Bus unge

Ni tycker kanske jag städar mycket. Här är en förklaring:


På denna bild har hon varit uppe och påklädd i 30 minuter...

Bättre sent än aldrig

Emma 1 år



Blogg torka?

Börja få lite blogg torka känner jag... Inte mycket nytt som händer nu. Men är på gång lite saker som ännu inte är officiella så suger ett tag till på den karamellen=)

Igår va det stan med Sanna som gällde. Hittade 2 klänningar, en topp, ett par ballerina och en sommar poncho. Allt för under 400kr! Det gillar vi! Har en Veromoda butik på stan som säljer ut allt! Alla plagg ovsett va det är så kostar ALLT 20 kr! Sanna hittade ett par baggyjeans! Så hon vart nöjd!

Idag så måste jag börja om med min storstädning. Vill att hela huset ska vara fint när vi återvänder efter våran mini semester! Sen så ska jag även ta upp kampen mot våran tvättvinda igen, kan ju tala om att den jäkeln leder med 2-0 nu... Men skam den som ger sig!!

Så. Jäkla. Trött...

Blev en hemsk natt! Inte mycket sömn... Gick upp med Emma för att hon skulle sova vid 21.30. Gick ju sådär, men efter många om och men så somnade hon. Efter ca 30 min så sparkade hon ur mig från sängen. Så tog min kudde och la mig vid fotändan. Efter att jag fått tre sparkar i huvudet av min kära sambo så tog jag mitt täcke och gick ut och satte mig för att få lite svalka. Sen så fick jag den underbara idén att jag kan lägga mig på luftmadrassen som vi har. Visst den läcker ur luft men det kan jag leva med. Så sagt och gjort la mig där på och trodde jag skulle få sova...
Då kommer katten på att det ska va mys time! Så mös lite med henne. Sen fick hon hoppa ner. Somnade själv till slut.
Men icke! Vknade till av en duns och går in i sovrummet, Emma ramlade ur sängen... Upp och trösta henne och lägga henne igen och då tog jag min chans och la mig i sängen. Så somnade 2 inatt...


Förändring

Jag och Emma behöver verkligen skärpa upp oss nu!
Dett fungerar INTE!
Vi är uppe sent och sover till 9 på mornarna!

Så från och med nu är det skärpning!
Emma ska lägga sig senast 8! Och jag i skaplig tid. Sen så ska vi upp innan 8 på mornarna!
Ska även ge mig på att försöka få lill tjejen att sova i egen säng oxå... Hur nu jag ska lyckas med det... Tips och råd nån? Vet att det brukar komma av sig självt men tycker jag har väntat länge nog nu!

BTW är bara 2 veckor kvar till Ullared! LÄNGTAR!!!!


I´m back

Har haft full rulle nu de senaste dagarna så tänkte ge er en liten sammanfattning om vad som hänt och vad som gjorts!

Torsdag: Mamma och pappa kommer så blev storhandling till Emmas kalas, plus att det vart dukning m.m.

Fredag: Hade fullt upp med att hinna med allt, kl 11.55 vart vi klara och kl 12 så kom alla gästerna. Blev hur lyckat som hellst. Emma fick massvis av presenter! Ska lägga upp bilder på allt senare.

Lördag: Åkte vi ner en vända på stan, INGET va öppet så vart en sväng till Rusta, och city gross. Sen så körde vi lite trädgårdsarbete m.m vart grillning på kvällen.

Söndag: Körde upp Niclas och pappa för lite fiske, medans jag, mamma och Emma åkte runt och kikade i butiker. Vart inge fisk för de 2 men trevligt hade de haft. Sen så vart det bara lite familje mys och yatzy på kvällen.

Och nu sitter jag här, mamma och pappa åkte hem imorse, och niclas är och jobbar!

Kommer bli bildbomb senare. Nu ska jag fylla i lite papper till f-kassan...

Vår älskade lilla skatt

Idag blir Emma 1 år! Inte längre än bebis! Fan vad tiden gått fort! Kommer få huset fullt idag! Har prinsesstema genom ALLT! Kommer bilder imorgon....
Ska göra en jordgubbs tårta och Niclas ska göra sin egna tårta=)

Ha en härlig dag allihopp, för det ska då jag ha!

