Röntgen

Va och röntga halsen idag, dte såg bra ut med de ska titta närmre på bilderna (400st) för att se så alla muskler är med i matchen...
Har nu börjat med inbjudningskorten till dopet, det tar längre tid än va jag trodde det skulle göra, men fina blir de! Har gjort hälften, Niklas är hemma idag så lär bli klar idag då han tar Emma.

Nu är det verkligen höst, kallt och regnigt ute, väntar på att Emmas höst overall ska komma så man slipper ta på henne allt för mycket när man ska ut.

Nä nu fortsätta med bestyren här hemma!

Dyrt med hund...

Kom på igår att det är inte helt gratis med hund, kostade strax under 500 för EN spruta. Så man ska va glad så länge hunden är frisk! Men Stjärna skötte sig faktist ganska bra, va stolt över henne.

Idag är Niklas hemma och är sjuk och jag har en grinig dotter... Men ska få ta en liten rast sen då jag ska iväg och handla lite saker=)

Nytt liv=)

Idag så ska jag börja mitt nya liv=) Ska bli av med ALLT jag la på mig under gradiviteten! Ska bli så skönt. Amningen har jag nu slutat med fungerade inte alls för oss, bättre att Emma är nöjd och det blir hon med flaska. Har nu förstått att det inte är en barnlek att amma... Men hon kommer i första hand även om jag skulle vilja amma så går det tyvärr inte!

Idag ska Stjärna vaccineras... Det ska bli jälkigt intressant med tanke på att först så ska hon åka bil upp dit och sedan så ska främmande människor ta i henne, ni som träffat Stjärna vet ju hur rädd hon är för sånt... Men det måste bli gjort, de brukar va bra på att hantera henne, men får se nu hur det går med tanke på att hon måste ha koll på Emma...

Nu håller vi tummarna för att det blir regnfritt idag så vi kan gå på våran långpromenad!

2 månader

Idag är Emma hela 2 månader=) Vi har haft turen att få en snäll bebis, kommer väll igen senare i livet...
Igår så vart det en akut dusch för min del, emma spydde ner hela mig ink håret... Samma sak hände nyss, men men så är det med barn! Idag blir det bara att vara hemma regnar och är skit tråkigt ute. Plus att Emma är lite kinkig.

Nä dags för kaffe!

Helg

Fan va helgerna går fort! Känns inte alls som att Niklas va hemma 2 dar...
Fast vi hann med en del, va till Valbo i lördags=)
Hittade hur mycket som hellst till Emma, de hade jätte bra barnavdelningar där både för små pojkar och flickor=) Sen så vart det ju självklart en vända in på ikea=) Och där som ni förstår så hittar man ju alltid något som man är akutbehov av! Köpte blandannat en badbalja till Emma hon har nu blivit för stor för handfatet.
Idag så händer det inte så mycket, ska ringa Mvc för efterkontroll. Och gå ut och gå en långpromenad med både barnvagn och hund.

Nä nu ska jag göra mig klar för dan!

Symaskin

Nu har jag hittat symaskinen, men ni ska veta att jag hade ställt den på ett väldigt bra ställe i vinterträdgården... Vet inte varför jag ställde den där men hade säkert en bra anledning=)

...

Fortfarande ingen symaskin... Fast fick höra en förklaring idag av min kära syster. Tydligen är det så att man plockar undan saker när man är gravid och när man är normal igen så kommer man ej ihåg vart man ställt allt!

Vänta du bara Mia tills hormonerna kickar in på riktigt=)

Läkarbesök

Läkarbesöket igår gick bra Emma går upp i vikt som hon ska och utvecklas som hon ska. Hon växer så himla snabbt, är redan 57 cm lång...
Fick besök av min moster med kusiner igår va ett bra tag sen sist man såg dom. Märktes rätt rejält att kusinerna mina blivit stora... Väldigt jobbigt för det innebär att även jag blivit bra mycket äldre fast jag själv inte känner mig så gammal... Ålders noja, JA TACK!!!!!

