Snart smäller det!

Imorgon gott folk så kommer mamma, pappa, mormor och ev min syster med dotter! Så jäkla kul med lite folk!!! Allt är nu klart inför dopet! Tårtorna är beställda, de kommer bli riktigt fina, kommer komma bild på dom sen=)

Va och shoppade kläder att ha på lördag till mig och emma igår, och på nått konstigt sätt så vart det även ett par skor åt mig... Vet inte vad det är med tjejer och skobutiker, men det är jäkligt svårt att inte köpa et par när man är i en!!! Kanske vore något för forskare att ta reda på...

Idag så ska jag tvätta, tvätta och städa det sista inför morgondagen. Vill ju inte att mormor ska få en astmaattack när hon kommer.

Nu ska jag ta min dotter innan hon gör en kullerbytta på golvet.

eh eh eh eh eeeeeeeeeeeeeeeeeeehh

Så låter det här hemma när Emma gör sina nya ljud, gulligt de första 3 gångerna men sen tröttnar man kan jag säga...

Helgen som va har varit toppen! Har hunnit med hur mycket som hellst kan jag säga! Vi har haft höst städning! Så nu är det kanon här hemma! Mormor kommer på fredag och hon är tål inte pälsdjur så ska nu bara dammsuga innan hon kommer sen kommer det nog gå bra.
Idag så ska jag beställa tårtor till dopet, har inte riktigt bestämt mig hur de ska se ut... Men blir väll nån form av prinsesstårta!

ska träffa prällen imorgon... Ska ju bli intressant och se vad kan har och komma med, då varken jag eller Niklas är så religösa av oss... Vi har dopet mer av tradition än religon kan jag ju säga. Men men man måste prata lite med honom innan dopet så det är bara att le och nicka, le och nicka...

LÖRDAG=)

Nu är det äntligen lördag!!! Så jäkla skönt. Vaknade strax innan 7 av att Emma låg och gjorde sina skrik och sen så skrattade hon åt sig själv... Lika tråkig humor som mor sin!

Idag så ska vi till tippen med lite skit som jag rensat ur... Blir nog ett par tre vändor skulle jag tro. Sen så ska vi städa ur sovrummet och hallen uppe för imorgon blir det stor städning nere=)

TREVLIG HELG FOLKET=)

Fredag och glad=)

Jag vaknade glad idag! Vet inte varför för har sovit dåligt och drömt otäckt men är ändå glad! Nu är det bara en vecka kvar tills vi får fullt hus=) Så jäkla kul!

Idag så ska vi iväg och köpa vinter däck!!! Börjar ju bli lite halt ute... Är lite avis på min syster som har snö idag... Vill ju oxå att det ska bli ljust och fint.

Nu har jag precis fått Emma att somna! Hon va bra trött, men hon är jätte duktig, hon sover från 19-7 varje natt! Förut skulle hon upp 6 så nu får jag sova en timme längre om mornarna=)

Nu ska jag koka vatten och förbereda hennes flaskor så de är klara när hon ska äta=)

KRAM PÅ ER!!!


Vart inte nå klokare...

Idag så va det en kille här och tittade på våra pölar i källaren... Han trodde dock bara att det va stopp så ska ta hit en som kan rensa ordentligt, men skulle det vara extremt stopp så måste vi ta hit en som kan spola, och räcker inte det så måste vi ta hit nån som kan filma rören... Och visar det sig efter vi har tagit hit rörmokare 3 gånger att röret är trasigt trots allt så måste vi byta. Vilket han tyckte att vi skulle göra ändå då rören är åt h-vete för gamla... Kan någon påminna mig om varför vi köpte hus????