Systembolaget

Va ner på stan för att inhandla lite smått och gott på bolaget. KAOS är bara förnamnet! Hur kommer det sig att folk stressar som tokar??? Det går inte fortare bara för att man knuffar undan folk!
Det hade tom en vakt där dagen till ära, och den stackaren hade fullt upp!!!
Nä, ALDRIG mer bolaget dan före midsommar!!!

Mina föräldrar kommer upp idag. Blir stor kalas imorgon!
Vår lilla sessa blir 1 år! Fan va tiden går! Känns som on hon kom igår!


Emma grinig

Så lyssnar på Beyoncé, single ladies. Så dansar hon glatt!!!


Tvättställning

Jag hatar tvättställningar! Vi köpte ju en ny då den andra gick sönder när jag skulle byta lina.
Idag när jag stod och hängde tvätt så gled hela skiten ner! Envis som jag är så tog jag upp kampen!
Tyvärr så lär jag ju meddela att jag förlorade, STORT! Slutade med att grannen kom över och hjälpte mig spänna upp skiten, och berättade att de hade samma problem med sin, man måste tydligen knyta om och ha sig!
Så nu hänger tvätten inne, kommer ju inte skämma ut mig nå mer framför grannarna. Men de fick sig nog ett gått skratt när allt bara föll och jag svor och skällde!

Nu är det städtimme då Emma sussar lullen!


Parkhäng

Va till konsum nyss och hämtade ut ett paket från bon prix! 2 härliga sommar toppar! Suger att jag inte kan ha linne, eller kortarmat när solen skiner... Vart skraj när tatuera förklarade för mig att färgen kan börja koka, tidigare har jag ju inte brytt mig!

Köpte även lite fika som jag och Emma ska ha med oss till parken sen. Blir ganska less på mellanmål till vuxna. Till små barn kan man hitta jätte mycket små påsar med nyttiga snax, men till vuxna är det ju omöjligt! Så fick bli latte och en banan till mig och emma fick örtkryddade morots bågar!
Väntar nu bara tills Emma vaknar så vi kan ge oss ut på en lite mor/dotter tur till parken, för gugning samt sandlåde lek!

Frukost

Har så himla svårt att få i mig frukost på mornarna! Riktigt tråkigt! Vill kunna va duktig! Men men, har nu tagit tag i saken så imorse vart det havrepannkaka med hallon!
Ska dock köpa hem lite bär och yoghurt så det blir smootis på mornarna istället!

Har haft svårt att sova på kvällarna. Så är seg som bara den om dagarna. Men vad ska jag göra? Kan man inte sova så kan mna inte....

Nu ska jag hinka lite kaffe och läsra morgontidningen, vuxet va?????

Svårare

Det där med bullar va ju lite svårare än jag trodde. De första vart små, de andra vart STORA så får bli en blandad kompott till Emmas kalas på Fredag!
Blir nog ingen riktig bullmamma av mig, men skam den som ger sig!

Bullmamma?

Håller på att baka bullar. Tänkte slänga in ett inlägg under tiden som degen jäser!
Det är första gången som jag bakar bullar SJÄLV! Tror jag ska bli en bullmamma.
Nu ska jag ju inte ropa hej förän de är klara, men hur svårt kan det va????


STOPPA TIDEN!





För 1 år sedan så va jag höggravid och jäkligt irreterad för att jag va det!
Nu är det bara 4 dagar kvar tills Emma blir ett år! Helt sjukt vad tiden går!
Hade tur att jag packade bb väskan den dag som jag gjorde det på!

One Piece

Finns det något fulare än dessa fula overaller?????


Hade bra många som va in med denna fula kreaktion igår när jag jobbade! Förstår inte grejen med den! Det är ju lika illa som foppa tofflor!

Kul från jobbet

Jag: Ska du på kalas
Kund: Japp mitt barnbarn fyller ett.
Jag: Heter mamman Åsa?
Kund: Nej, hon är thailändare!

Man kan tydligen inte heta Åsa eller nått annat någorlunda svenskt namn när man är Thailändare, inte ens de adopterade tydligen... Där fick jag då lära mig nått nytt!

