IQ 0...

Har ju funderat länge på hur jag ska lösa åkpåse frågan nu när Emma ska börja sitta i vagnen, har tänk att åka ner till babyproffsen och tittat. Så igår när jag satt och kikade på internet om det fanns någon fin och va en sådan skulle kosta så upptäckte jag att vi tydligen hade en... Har ju en Quadrolift som man bygger om till åkpåse, hade blivit jäkligt genant om jag åkt ner för att få svaret att jag redan har en...

Idag så är vi lite bättre jag fick väll ett återfall med magsjukan men nu är vi på bättringsvägen, Emma äter fortfarande ingen mat men får i henne välling så det får hon leva på tills hon vill börja äta mat igen.

Hoppas verkligen att vi kan gå ut och få lite frisk luft imorgon, behövs nog för alla 3 här hemma. Men idag så håller vi oss hemma så vi inte smittar ner någon mer.

Ha det gött!

Nu så

Tror vi börjar bli lite bättre... Men är 3 trötta människor i hushållet nu. Men men blir nog bättre=)


Kul i Jul...

Hemma igen efter julfirandet i stor stan. Vart inte som jag tänkt mig. Kom ner i lagom tid i onsdags, torsdagen så va vi i V-by centrum med mamma som köpte julklappar. Sen så va den stora dagen, vi fick jätte mycket fint så tackar för det=)
Juldagen va mindre rolig då både jag och Emma fick maginfluensa. Så det va sängläge hela annandagen och idag så åkte vi sjuklingar hem efter att smittat far min!

Hoppas nu innerligt att Emma blir bättre snart...

Ha det!


Trevligt=)

Igår så va jag och Emma ute nästan hela dagen, så himla skönt. Träffade Kattis för en fika och kikade runt lite på stan. Sen så kom vi hem vid en halv 3 då skulle det ätas och ta det lite lugnt, sen vid halv 4a då va det bara att lassa in alla stjärnas saker i bilen för att sen bege sig till Kattis så henns hund fick allt.
Hon kan då va stolt över sin lilla grabb, så himla charmig kan bara hoppas att Emma blir lika charmig hon om några månader=)

Idag så har jag fullt upp ska städa, tvätta, packa, åka med lite sopor och handla... har skrivit en hel A4 sida med saker som vi ska ha med oss även fast vi inte blir borta så länge... Emma ska ha med sig mest.

Lär kanske börja nu efter morgonkaffet när Emma fortfarande sover!

PÖSS

Julveckan...

Tappade totalt lusten att fira jul förra veckan. Har bara försökt att komma in i nya rutiner, då vi gjorde som man tydligen inte ska göra, la våra rutiner efter Stjärna. Men men får hitta på nya.
Idag så ska vi åka och lämna av Stjärnas saker, ska bli skönt, för nu känns det bara som hon är hos någon annan och snart ska komma hem då jag ser allt hela tiden! Så det är jäkligt skönt att Kattis va snäll och tog emot allt, TACK!

Igår så va vi och firade lilljulafton hos Emmas farmor och farfar, av alla julklappar att dömma så har Emma varit väldigt snäll de första månaderna av sitt liv=) Blir extremt bortskämd den lilla fröken! Fick väldigt mycket fint, så TACK, farmor, farfar, faster och farbror!

Idag så ska vi ner på stan och kika lite och ev möta upp Kattis på en fika så ska bli trevligt att komma ut lite!

Kram på er! Och ta hand om varandra så här i juletid!

RIP Stjärna

Av rubiken att dömma kan jag säga att det inte gick så bra hos veterinären... Hennes höfter va skeva, knäskålen lös plus att hon hade början till något som hette atros. Så veterinären undrade om vi märkt något se senaste veckorna, så vi berättade att hon varit stressad och lite aggresiv. Vilket han tyckte stämde in på en hund som mår dåligt... Då atros inte gick att göra något åt (och inte de andra sakerna heller) förutom att ge ut smärtstillande och det va garanterat att hon skulle bli sämre va vi tvugna att ta det tuffa beslutet att avlida henne så hon fick somna in utan värk.
Känns inte så bra just nu, men det va det rätta att göra...

Inte dum!

Min dotter är bra mycket smartare än vad jag trodde, hon gjorde sina första krypsteg igår=) Så idag skulle jag ju få henne att krypa igen så la henne på en filt och la en leksak framför, istället för att krypa så drar hon i filten och får leksaken, så 1-0 till Emma.

Va ju och fick min tatuering igår, gjorde inte så ont som jag trodde är värre att tatuera halsen kan jag säga. Tappade dock känseln efter ett tag så det gick kanon! kan verkligen rekomendera Pia i Borlänge hur bra som hellst. Är dock en månads väntetid men det är det värt!

Vart nöjd!


