Gjort fel? Hjälp nån!!!!

Ha nu gjort cupcakes för första gången... Måste säga att jag tror jag gjorde fel... Vrt grymt söt smak på toppningen. Ska de va söta eller??? Kanske skulle tagit ett svenskt recept, testade ett amerikanskt, och de är nog lite för over the top!

Bilder kommer sen!

Idag är ingen vanlig dag

För det är Linas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!!!

Bra start för dagens inlägg va???

Idag så ska det städas här hemma. Ska även göra cupcakes. Svärisarna och Niclas systeryster kommer hit senare ikväll så ska bjuda på paj och cupcakes. Pajerna gjorde vi igår så idag ska jag baka det sista.

Kul är även att folk redan börjat ringa, smsa och sen så har man fått en del gratulationer på fb så klart=)

Tack alla!!


Nästa mål i livet?

Imorgon så blir jag 26... Känns inte så kul, känner mig lite gammal. Fylla 25 gick an, men 26???
Men måste säga att jag hunnit med en del saker som gett en hel del vuxen poäng:
* Har en underbar dotter!
* Har en underbar sambo!
* Är husägare
* Har körkort
* Har bil
* Är fast anställd

Det är min lista på vad jag ville uppnå vid 25 års ålder, men lär ju sätta upp lite nya mål nu! Ett är att jag ska ge mig an och springa vårruset närsta år. Va nog därför papsen min köpte mig skorna då han är en gammal maranlöpare. Så han vet vikten av bra skor.
Men lär ju ha lite mer mål eller?
Har ju en tanke på att börja med min karriär, men lär ju först tänka ut vad fan jag vill syssla med! Och det är ju inte det lättaste...

Nu ska jag ta hand om min mindre glada dotter!


Borta bra men hemma bäst, eller?

Va och hämtade hem min lilla pärla som jag fick av pappa=)
Så nu är jag en stolt ägare till en Skoda Felicia!
Tycker dock inte om att vi har så jäkla mycket att göra när vi är och hälsar på i Stockholm så man hinner inte med allt och alla, SORRY till er som vi inte hann med. Prioriterade att träffa min mormor denna gång då hon opererat sig!

Fick även ett par skor av mamma och pappa i födelsedagspresent! Trodde det räckte med bilen, men det tyckte inte pappa=) Har nog världens mest generösa far! Love you!

Nu tv tittande och sen sängen!


NYFIKEN...

Tror en gammal vän till mig är gravid men fanskapet vägrar erkänna... DRYGT!!!

från Sambo till Gifta

Va in på en juvelbutik med Sanna idag, tjejen före oss hämtade ut vigselringar och sa glatt att om en och en halv vecka så ska vi gifta oss. Lyckligare människa va det länge sen jag såg!
Då kom ju jag och Sanna på den braiga iden att vi ska ha dubbelbrölop.
Va bara 2 krav, jag ska bli smal till nästa sommar, och hon måste hitta sig en karl.
Så nu ska jag hårdbanta till nästa sommar och hon ska ut och ragga!

Så håll tummarna nu om ni vill ha ett party och gå på om ett år!!

Göra idag då?

Idag blir det stan med Sanna och fika innan hon börjar jobba! Sen blir det hem och klippa gräset!
Klart slut!

Parkeringskrig

Va och handlade hem lite idag! Så jädra mycket folk!!!! Och stressade va dom idioterna oxå!! Kan tala om för er som stressar, det går inte fortare för att ni springer in i folk, stönar och genar, det tar snarare längre tid!
När vi efter många om och men kom ut. Så ställer sig en gubbe och pissar!!! Visst är man nödig så är man, men man kan väll gå undan??? Då ska ni även veta att det det finns rena och hela toaletter precis vid utgången av affärn!!!

Så nästa gång gubbe så kan du ju ta ditt russin och gå in och pissa så vi andra slipper bli lidande!

Och ni som nu kommer komentera att det är bara att titta bort så är det jäkligt svårt när fanskapet ställer sig utan förvarning nära våran bil!!!!


Vart tog tiden vägen?

Rensade och kikade på bilder som vi har på datorn igår... Vår lilla lilla tjej har blivit stor! Känns inte som man hinner med! Snart ska ju jag börja jobba oxå.
Idag så ska vi åka och handla, panta och plocka upp här hemma!
Imorgon kommer vår källare bli klar! ÄNTLIGEN!!!!


J*vla skit nät

Går segt som faaaaan nu på datorn. Intrenet har vart segt som bara den idag... Just idag när vi har behövt det oxå... Bajs åt TELIA!!!!