Fy fan va vi är bra

Vi har nu gjort ett tok ryck här hemma på eftermiddagen! Så nu är det FINT igen. Vart bara lite skitit under stolen där emma satt och åt men det får man räkna med!

På torsdag så kommer min kära föräldrar upp! Längtar så!
Skit jobbigt när man byter stad, man önskar nästan att man hade kunnat ta med sig sina nära och kära när man flyttar. Tyvärr så går det kanske inte men man kan ju alltid drömma om hur härligt det hade varit! Finns nämligen väldigt många kvar i V-by som jag saknar som fan och det är trots att man inte träffat dem på 6 år...
Kan komma på mig själv sitta och fundera på om vart i livet jag skulle varit om jag inte tagit mitt pick och pack och dragit från underbara stor stan? Hade jag fortfarande varit kvar på mitt gamla jobb? Hade jag umgåtts med samma gamla roliga kärringar? Vem vet... Dock vet jag att jag ångrar inte för en sekund att jag träffade Niclas och fick Emma, kommer ALDRIG att göra det heller!

Vill nån byta?

Har en grymt grinig/febrig dotter här hemma! Inget passar damen i fråga idag! Sen när man själv är slut och grinig så blir det ingen bra kombo! Men som tur är så har ju jag en underbar sambo, och Emma en helt fantastisk pappa som tar hand om oss båda, plus hushållet!

Älskar Dig Niclas Lindberg!

www.liin.se

Måste bara rekomendera denna sid:
http://www.liin.se/Default.aspx

Du kan få tavlorna i olika färger! Hon gör även kort m.m. Har beställt en tavla av henne, hon gjorde även tack korten till emmas dop, är super nöjd!

Bättre

Idag så är jag lite piggare! Ska tvätta och fixa här hemma! Sen lär jag kanske åka och handla... Får se hur mycket man pallar med!

Nu ska jag titta lite bloggar och få i mig lite kaffe!

Seg, segare, segast

Har klockorna stannat eller? Vill ju ha kväll så jag kan gå och sova och förhoppningsvis må bättre imorgon... Är ju jobb helg så vill va fit for fight!

Tv torsdag!

Kom på att det är ju tv torsdag idag!

DUBBLA AVSNITT AV CRIMINALMINDS!!!

Bli kväll nu tack!!

Nya tatueringen

Godmorgon folket!
Har varit på bvc med Emma på 1 års kontroll.
Blev 2 sprutor för henne idag!

Tatuerade mig ju igår, vart hur nöjd som hellst!
Dock har jag feber och mår skit idag...
Nån som vart med om det?

Aja, här kommer bild:





Sitter på underarmen...


Dagen D

Idag så ska jag ÄNTLIGEN få tatuera mig!
Sen så får man ju tacka Sanna som tar sig tid och hjälper till med att ta Emma under tiden!
GULDVÄRD ÄR DU!


HighTec

Har precis vart och införskaffat oss en portabel ac! Det ni!
Ska ha den på övervåningen så man slipper ha 30 grader varmt när man ska sova!


Kom igen nu!

www.nickesfiskeblogg.blogg.se för de som gillar fiske!!!

Gratis reklam borde bli min nya grej!


Uppdatering!

Min syster gjorde ju en magoperation för ett tag sen. Hon har redan gått ner 2 storlekar! Kan säga att jag är riktigt stolt över hennes beslutsamhet! Samtidigt som hon kämpar och har fullt upp med sig och sin familj så ger hon råd och peppar andra!! Håller nu tummarna att hon fortsätter neråt, och att nästa sommar verkligen blir hennes!

ÄLSKAR DIG, systeryster!!!!

SKÖNT

Idag så är det mulet! Så himla skönt!
Ska städa upp nere idag då Emma inte alls ville städa igår!
Damen somnade i sin säng igår, efter 30 min vaknade hon så la ner henne i vår säng...
Men när vi skulle lägga oss så flyttade vi över henne!

Vet inte varför hon är så knepig... För de flesta kvällar somnar hon i sin säng,
men vaknar som sagt efter 30 min.

Ska även ut på en powerwalk senare idag! Måste få mina steg!!!!
Fuskade igår... Åt lite Ben & Jerry...

SKÄMMES LINA!!!!


