Roligare kan man ha det!

Står just nu och steker pannkakor! De första 5 går väll an, men resten då?

Har varit en sväng till den stora staden i helgen, vart shopping och av lämning av katten. Så nu blir det ensamt om mornarna!

Vårt värme system har hängt sig när vi varit borta så är varmare ute än inne, så är ganska glad för att vi kan elda!

Trevlig söndag där ute, ska fortsätta med stekningen nu!


Julklappar

Jag vet jag är ute tidigt, men gillar det som f.a.n. Har kommit på vad vi ska ge mina föräldrar samt svärisarna! Så jäkla skönt! Dock kan jag ju tala om att det blir inga dyra saker i år! Plånboken är inte så välfylld detta år! Så syskon med respektive går helt bort eller så får de nått billigt med myckt kärlek bakom=)

Imorgon så ska familjen Lindberg/Marchall upp långt före tuppen, ska vara på jobbet innan 6 så jag hinner med allt jag vill göra! Kommer endast jobba med min högra hand Marie imorgon, då de andra har bättre saker för sig!

Nu ska jag slänga mitt bleka arsel i soffan!

Pöss där ute!

Kvinnans bäste vän!

Hittade denna underbara skapelse idag! Kanon gör den som måste fylla i ögonbrynen varje dag!


I´m so happy!!!

Idag blir det sågmyra med Sanna för att stilla hennes shoppingbehov=) Sen lär vi ju införskaffa oss ett fleece sätt åt Emma! Är dock 2 timmar vi ska ha ihäl hemma först, ska tvätta iallafall en till maskin innan vi åker! Vart glad i dag! Har gått ner en storlek=) Ska ner en till innan jul=) Ska fixa värmen i källarn så jag kan börja träna på mornarna, då jag är HELT slut när jag kommer hem efter en arbetsdag! Fick lite ny insperation när man ser att det går åt rätt håll!!! Så innan sommarn så ska jag vara tillbaka i matchen igen=)

Pannkaka

Efter en tuff dag på jobbet så kändes det inte som om jag ville laga nått allt för komplicerat, så vart pannkakor, böt ut mjölken till havremjölk, och hade i ett ägg extra, vart kanon bra! Emma åt en och en halv! Så det vart godkänt! Va lite rädd över hur det skulle bli. Till nått lite äckligare, nu när vi läser innehållsförteckningen på allt vi köper så kan jag konstatera att det finns massa äckel saker i vanlig mat! Kommer nog sluta äta ungefär hälften av allt som vi äter idag=) Hoppas nu bara att dessa 3 veckor utan mjölk går fort, för är lite dyrare att handla mjölk fritt... Men tål inte Emma mjölk så är det bara att fortsätta, tror man lär sig mer med tiden av vad man kan ge henne och inte! Nu ska lill tjejen sova, blir Niclas som lägger henne idag för går jag upp, så kommer jag garanterat inte ner! Over and out!

I'm done!

Så där ja, nu är båda bilarna redo för vintern! Däcken är bytta och de är skinande rena;-)

Ska iväg till Niclas föräldrar för middag när Emma vaknat!

Kom nyss på att denna vecka kommer bli kanon! Jobbar endast 3 dagar! Ska bli så skönt att umgås med min dotter!!


Jag är fast!

Är nu ledig i 2 dagar! Känns ju bra. Kan dock inte säga att jag kommer vara ledig, har ett hus som ska städas, tvätthögar som skriker efter att bli tvättade, sopor som ska iväg till tippen, möbler som ska målas om, barn som är snorigt, mat som ska lagas, bilarna ska få nya däck.... Listan kan göras lång...
Men nästa helg så kommer det bli hel ledigt, men det känns som om dt är väldigt långt dit....

Jajamän

Va på kurs med jobbet idag, måste säga att jag fått en ny tändning! Jag trivs med det jag gör! Den största delen får man tacka mina härliga arbetskamrater för! Trivs som fisken i vattnet! Så tack för att ni gör mitt liv så mycket enklare!