Tillbaka

Har haft fullt upp i helgen därav skit dålig uppdatering!
*SORRY*


Har jobbat både Lördag och Söndag... Har även känt mig lite småkrasslig men nu är det bättre!

Har fotat och lagt ut massa skit på blocket. Ska snart ge mig an att lägga ut massa saker på tradera oxå men behöver en våg för det så jag vet vad frakten blir.
Har vi tur så kommer det komma in lite extra pengar till sommarens alla nöjen=)

Tror att min sambo har fått nått säljryck nu... Han tar fram ALLT som han tycker kan få in pengar... Även saker som vi inte disskutera, men men kommer bli roligt om vi får in mer!

Nu ska vi fortsätta här hemma!

Kram

KLART!!!

Efter 2 dagars slit så är vi nu klara med sovrummet! Blev jätte NÖJD! Har bara 3kvartslister kvar att måla men det blir nästa vecka!



Det tar sig sa mordbrännan

Idag så kommer garanterat sovrummet bli klart! Blir så himla bra! Satte ihop de såkallade sängborden igår. Man skulle skruva ihop korgarna, tyckte att det tog lite för lång tid så hämtade ner skruvdragarn och då gick det fort kan jag säga=)

Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart! Blir inte människa förän jag får i mig det första glaset!


Karriärsbyte nästa!

Jag skulle nog blivit tapetserare istället för butiksbiträde. Tror jag hittat mitt kall! Blir dock väldigt ARG när det inte går som jag vill. Är nu nästan klar med sovrummet uppe. Imorgon kommer allt bli klart. Håller tummarna för att jag kommer hitta ett överkast när vi åker till Ullared i sommar. Vet hur det ska se ut men har inte hittat nått än... Ska även försöka hitta ett par snygga gardiner som ska passa in=)

Va till Jysk imorse med hela familjen plus sanna, trodde vi skulle va ensamma där, men så fel jag hade. Istort sett varenda parkeringsruta va upptagen... Hade sån tur att de sängborden vi skulle ha fanns det bara två kvar av så de tog jag på stört!!! Sanna fick även sin efterlängtade skänk.

Om en vecka så kommer jag få min aldeles egna bil! Den första bilen som bara jag kommer stå som ägare på! Kan säga att försäkringarna för mig är dubbelt så dyra än vad de är om vi skulle ta de i Niclas namn. Men men måste få några skadefria år sen kommer även min försäkring bli billig=)


Dagen D

Idag så ska det tapetseras om i sovrummet, åka en vända till Jysk för att inhandla sängbord, sen en vända till Niclas föräldrar för en snabb fika. Det är det som är på dagens agenda.

Nu så ska det även fiskas ikväll...

Baka baka, liten kaka

Ska nu börja test baka till Emmas ettårs kalas. Imorgon ska jag testa göra cheese cupecakes, har ALDRIG gjort det förut, men ska bli kul. Har köpt glitterglasyr och en burk med blandande strössel former så de kommer bli söta som bara den!
Temat på kalaset kommer vara prinsessa. Färgtemat kommer gå i rosa, vitt och lila. Ska skicka iväg inbjudningarna imorgon!

Kattis, om du läser detta så är ni och Loke hjärtligt välkomna den 24/6 kl 12! Midsommarafton...

GILLA

För er som vill byta ut nått mål om dagen eller alla, som gillar oboy. Köp Diet Pro choklad smak från gymgrossisten! Jag blandar ut den med minimjölk, och den smakar OBOY!!!



Rekomenderas STARKT!

Härliga väder

Idag då det är fint ute, ska vi självklart städa inne... Vill bli klar med sommarstädningen nu! Om vi hinner så ska vi tapetsera om i sovrummet! Hoppas och vill göra allt klar NU!!!!

Ska även iväg och köpa en ny tvättvinda eller vad det heter.

Nu lite kaffe och drink!

Gott råd

Maten va jäkligt god, tom Emma älskade den! Va bara att hälla ut wok grönsaker (tog en påse direkt från frysen)och laxbitar i en plåt. Mosa fetaost i en tallrik och blanda i creme fraish och klicka över grönsakerna och laxen. In i ugnen i 20 min. Klart att äta!

     


Ser icke så gott ut när man blandat ut fetaostsörjan, men gott är det!

Buzzador=)

Har nu gjort min första buzzning! Av melliz från nestle. Alla barnen som testade tyckte det va riktigt gott! Så alla föräldrarna fick med sig ett 4-pack med sig hem!

