart mig själv så ska vi åka sen!

Over and out!

Tiden går



Jag och min andra hälft för 5 år sedan

Utförsäljning

Nu så har jag tröttnat på allt vi har stående! Så har lagt ut lite saker på tradera, plus lite större (dyrare) saker på blocket! Så nu hoppas jag att köp glada dårar ringer=)

Ska lägga ut mer saker senare när Emma sover så jag får fota i lugn och ro. Hennes kläder som är för små, skulle jag kunna sälja, men kan fan inte. Allt är ju så sött=) Sen är det ju minnen oxå! Ska däremot ta en vända i min garderob igen... Kan nog sälje de kläder som jag inte använder, som prislappen fortfarande sitter kvar på... Jag i ett nötskal, tror jag gör värdens kap och sen blir allt bara liggande. Måste ju dessutom spara pengar till Ullared i sommar, hur mycket tror ni man lär ha sparat ihop? Har absolut ingen aning om vad som finns där.
Jobbigt om man tycker allt är skit och åker hem tomhänt....

Det va dagens i-lands problem...

Rutiner

Har ändrat om lite i våra rutiner nu, måste säga att det fungerar bra.
Går upp vid halv 7. Emma får välling vid 6 men vi ligger kvar och har
morgon mys till halv 7. Sen så får hon lite yoghurt vid 9.
Lunch vid 11, sen så är det sov time! Så lägger henne efter
hon ätit så då sover hon 1,5-2 timmar. Sen får hon gröt vid 2.
Middag vid halv 5. Sen så är det välling strax innan 7.
Läggdags vid 7 (i sin egna säng) och det fungerar hur bra som hellst!

Så nu håller vi tummarna att detta håller i sig!

 


KÄRLEK



Så här glad är man när man vaknar=)

WIIIIII

Semestern är bokad!!! ULLARED HERE WE COME!!!!!

Photoshop






Effektiva

Det är vad vi varit idag! Stor städade HELA huset på endast 3 timmar!!! Så vart att vi gick ut och skottade bort den här förbannade snön oxå! Nu är det bara tvätt högen som vi ska ta tag i, har en maskin i nu så så fort den är klar är det bara in med nästa!

Ska även snart ställa mig och laga mat! Fläskfile med potatis gratäng bjuds det på här idag! Tänkte fylla filen med mozarella så Niclas blir glad!

Min dotter är på dåligt humör idag... Bara gnäller och skäller men hoppas det går över tills imorgon för 2 sådana här dag på raken orkar så inte jag med.

Over and out!

Semester!

Nu har vi bestämt att vi ska ta en tripp till Ullared i sommar! Ska bli så kul. Hoppas nu innerligt att huset blir sålt, så man kan köpa inredning till lägenheten=) Skulle bli så glad om allt bara kan gå våran väg nu.

Det roligaste av allt är att mamma oxå ville med och eventuellt syrran och hennes underbara familj=)

Va och stor handlade på Willys tidigare idag, så nu är skafferiet och kylen fulla med mat, grönsaker och frukt, tack ör barnbidraget fk! Skulle dock önskat att det va lite högre men man kan ju inte få allt....

Over and out!

Masmästaren är BÄST!

Måste bara säga att jag fullkomligt älskar masmästaren! Bostadsbolaget som äger lägenheten som vi vill ha!!! Vi fick ju inte huset sålt till de som ville ha det då de inte fick lån, men änglarna på masmästaren sa att de la undan våran lägenhet till nästa visning! Hur snällt va inte det? De hade ju bara kunnat skita i oss och skaffat en annan hyresvärd, men inte dom, så kopparstan släng er i väggen!!!! Masmästaren is the new shit!!!!

Fy satan va glad jag vart nu, trots att det kräk snöar ute och jag har noll energi så gjorde de min dag 1000 gånger bättre, TACK!

Shoppa lite kanske?

Ska köpa kläder till Emma, börjar bli stort behov av kläder till henne... Vet dock inte vart jag ska handla ifrån... Gå ner på stan är ju i stort sett big NO! Finns inget kul. Nån som vet nån bra sida på internet?
Ska köpa storlek 80 så hon kan ha det ett bra tag till=)

Tacksam för svar!

