Ska man fixa allt själv?

Satt och tittade på vårat hus på hemnet idag och upptäckte att det inte fanns en ritning för hur huset ser ut.... Vart ju ganska irreterad... sen när jag ringde så inget svar...
Ska man göra det själv? Någon som vet????

Känns lite sådär att ringa 3 veckor senare och fråga om det men känns som det är vad vi betalar för....

I´m back!

Så där nu har vi varit på en mini semester hos mina älskade föräldrar! Behövde bara försvinna och vara för oss själva ett par dagar men nu är vi tillbaka med nya krafter.
Fick en jätte söt jacka till Emma som är köpt på name it eller vad den hette i V-by. Jätte bra butik med jätte fina kläder!

Idag så ska jag bara göra vanliga hushållssysslor... Känns som jag kommer bli sjuk snart så ska ta det lite lugnare än vanligt och är jag bättre på Torsdag så tror jag det blir öppna förskolan med Emma. Verkade vara en rolig grej att gå på.

Kom på en sak, om 2 veckor så kommer jag ha jobbat min första helg! Ska in och hoppas på att jag får en lätt uppdatering nu bara. Men allt kommer nog komma tillbaka efter ett tag när man står framför kassan eller plockar varor...

Nu så ska jag få i mig lite mer kaffe sen så börjar jag med det jag ska göra!!

See you later aligater!

FREDAG!

Husvisningen gick sådär igår... Va en familj som ville köpa, de hade dock inget lånelöfte... Så de ska till banken i veckan så nu hoppas jag att de är snälla där och ger denna familj 1 345 000!!! Det är väll inte så mycket att begära eller???

Nu tar familjen Lindberg/Marchall semester!!!

So long suckers!!!!

Håller tummarna!

Idag så smäller det här hemma! Hoppas verkligen nån kommer=)
Va in på hemnet nyss och tittade: 3094 unika träffar på våra husså hoppas iallafall att en utav dom vill köpa!

Dagen kommer bestå av att fixa till lite här och där och förhoppningsvis så kommer någon falla för hur mysigt det blir!

När denna dag är över så ska jga inte göra nånting!! Ha semester och bara vara med familjen! Ska bli så himla skönt! Sen så hoppas jag innerligt att Emma typ inte får för sig att få mag sjuka eller nått idag då hon bara spyr rätt ut över golvet när hon får det.

Nä nu har jag inte tid att sitta här!!!


Dan före dan

Idag så ska jag fixa det sista inför visningen imorgon! Hoppas verkligen nån vill köpa!!! Vill så gärna flytta till lägenheten som är våran om huset säljs!!! Hoppas bara att Emma är på bättre humör idag än va hon va på igår... Dessa tänder som kommer är inte roliga kan jag säga!!!

Nu så ska jag börja dammsuga av en sista gång och torka golvet i källaren ytterligare en gång men sen kan jag tala om att jag kommer inte göra ett smack åt tvättstugan förän den nya väggen är uppe!!!!

OVER AND OUT FOR NOW...

ÄNTLIGEN!!!

Nu så har vi ett kök igen! Så himla skönt att kunna diska=) Har ätit med pappers tallrikar... Dock va en kille här i dag och mätte fukten i väggen i källaren. Va bra blött i väggen så ska prata med dom på byggfirman om de kan vänta med att öppna upp tills efter helgen... Så hoppas de är villiga att gå med på det!
Känns även bra att mna kunde använda rot avdraget på rörmokarens arbete då försäkringen inte täcker det.

Emma har börjat viska... Vet inte varför men hon går i gå stolen och viskar schhhhh schhhh schhh vet inte alls vart hon fått det i från.

Snöar gör det i Falun idag igen. Är så trött på snö nu!

Sen är jag även trött på att de bilder jag vill lägga upp inte går att lägga upp...

Dags att sluta klaga så det här får räcka för denna gång!!


Nu så

Har inte riktigt kommit på hur man lägger upp bilder nu när det är ändrat kommer lite fler i morgon=)

Helg=)

Nu så har vi ett hål i väggen i källaren... Men det kommer troligt bli större på Måndag. Men men så är det att ha hus. Idag så ska vi iväg med Emma så hon får va modell för en dag=) Hoppas bilderna blir bra. Nu lite kaffe och kika lite hästar=)

Va det dags igen...

