God Jul, Nytt år m.m....

Vet att det va ett tag sen jag va in. Så mitt samvete sa till mig att skriva några rader, till er som faktist, trots dålig uppdatering går in och kikar då och då=) Kan i mitt försvar tala om att jag har gjort inlägg från mobilen, men den har då hängt sig och mitt humör har då skitit sig...

Allt i livet bara flyter på nu, timmar blir dagar, dagar blir veckor osv... Hinner inte med allt jag vill göra. Ibland så önskar jag att dagarna innehöll fler timmar!

Emma ska börja på dagis i Mars, har fått ett erbjudande som jag ska kolla upp. Hoppas på bra fröknar! Annars får det va...

Håller på att röjer upp här hemma i vanlig ordning. Kan ni fatta hur mycket skit man faktist har??? Har börjat gå igenom Emmas kläder... Satan kan jag säga! Hon är inte ens 2, men har redan växt ut ett flertal sopsäckar med kläder!!!

Hon börjar säga fler ord för var dag som går, hon pratar fortfarande "sitt språk" men vissa ord kan hon. Det sjuka är att man förstår vad hon menar *gullunge*

Har åkt på en förkylning som inte är av denna värld... Inte kul, när man äntligen kommit till den lediga helgen som man har längtat efter, men men är bara att bita ihop och komma igen!

Har gjort fransförlägning! Är helt klart värt pengarna kan jag tala om=) Ska lägga upp före och efter bilder senare. Jag gjorde mina på fransförlägning i dalarna, de är seriösa och håller på med riktiga grejer!
Är så skönt att bara kliva upp och man ser pigg ut! Tror dock att jag valde lite för långa men ska det va så ska det va!

Nu vart det lite hoppigt men så är det...

Kram på er där ute, så hörs vi!



Den senaste tavlan.

RSS 2.0