Besviken

Skulle ju ha tatuerat mig idag... Men vart inställt. Så på onsdag kl 13.30 så kommer jag få min andra arm prydd med kloka ord!

zzzzzzzz

Vart tog min energi vägen?
Hade hur mycket som hellst när jag vaknade...
Får ta mig i kragen nu då huset inte städas av sig själv!

Kul att det är fler som läser nu!
Ska bli bättre med bilder nu bara!!


PÖSS till er ALLA!


Dagens

Idag så blir det städning efter att Emma drog fram allt hon kunde igår...
Men först så ska jag ta mig en drink + KAFFE!

Hon ser oskyldig ut! Men skenet bedrar!

Winter

Sitter och tittar på komisarie Winter! Ganska lång dragen film... Känns som om den aldrig tar slut. Inte att rekomendera!

Sitter även och lyssnar på Niclas som sjunger för Emma:
När trollmor har lagt de 11 små trollen...

Vet dock inte om det får henne att somna då hon skriker som en stucken gris!

Får duga

Vart lite omgjort nu. Det får duga för nu...

Hur gör djur

Försöker fixa till bloggen lite... Går åt skogen kan jag tala om!!! Blir icke som jag vill!!!
Någon därute som vet nån bra sida om hur man fixar om bloggen själv? NÅN????

Lyckad dag/kväll

Igår va en toppen dag på alla sätt!
Dagen började med städning hemma, sen bar det ut och handla lite nödvändigheter=)
Va även till onoff och införskaffade mig en epilator! Vart hur nöjd som hellst!!!
Blev en Braun silk-épil 7! HELT UNDERBAR!!!!

Sen så vart det partaj! En kanon kul kväll! Alla va på bra party humör! Blev kubb! Det roliga va ett när vi spelat ett tag så kom ett gäng till och fråga om de fick va med! SJÄLVKLART! Roliga va dom oxå=)

Idag däremot så känns det att man hade kul igår! Men min underbara sambo tog Emma imorse så fick sova till 10! Nu efter 3 glas kaffe och en dusch så är man människa/mamma igen!

Min sambo ska dra igån en fiske blogg så ni som är intresserade av det så kan ni gå in på:
www.nickesfiskeblogg.blogg.se


Sulky

Blev ju inte den vagnen som jag tänkt mig... Men blev nöjd ändå! Det blev Emma och Niclas oxå! Denna vart det:

Väldigt lätt körd! Plus att Emma gillade brickan som ingick! 1250kr på babyproffsen i Borlänge!

Blev även glad när jag va in på hm igår. Vi kan handla kläder åt Emma på den större avdelningen nu! Finns hur mycket som hellst som man vill ha!!!

Nu ska jag ringa Ida och sen ska jag städa!

Falupolisen

Läste tidningen nyss. Ganska intressant. Det är skolavslutning i Falun idag, MÅNGA tar studenten. och så vitt jag vet så brukar det kunna gå hett till då. Men STOPPA PRESSARNA, Falupolisen kommer att ha hela 10 poliser på stan ikväll!!! Det ni!!!!


5 timmar

Har sovit 5 timmar inatt! Vaknade av att Emma satt och prata vid kvart i 6... Så blir GARANTERAT en powernap idag! Fast visste att hon skulle vakna runt 6 idag! Vår lilla tjej brukar sova runt 10 timmar per natt så lägger hon sig 8 så är det bara att gå upp vid 6-7.

Ska nog åka och handla så fort affärerna öppnar!
Har tomt i kylskåp/skafferi!

Skattepengarna slut?

Fick ju skatteåterbäringen idag! Vart självklart lite shopping åt våran dotter! En skit söt byxdress, en klännin/tunika, och sen så bad kläder med uvskydd, allt inhandlat på polarn och pyret! Blev dock int så dyrtsom jag trodde det skulle bli!
Sen så vart det ett par sommar skor/tofflor åt Emma, och ett par sommar skor åt mig=)

Har ju hittat min dröm sulky åt emma oxå, men va slut i Falun och i Borlänge hade de fel färg... Så lär beställa från Internet. Men har jag gett mig fan på att jag ska ha en sak så ska jag ju bara ha den!!!