Har även tappat bort min symaskin... Kan fan inte hitta den! Fattar bara inte vart jag kan ha ställt den. Har tittat där jag trodde den va men icke då... Får höra med Niklas sen när han kommer hem om han vet vad virrvarvet har ställt den.

Nä nu är det dags för frukost!

Ha det=)

Dop

Idag så har jag ringt och fixat så att Emma ska döpas=) Ska bli riktigt kul att få något att syssla med. Kort ska skickas ut och det ska börja bakas redan nu. Det är inte dags förän den 30 Oktober men känns bra att man har tid på sig=)

Emma är bra pigg på dagarna nu mer hon sover bara ett par timmar och resten av tiden så ligger hon och sparkar och gurglar=)
Imorgon är det dags för läkarbesök och bvc. Hoppas att hon utvecklas som hon ska.


Fick färs av Niklas bror igår som jag gjorde ordning idag är bra mycket godare när de är köpt från en gård istället för butiks köp. Vi har tom funderingar på att köpa kött från samma gård blir billigare och bättre=)


Bärsele

Va nyss ute och tog en promenad med Stjärna, hade Emma i bärsele och det va kanon, kan verkligen rekomenderas!!!

Hade storstädning hemma igår så idag är det fint här hemma! Känns så himla bra för då kan jag bara vara med Emma när hon är vaken=)
Hon har börjat småskratta lite nu, så det är riktigt kul att prata med henne när man får lite respons=)

Ska börja planera dop nu, men vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja...
Ena gudföräldern är bestämd och tillfrågad och han tackade ja så det va skönt nu har vi bara den andre vi ska fråga och hålla tummarna på att den oxå tackar ja=)

Nä nu ska jag se om Emma vill vakna!

Bilder=)


Lördag

Idag så va vi och vecko handla, riktiga vuxna har vi blivit, tom skrev matlista för hela veckan=)

Sen så vart det en vända till Borlänge och maxi där. Köpte en walander film (vittnet). De filmerna är ju inte lika bra som Beck (gunvald) men men man får ta vad man får.

Emma bara växer och växer ska vägas igen nu i veckan så håller tummarna för att hon väger mer än 4000g!!! Annars så vet jag inte vad vi ska göra för att få henne att gå upp mer... Hon kan nu ha storlek 56 och vi som i stort sett köpt 62 innan hon kom för jag trodde vi skulle få en JÄTTE bebbe men icke då.

Nä nu ska vi upp och titta film=)

Va ska man göra...

Tror jag och Emma börjar bli uttråkade av att vara hemma, vill ut och träffa folk... Kanske ska åka på mini semester bara vi två. Va på stan i tisdags med Sanna det va jäkligt kul! Ska ev ut och gå tillsammans i helgen.

Nä nu skriker Emma så lär ta henne!

Vardag

Kom hem från mamma och pappa igår... Tiden går så himla fort när man är där, fick med mig en dopklänning hem=)
Va till syster min i fredags och hälsade på lite, hennes barn är ju för goa!!! Felicia (hennes dotter) är lite blyg i början men det släpper efter ett par timmar men hennes son är nog den gladaste lille kille jag träffat=)

Idag börjar Niklas jobba så jag och Emma ska börja få vardagen att rulla på bra nu. Sov dåligt i natt pga oväder men hoppas att jag ska kunna ta en liten vila senare...

Regnar ute idag så får se hur det blir med promenaden med emma och stjärna.

Nä nu ska jag passa på att äta frukost medans emma sover!


Träning

Undrar om man kan få börja träna magen och så nu när man nästan läkt klart... Ska börja med min promenader runt tisken igen, man har degat lite för mycket denna sommar=)

Nu är Niklas inne på sin sista vecka semester, känns både bra och dåligt...
Ska bli skönt att komma in i våra egna rutiner och vardag=)

I natt sov inte emma så bra, somnade sent vaknade första gången vid 3 och sen vid 6 för mat men somnade om nu, men då är ju en och annan redan pigg=)

Nä nu ska det drickas lite kaffe och läsas lite tidning!


RSS 2.0