Nu ska skrutt i säng!


Inte som jag tänkt

Vart jobb idag, 7-18, men kände mig nöjd med dagen! Va 2 man kort men gick bra ändå! Nu är det mys i soffan! Emma får va uppe lite längre när jag jobbat länge så vi får lite tid med varandra!
Nu ska jag pussa på dottern min!


Snart!

En arbetsdag kvar, sen så är det ÄNTLIGEN helg! Ska bli så skönt! 2 dagar off! Ska hjälpa Mattias på söndag, känns bra då karln har hjälp oss varje flytt!

Nu blir det dusch och sen blir det tidig sänggång, svider i ögonen...


Trötter

Har knappt sovit nånting i natt, och eftersom min sk lediga dag igår försvann, så börjar jag nu känna trötthet. Hoppas innerligt att jag får sova inatt, för imorgon är det en mötes dag, och jag har en förmåga att bara skratta åt allt och alla om inte huvudet är med.

Emas mage har börjat krångla så imorgon ska vi ringa bvc och se va det kan vara, med våran tur har hon väll nån allergi eller nått... När nu ska jag inte sitta här och vara bitter*****.... Finns ju dom som har det värre...


Lever än

Försökte blogga i helgen men det gick inte, telefon fan vägrade publicera inlägget...
Helgen va kanon. Jobbade 7-12 på lördagen, sen så vart det fika hos Sanna. Sen åkte vi hem och sov lite. Efetr det så åkte jag iväg på Finsk afton hos Sanna, dock vart det inte så lyckat... Jag hade mensvärk, Sanna va trött m.m. Så åkte hem runt halv 12.
Tror jag börjar bli för gammal för att parta när jag har jobbat, går inte. Blir trött efter 22 sen går det bara nerför... Men men det kostar att ligga på topp!

Förbannad är jag oxå, även denna gång så är det polisen i dalarna som gjort mig upprörd!!!! Min vän som jag berättade om, som blivit misshandlad, de har lagt ner utredningen så tydligen är det fritt fram att sparka ner folk lite här och där i denna stad... De saknades tydligen ett namn, hur svårt ska det vara att få fram ett namn i denna lilla stad???? Så SNÄLLA om nån har hört något, SNÄLLA hör av er, behöver bara ett namn på skithögen så han får sitt straff!!!

Nu ska jag snart sussa kudden... Jobb 7-12 imorgon, skulle vart ledig men men mna får vila i graven...

Äntligen!!!

Nu kan man äntligen, efter en LÅNG väntan, har blogg.se skaffat en app! Så många bilder kommer komma upp!!!

Va ut i skogen för en sista svamp runda idag, hittade massor som vanligt;-) Emma plockade blåbär och såg ut som ett när vi va klara, min lilla tjej!


Testar!


När systemet felar

En bekant till mig va ute i helgen. Det som skulle blivit och säkert va en kanon kväll, slutade riktigt illa. Ett gäng jäkla t***** misshandlade henne, en glad, trevlig, super go tjej/mamma, som bara va ute för en kväll. De gillade tydligen inte hennes utseende. Så jävla fegt så man blir arg!!!
Ännu värre är det att det finns massvis med vittnen, men tydligen inte ett namn på den fega fan som sparkade henne i huvudet, så vi vet nog alla vad som kommer hända med den utredningen.

Det som gör mig riktigt förbannad är att ALLA borde kunna ut och roa sig, inte bara ett folkslag, smala, tjocka, långa, korta, blonda, ni fattar poängen!!!
Nu är det bara att hålla tummarna för att denna super goa tjej fortfarande kommer vara lika go och glad. Och hoppas ännu mer att hon ska kunna leva sitt liv utan att behöva kolla sig bakom axeln. För hon förtjänar ett bra liv, vilket jag inte kan säga till er, era fega svin som gav er på henne!

Oprovocerat våld är fanimej ALDRIG ok!!!!!