DUKTIGA JAG

Idag så har jag varit duktig. Tog med mig Emma ut på en pw innan det skulle bli för varmt! Efter det så va vi hemma och lekte för att sen bege oss till parken! Så nu har jag redan gått min 10 000 steg som är ett måste varje dag!

Ensamma jag

Niclas är ute med jobbet, och jag börjar få tråkigt!
Emma vägrar dessutom sova! Ska bara leka med sin HÖGLJUDDA synt...

Kändis nästa

Jag fattar inte riktigt grejen med att bli eller vara känd! Vissa som är sk kändisar är ju vanliga svensson som bara skriver om sutt liv i en blogg, andra föds med föräldrar som är kända, medans vissa är med i dokusåpor!
Skulle jag bli känd, vilket aldrig kommer ske, men om, då skulle jag vilja bli känd för att jag kan något! Inte för att bara vara! Ta tex han Gurkan, finns det nån dokusåpa karln missat? Tror icke det... Nog tror jag han tillhör kategorin känd för att vara känd!

Sen så har vi ju kategorin födas känd. Hur kul är det? Mamma eller pappa har gjort nått stort men jag följer bara med på ett bananskal. Hur kul är det????


Orka!!!!

Jag gillar inte när det är varmt som det är nu! Vill kunna andas när jag är ute!!! Så snälla snälla åska kom hit nu!!!! Skulle bli överlycklig om jag kunde gå ut med min snart ett åriga dotter så vi kan leka!!!

Picknick




What doesn´t kill you

makes you stronger!

Den kloka texten kommer finnas på min under arm på måndag kl 12=)

Så jäkla nice!!!! Blir och göra den på stolta tuppen i falun så får se hur de är där...

Besiktning

Hade en kanon dag igår! Började med lite fix här hemma, sen bar det av till bilbesiktningen. Klarade den GALANT! Så ett år till blir det minst med skodan=)
Sen så bar det av och inhandla picknick saker! Vart en stor filt, kylväska, drickor m.m. Sen hem och göra smörgåsar till Emma och Niclas. Fixade frysta bär, jordgubbar och kesella till mig. Vart en bytta med bara jordgubbar till Emma och Niclas. Sen vart det promenad net till främby och till sjön. Hade en mysig picknick med min dotter medans Niclas fick kasta lite=) Ingen fisk dock...
Sen bar det av hemmåt och vidare upp till Stångtjärn där vi kikade lite.
Så himla härligt med familje dagar ibland!

Idag så händer det inte mycket! Kanske blir stan sen. Ska införskaffa oss en sulky som vi kan ha när vi ska på semester i sommar!


1 år

Idag på dagen så är det 1 år sedan som min älskade farfar somnade in!
SAKNAR DIG!


Äntligen är denna helg över!!!

Nu är denna jobb helg över! Tackar han där uppe för det!!!
Har mött ett antal dårar, sköna gubbar och härliga tanter! Det är en blandning av min helg!
Har en dotter här hemma, som vägrar äta och sova... Drygt, men går nog över snart!

Ikväll så är det big brother final. Hoppas på Simon eller skit ungen Martin, gillar inte Peter...

Nu ska jag lägga upp benen!

Grillar

Nu är min sambo ute och grillar! Ska bli riktigt gott! I värmen idag så har vi hunnit en hel del, har möblerat om igen... Plus städat. Inte kul att plocka rätt på allt när man har en liten som går efter och plockar fram igen... Just nu sitter hon och drar fram ALLA dvd skivor som hon når.

I helgen så är det jobb! Hoppas att vädret håller i sig så att solen skiner nästa vecka igen!


Denna ledighet

Nu är Niclas och völdigt många andra ledig i dagarna 5! Tänk va skönt om man haft ett sådant dröm jobb!!! Ledig varje helg, ledig alla röda dagar, inkl klämdagar! Nått förslag på jobb man ska satsa på???
Har inget emot att jobba mycket i veckorna!

Idag så är det städning på schemat. Ska även göra ett andelspel, så till er som har vägarna förbi Willys Origo på Lördag, KOM IN!!!! Kommer bli skoj kan jag lova!!!

31/5



Tar sån tid att lägga upp bilder så dessa får räcka för nu!

RSS 2.0