Va till Bvc igår, Emma väger nu 7710g och är 65 cm lång! huvudet va fortfarande lite litet (40cm i omfång) men det kommer nog fixa till sig.
Känns så tomt här hemma idag, stjärna är hos Niclas föräldrar då vi ej kan ha henne hemma när det kommer främmande människor hit... Hon blir tokig kan jag säga så möter ni oss ute klappa ej hunden! Blir så less att de som hade henne innan oss förstört henne så pass mycket! Tycker faktist man ska bli tvungen att ta någon form av kurs el nått innan man skaffar hund el blir "uppfödare"! Men bättre har det blivit hon är bra mycket lugnare nu när vi fått Emma.

Fick bra nyheter idag min kära syster och hennes underbara dotter kommer komma till dopet=) Ska bli så kul!!!! LÄNGTAR!

Nä plikten kallar! Ha det allihoppa=)

Härliga Måndag=)

Vaknade av Emmas ljud i morse, kl 6 skulle hon upp! Så de va bara att göra som hon ville...

Va och skulle tanka på ett ställe idag, och det gick fanimej inte gjorde precis som man skulle men ICKE då det gick ej. Så tittade in i butiken för att se om jag kanske skulle gå in och be om hjälp men då va det endast ett gäng killar som stod där inne och tittade på så jag gav blanka fan i det tog kvittot på 0 kr och låtsades som om jag va klar och åkte iväg till en annan mack! Och där gick det kanon!!!! Förutom att en gubbe inte tänkte överhuvud taget! Istället för att köra fram till den andra pumpen så jag kunde ställa mig bakom så ställde han sig i den första, trots att han såg att jag kom! Så fick köra om och fixa och trixa och ta den som va längs fram! Gav han onda ögat!!!! Jäkla idioter som finns i den här staden!!!!

Idag så ska jag iväg med Emma till BVC för mätning och vägning. Ska även prata om smakportioner och ha nått mamma samtal... Ska bli intressant och se vad som sägs.

Funderar på att ta en promenix med min söta vovve men blir nog ingen 45 minuters promenad då det är regn i luften...

Kanske skriver mer sen när jag kommit hem från BVC...

Smaka!

Nu har Emma fått testa gröt för första gången! Grinade illa kan jag säga... Den lilla tungan gick ut och in och visste inte riktigt vad hon skulle ta sig till. Kul är det att se på iallafall=)
Känns som om tiden bara springer iväg vår lilla lilla tjejsom va så liten när hon kom hem för snart 4 månader sen
 SÅ LITEN 3140g
och idagca 7000g...

Ganska stor skillnad!



MYS FOLKET; MYS!!!!!

Längtar så tills imorgon eftermiddag då Niclas slutar jobba! Har städat här hemma idag så i helgen behöver vi bara mysa!!! Ska bli så SKÖNT!
Inatt så sov inte Emma så bra... Tror hon drömde lite otäckt!

Igår så va vi och köpte en ny vagn! Hur fin och bra som hellst! Vart en Emmaljunga city cross 2010 års modell!!! Fick sista exemplaret så fick även ett kanon pris! Måste säga att jag verkligen gillar babyproffsen i Falun! De har trevlig personal och verkligen hjälper oss!! Har varit inne i andra barnbutiker och babyproffs butiker men har inte alls fått samma bemötande! Så ni som är gravida el har små barn i Falun besök BABYPROFFSEN!!!!
Så nu vet jag inte om jag ska sälja den andra vagnen el ha kvar den.. Kan ju faktist vara bra att ha 2... Snacka om dagens I-landsproblem...

Blåser som fan ute idag! Nu har verklige hösten kommit! Det värsta är att de har hotat med snö!!!! SNÖ!!!!! Är fanimej inte redo för det! Tycker hösten är mysig (trots kyla) är så himla mysigt med ljus och brasa. Plus att höstkläder är så himla mysigt!!! Tror hela jag är mysig!!!

Nä ni där ute mys lite mer!!! För det ska jag göra nu med min dotter om hon kan slita sig från sitt nya babygym...