Rörmokaren kom igår då den förra killen som va här trodde det va stopp i avloppet, men ack så fel han hade... Vi har ett hål i röret så när han drog igång spolningen så hamnade INTE vattnet i avloppet utan i källaren! Så jäkla trist!!!! Så nu vet jag inte hur det blir med visningen på Torsdag... Men är ganska skönt att de gör något åt det här nu så man får ryggen fri när och om man får det sålt. Så nu är jag och Emma uppe, 06.25 och väntar in grabbarna grus som kommer vid 7 och ska titta alternativt öppna upp golv, vägg och tak...??? Fortsättning följer...

La Familja=)


        Emma<3                                         Jul=)     Systers familj                                          Emma Badar!!!!!    


Blommor från 14/2


Vart tog den vägen?

Denna vecka har bara försvunnit känns det som! Gått riktigt fort! Och om mindre än en månad så ska jag börja jobba! Känns riktigt kul att komma tillbaka och träffa lite folk igen!

Idag så ska jag klä på mig och Emma ordentligt för idag så ska vi försöka hinna med vinter trädgården så den blir fin! Om en vecka så är det visning här hemma. Känns spännande men ändå konstigt... En massa folk ska hit och titta och säga vad de tycker... men men hoppas på det bäst!

Kan den komma nu?

Skulle va så himla skönt om våren kunde komma! Är ganska less på snön nu! Men är nu sista året som vi slipper skotta själva, sköna tanke=)

Niclas tatuering vart kanon igår! Blir så himla sugen på en till när jag tittar på alla fina bilder som finns hoa Pia. Känns verkligen som vi hittat våran tatuerare nu! Plus att hon gillar Emma så hon får leka runt där utan att hon gnäller!

På lördag så ska vi göra ett nytt försök med att Emma får vara modell... Hoppas nu att hon håller sig frisk!

En sak som jag kom och tänka på när Emma vart sjuk nu sist är varför man inte får förklarat för sig via bvc eller på bb att vätskeersättning är en jäkla bra grej att ha hemma? Kostar ju inte mycket. Sen så går det ju väldigt fort när de små bli sjuka så det är ett hett tips till alla som ha små barn att ha hemma! Så slipper ni i panik fixa hem det!

Nu så väntar disken och sen så blir det träning med WII om Emma vill titta på mamma sin som ser ut som en tok framför tv...

bilder från mobil


Och nu då...

Skulle ha varit till bvc idag men för ovanlighetens skull (lite ironisk...) är våran bvc tant sjuk... Tidigare när hon varit hemma så har vi fått gått till en annan men inte längre... Aja får se om jag byter vårdcentral på Emma efter flytten.

Ska iväg med Niclas så han får tatuera sig idag! Kommer bli kanon tror jag, skissen är grymt fin! Ska höra med henne om en text som jag vill ha men den får jag nog göra när ekonomin tillåter=)


Kanske

Tror jag eventuellt kommer att börja fira denna dag ändå. Fick ett samtal nyss från blomsteraffärn de kommer komma förbi här idag=)

Tänk att små saker kan göra en riktigt lycklig!

Alla Hjärtans Dag

Va har denna extremt kalla dag att erbjuda då? Jo en helt vanlig måndag, ska iväg på middag hos Niclas föräldrar senare ikväll. Men annars så har vi inget planerat! Tillhör dock inte den skaran som firar den här dagen så mycket. Kommer kanske göra mer när Emma blir äldre men inte nu.

Väntar nyfiket på ett sms från mäklarn för att få veta hur många som tittat på vårat hus sen förra helgen. Det är vad jag kallar intressant! Hoppas nu verkligen att folk pallar sig hit för att titta lite=)

Over and out for now!

Lördag

Idag så är Emma mycket bättre! Så himla skönt då vi inte fått mycket sömn i natt... Har rensat avloppet idag, så det är klart! Har istort sett inte gjort en sån rensning sen vi flyttade hit, va även så duktig att jag kokade upp 10 l vatten och hällde ner i köket oxå så det skulle bli riktigt tryck så nu droppar det inte i källaren längre!

Har även stor städat badrummet så nu luktar det klorin... Gick lös med dusch slangen så tak, väggar och golv är nu skinande rena=)

Kan ju tala om att om vi får en fin summa för huset så ska jag kosta på mig en flyttstädning av huset så man slipper den tråkiga biten, börjar bli ganska less på att storstäda... Men fint blir det till den stora visningsdagen!