Nu ska jag göra GI lax i ugn med fetaost röra! Emma och Niclas får lite ris till!


Insperation??? Nu!!!!

Just nu så vill jag ha insperation till livet! Jag vill göra om här hemma. Vill göra roliga saker med Emma m.m. Men är helt insperation lös... Vart tom så att jag skrev ut en veckas recept från min sida på lchf för jag inte kom på vad vi skulle äta denna vecka...

Idag så ska vi träffa de andra föräldrarna med barn som va i samma föräldragrupp som oss. Ska bli kul och se hur deras ungar är!
Sen efter det så ska vi köpa oss grindar till trappan, har ingen lust att vänta in till Emma ramlar i trappan. Så det är ett måste!

Vilken insperation ni fick nu va????

Skit väder måndag!

Niclas semester börjar idag, och va är det om inte SKIT väder!!!! Så himla less, vill att solen ska titta fram NUUUUU!

Va en sväng på öppna förskolan imorse, dock va Emma så himla trött så hon ville inte leka alls. Nu somnade hon direkt när Niclas la ner henne. Hoppas nu att hon sover ordentligt i ett par timmar! Ska till Bvc idag för kontroll. Kommer nog gå bra. Är Emma pigg efter det så tror jag det blir lek på öppnis efteråt!

Nu ska jag och min sambo spela lite CSI=)


Erik Saade

Måste säga att efter att sovit till och från till schlagern, så är Erik Saade bäst hittils! KATASTROF låtar som alltid i den tävlingen!

Tror jag ska se mig i bakhuvudet nu!

Gott natt!

Kommer iallafall va pigg imorgon när ni andra slumrar sött=)

ÄNTLIGEN!

Idag så kommer de och tar bort fläkten i källaren! Hoppas nu verkligen att det är torrt! Kan ju tom va så att de kan komma och återställa nästa vecka=)

Är skit trött idag, har sovit dåligt två nätter i rad. Plus att Emma tycker att vi ska upp vid 6 på mornarna... Niklas gillar ju det då han får sällskap på mornarna, men jag tycker ju att vi iallafall kan sova till 7! Blir nog en lite sovstund med Emma på dan idag!

Sen är jag lite irreterad över att jag inte va ut och gick igår, vädret va ju inte det bästa! Idag blir det nog oxå inställt då detregnar och är allmänt piss väder! Vill ju ha uppehåll så jag kan ta med mig Emma ut. Är ju så bra när hon sover i vagnen när vi är ute!

Nu ska jag ta mig en drink frulle!

Kom hem nu!!!!!

Nu vill jag ha hem min sambo! Har feber och är allmänt seg... Hoppas verkligen jag blir bättre tills imorgon! Tror dock bara att det är vädret... Har en tendens att må skit när det åskar ute!

Fint väder nu tack!

Är det för mycket att begära???

Lättad, små sur

Nu så vet jag att min underbara syster mår bra! Kändes som en sten föll ner från bröstet! Inte göra om du kära syster yster! Ska skälla lite på henne när hon är piggare!


Hur tänkte hon nu?

Nu är jag lite orolig för min kära syster! Har inte hört ett ljud på över ett dygn... Hade ju varit snällt av henne att iallafall skicka ett mess eller visa nått tecken på liv!
Människan vet ju hur nervig jag är!

Stort EGO, Jag? ABSOLUT!

Chesney Hawkes – The One And Only


Gastric bypassoperation

Idag så ska min syster göra en gastric bypassoperation. Det sjuka är att jag är mer nervös än vad hon är! Hoppas innerligt att allt kommer gå bra! Hon kommer att ha en skit tuff resa framför sig nu, men är 100 på att hon kommer klara det!
Många tror att man bara gör operationen och sen är man smal! Kan tala om att så är inte fallet! Från och med nu så måste hon tänka sig för om allt som hon äter, annars kommer hon må piss! Visst hon kommer kunna unna sig saker i framtiden, men i väldigt små portioner! Men är det någon som kommer klara det hela så är det hon! Hon kommer bli en förebild för väldigt många!

Har ju själv börjat kampen om kilorna, är dock för feg för att göra en sån operation. Men mitt mål är att till nästa sommar vara fit! Inget ska hänga över byxkanten! Är dock lite orolig över vädret! Har ju nu varit ute på mornarna då det blir för varm för Emma på dagarna, men de hotar med dåligt väder! Inte kul!
Jag går en halv mil plus att jag gör 60 sit ups, hoppar hopprep om Emma tillåter!

visst låter en halv mil bra mycket mer än 5 kilometer????

