Den berömda väggen

Va ju på personalfest igår, va kaon kul! Jag och Sanna förade och fixade till oss lite innan vi drog till vip stugan. Skulle som sagt gå all in, vid 12 gick jag in i väggen, tröttheten kom, så även huvudvärken, men hängde med ner på stan.
Måste säga att det finns nog för många dårar i denna stad!!! Vilka svin... Gav upp när en kollega skulle hem, så hon va snäll och körde hem mig. Kom hem vid 2. Tog två ipren sen så somnade jag sött.
Älsklingen va snäll och tog vårat lilla troll imorse så att jag fick sova, 10 vaknade jag, men låg i sängen till 11 och bara låg=)

Imorgon är det jobb igen. Men måste säga att jag gillar det, Mina arbets kamrater är toppen! Trifs som fisken i vattnet!!!
Nu är det film tajm=)

Personalfest

Imorgon gäller det, jag och Sanna ska gå all in på personalfesten! Taggad som fan! Idag ska jag fixa naglarna, hoppas dock att de klarar av morgondagens jobb! Kommer bli tidig säng ikväll, lär ju få min skönhets sömn;-)

Gudfadern



Imorgon kommer denna underbara människa och roar min sambo=)

Who am I????

Man mår lite dåligt när man inte hinner med allt ma vill, både hemma och på jobbet! Men imorgon så är jag ledig, har bokat in en tjej dag med Sanna. Ska ta med oss Emma till kupolen för shopping och lunch!!
Ska bli så jäkla kul!!!! I helgen så väntas det personalfest, ska gå all in!! Så på söndag lär ju inte jag vara kontaktbar! Men kul ska vi ha!!!! Måste dock hitta lite kläder att dra på mig!

Nu ska jag spela lite alfapet, har blivit fast i det spelet på telen...


What´s up????

Nu börjar jag bli lite irreterad här!!! Min vänstra arm domnar bort ibland... Skit irreterande!!!! Satt och sminkade mig imorse och arm fan bara la av. Blir det inte bättre tills på onsdag så får jag ringa farbror doktorn...
Idag så hoppas jag på playdate med loke så Emma får leka av sig. niclas lär ta henne till öppna förskolan oxå, så hon lär sig att leka=)

Nu ska jag få i mig nån frukost... Hoppas nu att Emma somnar så vi får sovstunden avklarad=)

Utvecklas

Nu har jag kommit till en punkt i mitt liv där jag inte vet vad jag vill.
Har en undebar dotter, en sambo, hus och ett fast jobb. Men känner att nått saknas. Men vet inte vad. Irreterande känsla kan jag ju tala om!

Till nått mer ointressant, vi va i svamp skogen idag, hittade massvis med kantareller!!! Så nöjd! Vet dock inte om jag är en skogs människa, första vändan så hade jag på mig gamla skor, bara för att asfalten är torr betyder det inte att skogen är det... Så vart en vända ner på stan för inhandling av gummistövlar, inte min grej så köpte bara ett par nya torra promenad skor... Det vart bättre kan jag säga. Men efter att ha åkt upp i skogen igen så efter en timme fick jag skoskav, Ha inte nya skor i skogen gott folk!!!

Nu ska jag ta mina tankar och sambo och gå upp och lägga mig för kl 5.30 ringer klockan imorgon och har sovit dåligt de senaste nätterna!!!

God natt!!!!

Idol

Kan ju hoppas att faluborna inte skämmer ut sig allt för mycket! Dock har ju några redan sänkt ribban rejält! Men men dålig tv annars! Va och fotograferade Emma idag, får se om en vecka om vi blir nöjda! Va även in en vända på plantagen, en av personalen såg något orolig ut när Emma sprang omkring lös där inne bland blommorna, men inget gick sönder! Nån som vet om man kan köpa enbart en tv dosa??? Våran kära dotter har pajat vår... Nä nu ska jag in och läsa vad min kära vän Mia har haft för sig de senaste dagarna!!! Iver and out!

Rastlös

Är ledig idag! Rastlös? Ja det kan man säga! Vill göra något!!! Hade ju heller viljat haft fint väder så vi kunnat gå ut. Men får väll sitta och vänta in regnet!!! Känner att jag vill skaffa mig en hobby, men vet inte vad jag vill göra! Många tankar i skallen nu!!