Kommer bli klara med huset nu i helgen så hela nästa så ska vi fokusera på att göra vinterträdgården mysig. Ska ställa ut ljus och fixa blommor m.m. Är ju det första man ser när man kommer in så där ska det vara topp notch!

PÖSS

Så börjar det om!

Emma har nu fått magsjuka igen! Börjar bli ganske less på det eländet nu.
Denna gång är det lite värre än va det va sist. Så vätske ersättning och välling intas med sked.
Får även dricka saft om hon vill ha nu när hon är dålig. Sover hela tiden och vaknar till nångång i timmen.

Håller nu tummarna på att det hela är över tills imorgon...


Oj oj oj

Intresset för mitt svensson liv verkar intressant=) Kul att ni gillart!

Fick inte tag på rätt människa igår angående lägenheten så ska försöka ge mig på att jaga i dag oxå!

Badade Emma i badkaret igår, hon vart skit arg när hon fick komma upp, ville vara kvar i vattnet och plaska.

Nu lite mer kaffe och sen sätta fart!

Gick ju så där...

Gick ganska bra att skriva här via mobilen. Ska försöka lägga upp några bilder från den oxå! Duktig jag bara jag vill=)


Teknikens under

FiCK FÖR MIG ATT TESTA BLOGGA VIA MOBILEN. FATTAR DOCK INTE HUR JAG FÅR SMÅ BOKSTÄVER...EMMA NYFÖDD

Så blir det

Tittade ju på lägenhet igår! Vart helt kär, han som bodde i den hade bott där i 16 år, men såg inte ut som det! Va jätte fin. Ska ringa idag och höra om mna kan få ny matta i badrummet och nya tapeter=)

Men kändes verkligen som man kom hem när man steg in och det är en känsla som jag gillar STARKT!
Dessutom så va den ganska rymlig, 82 kvadratmeter stor! Men balkong och allt, plus att jag har gångavstånd till jobbet! Så då behöver vi bara en bil så kan nog inte bli så mycket bättre!

Ska dock höra mig för hur dagis och sånt är där oxå men har för mig folk sagt att det är bra.

Nu vill min dotter bli underhållen så hörs folket!


Hur svårt ska det va?

Sen jag blev gravid och började gå hemma tills nu så har jag så jäkla svårt att äta. Kroppen sätter in sig på svält och inget händer... Så nu blir det flytande föda i 2 veckor ska bara hitta mixern som jag packat ner... Smart Lina...

Snart så ska vi iväg och kika på en lägenhet. Ska bli intressant! Vart i stort sett lovade en renovering då farbron som bor där bott där VÄLDIGT länge, och ingen tapetsering har skett där sen innan han flyttade in!
Gillar masmästaren då de har stora kök och stora badrum, vilket jag tycker är a och o!

Vart en och en halv vända runt tisken med S idag, imorgon blir det nog 2 varv innan fika på stan. Så jäkla svårt att sig här ifrån idag då de inte plogat så ta sig fram med barnvagn va inte det lättaste kan jag säga!

Det är redan 1 som anmält sig till att komma på husvisningen! Riktigt bra enligt mäklaren då de flesta brukar höra av sig strax innan en visning. Så håller tummarn att många vill komma och att fler vill köpa=)

Nu kommer mitt hjärta hem så höres!

PÖSS

Många som tittar!

1064 unika träffar på huset sen i fredags!
Nu är det bara att hoppas att nån vill komma och titta=)

Ska ringa om en lägenhet senare idag. Ska bli intressant och se hur den ser ut.
Hoppas den är fin... Ska även höra med K-staden hur och när man kan flytta in då vi lär vänta tills huset är sålt.
Vilket kan ta ett tag oftast 3 månader efter alla pappren skrivits på.

Nu ska jag underhålla Emma och sen vila lite=)

Over and out!


Söndag!

Vart ingen drömvinst igår... Men är gla ändå, pengar är ju inte ALLT, men underlättar en hel del=)

Idag så har vi hållit på för fullt, packat 9 kartonger med saker som ej används men som man vill ha kvar! Har även fyllt en himla massa sopsäckar med skräp och sånt vi ej vill ha kvar. Så i veckan blir det några vändor till tippen. Tur är det väll att man har nära dit!
Värsta av allt är ju att vi är lånt ifrån klara... Men har ju till den 24 på oss så det är nog lugnt!