Kurvor

Niclas kom hem på sin frukostrast idag, då jag behöver bilen. Ska på möte på jobbet vid 2 så då blir det enklast så. Men då kunde vi inte åka den vanliga vägen tillbaka till hans jobb då ett pulver till chaför kommit med för hög hastighet i en väldigt snäv kurva så han hamnade rätt över HELA vägen... Sånt gör mig arg varför tittar man inte framåt när man kör då ser man vad som komma skall och kan sänka hastigheten. Så det vart köer där, allt för ett pucko i trafiken. Man är ju sällan själv på vägarna!

Nä nu ska jag sluta klaga på andra.

Ska istället njuta av det härliga väder som är i Falun idag!


AVSKY

Det är vad jag känner för de cyklister som kommer fram nu när det börjar bli vår! Håll er till cykelvägarna!!!!!! OGILLAR SKARPT!!! Speciellt er med cykelbyxor!!!!

Va göra?

Nu är jag extremt rastlös, men vet inte vad jag ska hitta på... Solen skiner så blir väll en lååååååååååång promenad.

Har försökt att få min lilla tös att krypa framåt, men hon vill inte som jag vill. Dags för eftermiddags luren för hennes del snart!

Skönt att Niclas slutar lite tidigare idag så jag får sällskap=)

PÖSS

En unge i minuten

Såg på förlossningar igår, och vips så vart man påmind hur jäkla ont det gör, och hur borta man blir av lustgas!
Visst nu gick min förlossning fort men det betyder inte att det gör J*KLIGT ont!
Men så vaknade man i morse och såg på Emma då kände man verkligen att det är värt det!


Fått nog

Våran sladd till boxen är icke en bra sladd... Vart konstig efter att vi i stort sett förstörde den när vi skulle dra den genom ett hål i väggen, så VARJE gång vi vill se nått så går det inte. Men när det är något på som vi inte vill se så fungerar den... Så nu har jag fått nog!

ONOFF HERE WE COME!!!!


Måndag

Har jobbat Lördag och Söndag. Kan säga att jag vart bra trött! Jobbade 8.30-16-30 i lördags så när jag kom hem så värkte fötterna då jag inte är van att stå så länge=) Somnade med Emma vid halv 9... Så missade melodifestivalen. Igår så jobbade jag 9.45-18.00, va så himla mycket folk, så va bra slut även igår när jag kom hem så somnade vid 9...

Va riktigt kul att vara tillbaka och jobba men tror det räcker med varannan helg till och börja med. Emma är bra rolig går jätte bra att vara med pappa när jag jobbar men när jag kommer hem så är det mamma som gäller, gullunge=)

Den här veckan så händer det inte så mycket, ska försöka hinna med och tvätta upp lite annars så ska vi bara vara!

Over and out!


Gränser?

Har passat på att kika runt lite på internet nu när Emma sover, läst lite bloggar m.m. En sak som jag kan störa mig lite på är när vissa "låser" sina bloggar, varför? De säger för att de är för att dom vill skriva vad dom vill om vilka dom vill. Men ärligt, kan man inte stå för sånt man skriver så ska man fan inte skriva det heller.


SOL

Efter gårdagens jäkla piss väder med snö och blås med lite regn inblanat så ser jag solen idag!!! Så j*kla gött!
Hade tänkt gå en långpromenad med Emma idag men hon lär dock hålla sig inne idag efter en LÅNG natt med hosta och rinnig näsa. Är det inte det ena så blir det det andra...
Imorgon så ska jag jobba 8.30-16.30 och kan säga att jag ser fram emot det! Va in på jobbet igår med Sanna som va snäll och visade mig hur man gjorde=) Men det mesta kommer jag ihåg så det kommer nog gå bra!

Btw så på Big Brother för första gången i förrgår, måste säga att den där Gurkan är en klass för sig! Han har ju varit med i bra många program nu, men tror han hittat sin grej. Passar han bra mycket bättre att vara i ett hus än på en öde ö... Och bil för den delen oxå! Glömmer nog aldrig när han va med i Sveriges värsta bilförare! Han körde inte bra då men han kanske blivit bättre!

Nu lite mer kaffe, sen lit vila om lill fröken tillåter!

Nervös=)

Idag så har jag varit riktigt duktig!!! Har tränat på wii och börjat med drinkar igen! Ska även iväg och jobba ikväll=)
Eller jobba kna mna inte kalla det. Ska dit och titta hur man gör=) Va ju nästan ett år sen som jag jobbade så kan vara bra att få en liten uppdatering innan Lördag då jag ska jobba det första passet!! Ska bli kul att träffa lite folk! Så Niclas får ha mys pys med emma när jag jobbar helg!