Mycket nu=)

Nu så har jag i stort sett nått inplanerat varje dag! Skit kul att ha nått att göra, idag så ska jag tatuera mig, imorgon ska stjärna till veterinären(håll tummarna för att det ska gå bra) på fredag så ska jag till jobbet och se vem som blir våran nya chef... Hoppas innerligen på att det blir nån bra. Tror dock inte jag kan ha turen att få 3 bra chefer irad. Men men får se vem det blir.

Börjar fundera på hur vi ska få med oss allt ner till mina föräldrar till jul. Har hur mycket som hellst och ändå så får vi nog inte plats med allt. Skulle behöva en minibuss=)

Ska snart äta en rejäl lunch så jag inte svimmar sen=)

Nu ska jag försöka få emma att rulla runt!

Imorgon!

Imorgon så ska jag äntligen få göra min tatuering! Kommer göra satan ont, men kommer bli kanon!

Färgade håret mörkt igen igår, vart nästan svart=) Men men får bli blond till sommaren istället.

Vi har haft lite problem med att få Emma att sova i sin egna säng några nätter nu men igår så testade jag en ny variant, hon fick natt flaskan i sin säng när hon började bli trött och så fort den va slut så åkte nappen in och vips så sov hon, ska göra lika ikväll och se om det går lika bra igen! Hoppas det iallafall...

Få ju inte ta några lång promenader med Stjärna nu ifall det skulle va nå knas med höfterna och kan säga att hon är bra rastlös hela tiden! Väldigt understimulerad, inte bra... Hon springer omkring och bara vill ut och springa av sig. Plus att hon jagar katt stackarn hela tiden och har börjat försöka leka med Emma bara det att de inte riktigt leker lika... Får hoppas de hittar felet på torsdag och att det inte är något allvarligt.


Lucia

Va uppe kl 7 för att se på lucia tåget på kanal2. Det är fanimej en tradition som vi haft i alla år, har säker sett på det minst 20 gånger=)(blir 20 år)
Skulle ju varit till veterinären idag men han/hon var sjuk... Så får vänta tills på torsdag innan vi får nått svar.

Btw va för slags sjuka människor finns det egentligen? Man har ju inte precis alla bestick i lådan om man spränger sig själv i luften? Eller? Nä nästan så att jag håller med de som säger ett plan om dagen...

Ska ringa och avbeställa min frisörstid nu så ha det gött gott folk!

Veterinär

På måndag så ska vi till veterinären med Stjärna, nått konstigt med höfterna och ryggen. Hoppas det bara är en infektion!
Köpte en julklapp idag så nu har vi bara far min kvar! Så jäkla skönt!

Snart är dagen D här då jag ska få tatuera mig! Kommer göra satan ont men det kommer det vara värt!

OVER AND OUT

Gick som det gick...

Skulle ju färga mitt hår igår, det blev ju INTE som jag tänkt mig... Utväxten vart jätte fin men resten är fortfarande MÖRKT. Så ska kolla runt lite på olika frisörer i stan för att se om någon kan hjälpa mig...

Idag så ska jag städa här hemma, hade tänkt att ta en lång promenad med hunden min men hon vill nog inte det då det är 20 minus ute. Tog ut henne imorse och hon sprang fort som fasen ut och kissa sen så skulle hon in försökte få henne att leka lite men icke då hon tittade på mig som jag vore dum... Trodde hundar älskade att vara ute oavsett men inte min.

Snart är det helg och 3e advent, det är ju snart jul ju! Längtar så, ända tråkiga är att vi inte kan vara hos mina föräldrar så länge som jag ville men men får åka ner i vår och vara där lite längre.

Nu ska jag sätta fart så jag blir klar idag!

Ha det gött gott folk!

Blond?

Ska ge mig på att få tillbaka min naturliga hårfärg! Men kommer nog inte bli det lättaste. Är nu MÖRK brun så ska bli intressant, bara det inte blir orange! Min kära sambo ska hjälpa mig=)

Lite uppdatering=)

Hallo hallo!
Måndag igen... Tiden går fort. I helgen som va så köpte vi lite julklappar, har nu bara 3 personer kvar att köpa till. Så jäkla skönt! Har även gjort alla julkort nu så ska bara köpa kuvert som passar. Niclas är hemma och är sjuk (igen) så hoppas hans prover som han lämnade förra veckan blir klara snart så vi får veta om det är något fel. Hoppas dock inte att han är allergisk mot djuren för då har vi ett stort problem.

Har idag varit väldigt effektiv, gick upp vid 8, drack kaffe och tittade fb plus annat skit=) sen efter Emma ätit gröt vid 10 så tog jag med mig unge och hund på en 45 minuters promenad, efter det så vek jag tvätt för att sedan laga mat till oss och Emma, sen så diskade jag upp och nu sitter jag här och funderar på om jag ska pallra mig ner i källaren och köra ett träningspass. Ska även iväg och handla idag, så himla tråkigt att handla själv men men bara att gilla läget.

Nä nu så ska jag ta tag i träningen!

Hare=)

RSS 2.0