Nu så ska vi ner och ta med oss tomglas och åka och slänga!

Höres=)

TILL SALU

Nu är huset ute på hemnet plus massa andra ställen! Skylden "TILL SALU" sitter uppe på utsidan av huset. Känns konstigt men skönt! Vart kanon nöjd med bilderna och allt så nu hoppas vi några blir intresserade iallafall! Beskrivningen av huset är bra lockande, nästan så vi skulle kunna köpa det själva=)

Idag så är Niclas och hjälper hans föräldrar lite medans jag är hemma och fixar... Så jäkla verkligt nu när man börjar packa undan saker. Sen kanske det hade gått lite enklare om man hade någon som kunnat hjälpa till med Emma så man kunde packa i lugn och ro, men men får gå ändå.

Nu så har jag spelat på lotto, hoppas på bättre tur med det denna helg, gick inte så bra sist... Håll tummarna, drömvinsten skulle sitta kanon nu!

Nu ska jag fortsätta så kanske jag hinner in och uppdatera lite senare!

FREDAG!!!

Idag så ska vi ner till mäklaren och titta på bilderna innan de läggs ut, spännande kan jag säga! Har nu börjat rensa och sortera! 1 rum klart=)
Tänkte ge mig an hallen oxå så den oxå blir klar idag! Har fixat så det blir lätt att börja packa! Ska börja redan nu så vi inte har så mycket personliga saker /skit framme till visningen som troligen kommer äga rum den 25/2.
Idag så ska vi även till Rusta och köpa riktigt bra flyttkartonger.
Vet även hur jag ska packa och så, det är ju ändå 3e flytten på 5 år så min syster tyckte jag skulle starta flyttfirma=)

Man är lite nervös om hur man kommer få lägenhet sen? Har ju inte så många poäng då Niclas hade blivit av med alla sina när vi flyttade 1a gången, men det finns ganska många 3or ute så nån lär ju passa.

Nu ska jag sätta lite fart här hemma så jag blir klar med dagens måsten!

PÖSSSSSS

Nu så

Nu är bollen i rullning!
På Fredag eftermiddag kan man se vårt hus på hemnet!

Se upp K-staden för snart kommer vi!!!


Varför?

Har varit vaken sen halv 5 imorse då Emma fick för sig att vi borde gå upp... Vem är det nu som sover om inte hon själv! Hoppas väll på att jag ska kunna ta en powernap senare på dagen annars så är det bara att köra på.

Idag så ska huset fotas... Smått nervös över hur det kommer att vara att se sitt hus ute på hemnet snart, men men hoppas många kommer att bjuda=)

Nu lite mer kaffe sedan börja piffa till huset=)

LATER!


Mary Kay

Va hos Sanna igår på ett kräm kalas=)
Fick testa på lite saker från mary kay serien, fan vilka bra produkter, ville ha mycket men plånboken sa ifrån så vart ett kit med ansiktstvätt, salva att smörja med efter tvätten plus en kanon bra foundation! Det kalaset gick på 900kr men nu lär man ju använda sakerna=)

Testade även en peeling och lite till, hade plånboken godkänt så hade det blivit flera saker kan jag lova! Men men fick nöja mig med basen för att bygga ut lite sen. Måste säga att försäljaren va helt kanon! Va verkligen inget köpkvar så man kände sig inte tvungen att köpa nått om man inte ville så det va bra. Plus att de har att om man inte är nöjd med produkterna så har de full retur!!!

Idag kommer mäklaren igen och vi ska gå igenom siffror, inte kul men måste göras=)

Nu ska jag försöka få tag i våran bankdam och höra vad hon säger om allt!

Over and out!

Börjar med att säga

GRATTIS MIA TILL FLICKAN! Hoppas allt gick bra!

Mäklaren kom igår istället för idag... Men fick förtroende för karln iallafall. Han trodde huset skulle bli lätt sålt! Så jäkla skönt!

Idag så ska jag titta om det finns några fina lägenheter sen så ska jag börja rensa om jag orkar... Har varit uppe sen 4a så lär bli en liten vila på dagen sen.

Ikväll så ska jag på nå krämparty hos S. Kan bli intressant, hon och jag och försäljarn... Mycket folk eller inte.

Nu ska jag ta en kopp kaffe till sen lär jag börja sätta fart så jag inte somnar stående idag.

Än en gång, stort GRATTIS Mia!


RSS 2.0