Imorgon så ska jag försöka få tag på nån på bvc för att Emma ska in och väga sig efter senaste magsjukan. Läkaren tyckte vi skulle ha koll så hon inte går ner mer i vikt. 1 kg på oss vuxna är inte mycket men ett kilo på en lite är FÖR mycket att gå ner!

Nu ska jag slänga mig in i en dusch och sen göra mig klar för att ge mig av!

Nu då?

Självklart så åkte även jag på magsjukan... Jag är bättre nu vet dock inte hur Emma är riktigt. Hon spydde sista gången igår kväll. Så hoppas hon får behålla vällingen som hon nyss fick!

Jag har kommit på att magsjuka måste f*n vara djävulens påfund!!!!

Läkar besök

Va till läkaren med Emma idag, gick ganska bra. Fick lämna ett urinprov så om 2 dagar ska han ringa och säga om det visar något.
Visar det inget så ska vi gå till bvc för att se om hennes kost ska ändras och om det är nått hon äter som gör att hon blir sjuk.

Hoppas verkligen att det inte är nått allvarligt nu bara!

Blir ny visning på huset denna gång med skyltning på rätt ställe så det blir rätt från början!
Va inne på hemnet nyss och då hade de gjort om sidag vilket jag tyckte va s där... Lite svårare att se osv. men men blir nog bra.

Nu ska jag mysa lite med Emma!

Så va det dags igen

Nu har vi haft ännu en vaken natt... Emma har spytt ner sin säng, våran säng och sen så golvet...
Börjar bli ganska less på att hon spyr så ofta. Tredje vändan nu på 2 månader.
Men men får hoppas det går över snabbt denna gång!


Populär=)

Förra Fredagen så ringde de från jobbet och undrade om jag kunde jobba, vilket jag inte kunde då vi skulle ner till mina föräldrar. Igår va jag in för att höra om lite saker innan jag börjar jobba, fick då höra att många är sjuka! Idag så fick jag ett mess kl 7 då de frågade om jag kunde jobba. Hade inte Niclas varit sjuk och jag fixat barnvakt så hade jag ställt upp!!! Men nu fick jag tyvärr tacka nej...

Idag så ska jag omfamna våren!!!

Tittar på

Sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare. Visst banorna och det som dom kör gör man ju aldrig själv, men skulle man ge sig an nått så skulle man ju iallafall ta det lugnt och köra bra. och inte som vissa i pogrammet som blundar och släpper ratten. Man undrar vart de kan ha fått sitt körkort någonstans! Nu börjar det igen!

Over and out.


Nu så!

Nu 3 veckor försent så har mäklarn lagt ut en planlösning... Men men gjort är gjort skulle ha märkt det tidigare...

Får nu hoppas att några som tittat förut går in och får en bättre överblick!

Kan ge ett tips till de som ska sälja hus/lägenhet att va noga med att allt blir rätt från början! För missár kan kosta MYCKET pengar!!!

...

Nu är Niclas hemma och är sjuk... Hoppas att jag och Emma klarar oss!!!

Lycklig lottad!

Ser på Sofias änglar. Kan säga att det värker i hjärtat när man ser så små barn med sladdar och allt!
Det är när man ser på sånt som man inser hur jävla lyckligt lottad man är som fått ett friskt barn!!

Nu ska jag fortsätta titta... Har nog inte fällt den sista tåren än...

Mars

Ny månad nya utmaningar...
Den första som vi ska ta tag i är att få Emma att sova i sin egna säng igen...
Vilket kommer att ta tid.

Nästa sak är att vi ska börja ta och gå på öppna förskolan. Vilket jag tror kan bli kul för oss båda...

Sen nästa är att hoppas på att nån lägger ett bud på huset....

De första 2 sakerna kan vi ju fixa själva men det sista är ju ganska svårt för oss att fixa.

Men är optimistisk ändå, visste ju redan innan vi drog i gång försäljningen att det kommer ta tid. Hörde igår på radion att ett hus i Dalarna tar ca 130 dagr att sälja så nu är det bara att vänta!

Over and out!


RSS 2.0