Oj Oj Oj

Får börja be om ursäkt för kass och tråkig uppdatering, men händer inte mycket i mit liv just nu... Jobbar 7-16 så hinner inte hända nått skoj... Dock hade bild uppdateringen varit bättre om jag fattat hur man lägger upp bilder från mobilen, kanske lär byta bort blogg.se...

Jobbar 7-12 imorgon, sen så är vi bort bjudna på middag till svärföräldrarna. Niclas mor och hans systers karl fyller ju år idag, så grattis till dom!!!

nu ska jag lägga mig i soffan innan sängen kallar.

Svenssonliv jag har???? JAPP!!!!!

Grattis mitt hjärta!!!

Idag så fyller min sambo år! Det har vi firat med en familjedag! Vart kaffe och mys imorse. Sen så åkte vi ner på stan och köpte stövlar till Emma och en present från mina föräldrar till Niclas! Nöjda efter att gått och kikat lite så fick jag ge honom min present, han har inte fått den riktigt ännu, vi bokade en tid hos stolta tuppen så i oktober så kommer den vara klar;-) Efter det så åkte vi hem och vilade lite sen så bar det av till Borlänge! Kupolen hade fått en ny butik, new yorker! Gillade den skarpt! Så ska spara ihop en fin summa att shoppa för om några månader! Till middag så vart det kolgrill special från tzatziki så himla gott!!! Nu är det soffmys med min kära innan sängen kallar för imorgon så är det tillbaka till verkligheten!

Trött, tröttare, tröttast

Är seg nu. Vet ej varför, men hoppas man piggnar till snart! Emma har slutat somna vid 7... Så nu ska hon va uppe tills vi lägger oss... Antar att hon fortfarande inte vants sig med att jag jobbar. Imorgon är jag ledig så är det fint väder så blir det skogen=)

Teamwork!

Gick kanon på jobbet idag! Körde i team! Gillade det starkt! Dock lär jag lära mig de andRa avdelningarna lite mer! Nu ska Emma nattas! Sen blir det dusch!!

Diktatorer

Det finns en sak som jag inte förstår mig på hos vissa människor. Det är att de ABSOLUT inte kan kan att andra inte tycker som dom. Alla har olika tänk. Ska det vara så svårt att förstå???? Alla handlar inte ekologiskt, alla tränar inte, alla är OLIKA!!! Visst om jag tror hel hjärtat på nånting och pratar gott om det/den, men jag blir inte arg för att en annan inte tycker som jag. Så skärp er där ute!!! Ni agerar som ett däng diktatorer!!!! Där läser ni rätt jag jämför er med DIKTATORER!!!!!

Bögarnas fel

Måste ses=)

http://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A


Vuxenpoäng

Vart en vända till Sågmyra idag, blev kläder och skor åt Emma, hittade även ett regnställ så nu är vi redo för hösten!
Subway har kommit till Falun, så vart mackor därifrån idag! Inte lika goda som de jag ätit i Stockholm men va nöjd ändå!

Va i skogen i ca 20 min idag och tittade utbudet på svamp, det finns kan jag lova så imorgon ska vi bege oss ut igen=) Där tycker jag personligen att vi plockat in massor av vuxenpoäng!!!

Vad göra

Ska det regna idag eller??? Alla säger olika, och inte blir man klokare när man tittar ut. Kan bli regn, kan bli sol, vem vet....
Tänkte ta med mig Emma till parken idag. Lär leka av henne lite=) Förhoppningsvis så finns det andra barn där!

Va med om en vidrig sak imorse, kokade ägg, och de va ruttna, Blev arg då jag va så jäkla sugen på det just då...

Nu kaffe och sen hitta på nått...

Med nöd och näppe

Vart klar på jobbet efter 12 inatt!!! Fysatan säger jag bara! Inte kul. Men som the boss sa: Det sker ju bara 4 gånger om året.
Så sant som det är sagt, 4 gånger, det klarar man. Men nu så här dagen efter att ha jobbat så kommer jag nog somna ovaggat ikväll!
Är ledig i helgen, ska bli skönt som satan! 2 Hela dagar att leka med min ögonsten=)
Mamma love you!

RSS 2.0