Skryta lite

Måste bara tala om hur duktig jag varit nu. Har varit ute och powerwalkat med emma i en timme! Svettigt som fan nu när det är varmt ute! Men kändes bättre att gå ut nu på morgonen då det inte är lika hett! När Emma sover senare  så ska jag hoppas hopprep! Det är ett hett tips från mig! Man bränner mycket mer än vad man tror när man hoppar!

Nu 50 situps!

Dagens shopping=)

Va ner på stan idag efter en LÅNG promenad! Vart 2 tunikor, ett par leggins, ett hopprep (som låg i en vattenflaska som man fick på köpet). Va även in och köpte mig två rejälva behåar... Kan ju tyvärr inte handla det i vanliga butiker, har ju nu gått upp ytterligare en storlek, så man kan ju undra vart detta ska sluta!  Ena tunikan

Ena fina=)

Den andra=)



En vecka kvar!

Sen har min underbara sambo semester i 2 veckor! Så himla skönt! Gick bra att jobba i helgen förrutom ett litet missförstånd, men det kan man ju leva med!
Kom på att jag lär införskaffa mig en cykelstol så Emma kan hänga med på en cykeltur! Vi ska bara fixa en cykel åt Niklas oxå, men han är bra kräsen=)

Idag så ska det bli långpromenad och kaffe med S=) Är så skönt att vi för en gång skull har vädret på vår sida!

Nu ska jag ta mig en morgondrink!



Vin vs Amning

Läste om en kvinna som blivit förbannad för att hon blivit nekad att ta ett glas vin till då bartendern sett henne amma! Är man så jävla sugen på ett par glas kan man väll ge barnet ersättning??? Vad hade hon sagt om nån tagit en rök samtidigt som man amma??? Blir så less på folk! Kan ju säga att jag tog en vinkväll när Emma va 4 månader och då va Emma i tryggt förvar hos sin pappa. Jag har inget emot att man dricker när man har barn men tycker man kan tänka lite längre! Skulle inte förvåna mig om kärringen har alkoholproblem!


Jobb helg

Nu så är det jobb helg som gäller! Inte kul nu när det ska bli fint väder! Sen så är det som det ligger en ond ande över mig på det där stället. Ska ALLTID hända nått när jag jobbar helg... Först trodde jag bara det va slumpen, men sen när en kollega berättade hur lugnt och skönt de haft varje helg då jag varit borta och undrade om jag inte kunde skaffa mig ett till barn så att friden återkommer?!?! Aja det är ju bra att det kan skylla på nån iallafall...

Snilleblixt

Jag ska inte sitta ensam! Det är då jag får ideer! Den nya är att jag ska införskaffa mig lösögonfransar! Hade gärna vilja göra riktiga, som håller i 3 månader, men plånboken säger nej så ska ner på stan i nästa vecka och köpa mig ett par=)
vet inte vad ni andra anser, men i vissa fall tycker jag att det är helt ok att fuska sig till saker! Hade jag inte vart så J*KLA rädd för sprutor hade nog hela jag vart i plast nu! Tänk er själva, lite fettsugning, en magoperation, fixa tuttarna, läpparna skulle ju gärna kunna vara lite större, och sist men inte minst ett ögonlyft hade varit bra.
Nej jag har inte dåligt självförtroende, men är man inte nöjd med allt så tycker iallafall jag att det är bra att man kan om man vill fixa till det!
Vem vet, kanske åker till thailand om några och och renoverar upp kärrningen lite=)

Kåta föräldrar?

Alltså jag undrar vad det är som händer på hösten! Känner bra många som fyller år nu i Maj! Och det är inkl jag och mina syskon och många andra! Är hösten så himla tråkig? Tror inte på det där med höstdepp längre. Folk ligger ju som kaniner!

fredags mys

Idag så ska jag fixa och dona här hemma. Tänkte göra fint till helgen så Emma och Niclas bara kan vara=)
Hoppas nu bara att Emma går med på det!
Testade ett nytt kaffe imorse, smakade fan! Så idag lär huvudet dunka som aldrig förr...

En av de BÄSTA!

Brad Paisley – He Didn't Have To Be

Så jäkla mysig låt!

Torsdag då

Idag så blir det att besöka öppnaförskolan! Efter det så är det LÅNGpromenad med Sanna. Fuskade lite igår så blir två varv runt tisken med Sanna, plus träning på WII. Sen tror jag att det blir en sväng med Niclas ikväll oxå.