Allt och lite till=)

Har kommit på att man faktist kan göra det mesta med en dator i hemmet! Har man en så kan man faktist klara sig med att hålla sig hemma jämt om man vill... Kanske inte får ett så rikt socialt liv me ändå. Man kan tex köpa mat via internett, man kan handla käder, beställa pizza ( med hemkörning ) Ja istort sett allt! Man kan tillochmed köpa apoteksvaror!!!! Det finns oxå vissa jobb man kan göra hemma!!! Känns som om att snart kommer nog inte många gå ut över huvudtaget, ganska skrämmande om ni frågar mig! Visst vissa tjänster är bra praktiska om man tex mår piss efter en ute kväll och inte orkar gå ut så kan det va bra med pizza online (vilket inte fanns då jag va ut som mest...) Men den stora frågan är: Hur i H-vette klara sig de äldre (och yngre...) sig utan dator??? Man gör ju det mesta med den, kan man tex fortfarande betala räkningar på banken?? Har ingen aning! Tror jag ska försöka ge mig på ett projekt att hålla datorn avstäng här hemma i nån vecka och se hur det går. Tror man får abstinens efter en dag... Kanske finns nått rehab för dator missbruk??? Om det inte finns så kommer det nog med säkerhet finnas om några år om inte datorerna har hunnit tagit över allt tills dess!!!


Tradera=)

Har börjat sälja iväg massa filmer och skit på tradera! Går riktigt bra kan jag säga=)
Nu har Emma kommit på hur kul det är att höra sin egna röst så hon skriker och gurglar hela dagarna! Måste snart komma iväg till IKEA och köpa stol till lill damen!

ser fram emot måndag för då ska vi till bvc igen för mätning och vägning!

Nä nu ska jag lägga mig och emma för en power nap=)

Måndag morgon...

Har sovit skit dåligt i natt så hade inte alls nå lust alls att gå upp i morse... Men men va bara att titta på Emma och hon gav mig ett smile som inte va av denna värld så då piggnade jag till lite. Sitter nu och tittar på hur hon försöker klättra över några kuddar, samtidigt som morgon kaffet måste i för annars blir jag inte människa!

Måste egentligen dammsuga nere idag men vet ej om jag orkar, är fortfarande genom förkyld... Nä nu har Emma kört fast får se om jag hinner in och skriva lite sen!

Smittad...

Nu har jag åkt på det Niklas hade förra veckan... Mår inge bra alls vill hellst bara ligga i sängen med täcket över huvudet!!! Men går ju tyvärr ej då Emma är pigg och allert...

Försäkringsbolaget va här igår och det va ju inte så kul... Kommer bli en dyr historia det där, om inte nån känner en rörmokare som är gratis????

Snart får man börja ge Emma smakportioner och jag längtar som bara den!!! Ska bli så kul och se vad hon gillar (samt ogillar). Hon är en stor tjej nu, växer så det knakar=)

Nä nu ska jag se om hon har lust att sova lite med mig eller om hon vill ligga kvar i babygymmet och leka!

några av dagens bilder




Drama

Jag är lite dramatisk utav mig ibland ska jag nog erkänna... Ett bra exempel va igår, vi upptäckte att Emma blödde i munnen och jag vart ju som vanligt helt tokig och såg det värsta senariet framför mig! Va bra nära att ringa ambulans och såg hur vi va tvugna att tillbringa natten på sjukhus... Men när jag väl lugnat mig så va det inte så farligt... Troligen en tand på väg!
Men det är ganska konstigt hur man fungerar som föräldrer, man kan få sånna fantom smärtor som inte är av denna värld! När Emma är ledsen, blir jag ledsen, när hon har ont får jag extremt ont och när hon skrattar så skrattar jag med henne! Så har man (inte jag iallafall) varit/känt för någon/något förut!

Nu har sambon min varit hemma och varit sjuk sen i onsdags, får hoppas han piggnar till snart! Ska ställa mig idag och vika en massa kartonger... Rensade ju klart källaren förra helgen och gick igenom alla som vi hade där nere (och det va många) så idag har jag fullt upp med dom! Plus att lär få bort dom innan torsdag då försäkringsbolaget kommer och tittar till skadan...

Overandout!

RSS 2.0