Nu ska jag ta och sätta på mig masken så jag kan visa mig ute sen!


Snällhet???

Jag har stört mig på en människa as länge nu. Istort ända sen jag mötte denna människa... Har dock inte kunnat sätta fingret på det. Har ju inte heller kunnat ta det med personen, känns inte riktigt bra att bara ogilla en människa utan anledning!?! Allt denna har sagt och gjort har stört mig som fan! Har nu kommit på varför jag stör mig, MÄNNISKAN ÄR FAN GENOM SNÄLL!!!! Finns det nått värre???? Kom igen! Man kan inte ÄLSKA ALLT! Det är omöjligt. Men icke för denna människa som älskar allt och alla. Och skulle personen i fråga slänga ur sig nått ont så ber den om ursäkt!!!

Jag gillar onda människor, sånna med lite riv i! Kan inte hjälpa det!!!

HOT HOT HOT

Nu så kommer den härliga värmen tillbaka! Blir att fortsätta ta fram sommaren idag! Plus en promenad med Emma! Måste köpa en ny tvättlina idag oxå då den gamla är för äcklig!
Ska även komma ihåg att vattna blommorna! Är riktigt dålig med blommor men ska försöka hålla de vi har levande=)

Så va gör vi nu? Inte mycket, min kära sambo gjorde svagt kaffe imorse så lär göra nytt lite starkare... Emma springer omkring i sin gåstol och river ALLT hon kommer åt. Vill inte att hon går omkring i den så mycket men just nu vill hon inget annat... Fick en ny tid hos Bvc, ska bli kul att gå dit om 2 veckor för att se hur hennes kurva är nu. Först va hon 2 steg under sen över och nu sist i mitten! Snacka om att pendla mycket!

Hörs...

Bakslag

Idag är det riktigt kallt ute! Så irreterande! Ville ju ut och gå idag men så är jag ju så dum så jag har plockat bort vinterkläderna... Hade ju hoppats på sommar nu!!!

Min nya diet går bra, glömmer dock bort att dricka vatten! Vet inte varför men har alltid haft svårt för att dricka (förutom då det är party men det är ju inte riktigt samma sak=)

Over and out!

Snö...

Har varit och köpt blommor till våra ballkonglådor! Kändes jäkligt konstig att plantera uteblommor när det snöar! Som tur är så har vi en vinterträdgård som vi kan ha dom i nu när det är kallt. Men så fort den där stora gula, varma saken tittar fram så bär vi ut allt!

Långtråkigt

När jag har tråkigt så måste jag ändra något. Som idag, hade inget att göra när Emma sov så satte mig och målade om ögonbrynen... Vilket jag även gjorde förra veckan! Så från tunna streck till mer formade saker=)
Niclas lär få en chock när han kommer hem!

Fick ju även en ide förra helgen att jag ville ha nya ljusstakar att hänga på i fönsterna. Bara de att de jag hade sett fanns i Vällingby centrum, så istället för att vänta på att mamma kunde köpa dom och skicka upp dom så tog vi och lassa in unge och katt i bilen och åkte och hälsade på min syster i fredags och sen vidare till mina föräldrar. Så när affärena öppnade på lördage så fick jag äntligen mina ljusstakar!

Man kan fortfarande vara impulsiv trots att man får barn!!!!


Usama Bin Ladin

Slog på vakna med the voice och där säger de att Usama bin Ladin är död, så jag går in på Aftonbladet.se och där möts jag av samma rubriker!
Men nu ska ni få höra, jag tror dom inte! Ger mig fan på att karl har en tvilling, för tvillingar kan ha samma DNA, chansen är inte stor men de kan ha det! tror han sitter i en håla nånstans och bara njuter nu...

Kom ihåg va ni hörde det först!


Bunkrat upp!

Har nu fått allt jag har beställt från gymgrossisten! Nu ska det köras stenhårt! Pratade med min gå kompis sanna igår, promenader ALLA dagar i veckan! Nu ska fettet bort!
   
Pulver                                      Bars

Är ju bra mycket billigare att beställa från internet än va det är att köpa allt i en affär!


Emma är fortfarande snorig och hostig! Hoppas innerligt att hon blir frisk snart! Så vi kan gå till öppna föskolan och leka!
Idag så är dte fortsatt tvättning, samt dammsuga av övervåningen som gäller!
Uppdateringarna här kommer nog handla om HUNGER!

RSS 2.0