Istället för risk 1an

Jag blev sjukt rörd när jag läste detta.
Så himla fint men sorgligt!

Jag gick runt i en stormarknad när jag såg en kassörska ge den här lilla pojken sina pengar tillbaka, pojken kunde inte ha varit mer än 5 eller 6 år gammal.
Kassören sa: "Jag är ledsen, men du har inte tillräckligt med pengar för att köpa denna docka.''
Den lilla pojken vände sig till den gamla kvinnan bredvid honom,''Mormor, är du säker på att jag inte ha......r... tillräckligt pengar?''
Hon svarade,''Du vet att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, min kära.''
Hon bad honom att stanna där i 5 minuter medan hon gick för att se sig omkring. Hon lämnade honom. Den lille pojken höll fortfarande dockan i handen.
Slutligen gick jag mot honom och jag frågade honom vem han ville ge denna docka till. "Det är dockan som min syster älskade mest och önskade sig så mycket till jul. Hon var säker på att tomten skulle ta med den till henne. Jag svarade honom att kanske jultomten skulle ge den till henne trots allt och att han inte skulle oroa sig.
Men han svarade mig tyvärr. "Nej, jultomten kan inte ge den till henne där hon är nu. Jag måste ge dockan till min mamma så att hon kan ge det till min syster när hon går dit."
Hans ögon var så ledsna när han säger, "Min syster har gått för att vara med Gud. Pappa säger att mamma kommer att se Gud mycket snart också, så jag tänkte att hon kunde ta dockan med sig och ge den till min syster.''
Mitt hjärta nästan stannade. Den lille pojken tittade upp på mig och sa "Jag bad pappa att be mamma att inte gå ännu. Hon måste vänta tills jag kommer tillbaka från köpcentret. Sen visade han mig en väldigt fin bild av sig själv. Han skrattade.
Han berättade då för mig "Jag vill att mamma tar min bild med sig så hon inte glömmer mig. "Jag älskar min mamma och jag önskar att hon inte behöver lämna mig, men pappa säger att hon måste gå för att vara med min lillasyster."
Sedan tittade han igen på dockan med sorgsna ögon, mycket tyst. Jag sträckte mig snabbt efter min plånbok och sa till pojken. "Antag att vi kontrollerar igen, ifall du har tillräckligt med pengar för dockan!'' OK sa han," Jag hoppas jag har tillräckligt."
Jag lade till några av mina pengar till hans utan att han såg och vi började räkna dem. Det var nog för dockan och även en del extra pengar.
Den lille pojken sa: "Tack Gud för att du gav mig pengar!" Sedan tittade han på mig och tillade: "Jag bad Gud igår kväll innan jag somnade att se till att jag hade tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, så att mamma kunde ge det till min syster. Han hörde mig! Jag ville också ha tillräckligt med pengar för att köpa en vit ros till min mamma, men jag vågade inte be Gud om för mycket. Men han gav mig tillräckligt för att köpa dockan och en vit ros. Min mamma älskar vita rosor."
Några minuter senare återvände den gamla damen och jag stod kvar med min korg. Jag avslutade min shopping i en helt annan sinnesstämning från när jag började. Jag kunde inte få den lille pojken ut ur mitt sinne. Då kom jag ihåg en lokal tidningsartikel för två dagar sedan, som nämnt en berusad man i en lastbil som kört in i en bil med en ung kvinna och en liten flicka. Den lilla flickan dog direkt och läget för mamman var kritiskt. Familjen var tvungen att besluta om att stänga av den livsuppehållande maskinen eftersom den unga kvinnan inte skulle kunna återhämta sig från koman. Var det familjen till den lilla pojken? Två dagar efter mötet med den lilla pojken läste jag i tidningen att den unga kvinnan hade gått bort. Jag kunde inte hejda mig själv så jag köpte ett gäng av vita rosor och jag åkte till minnesplatsen för den unga kvinnan där människor kunde ta farväl innan hennes begravning. Hon var där, i kistan och höll en vacker vit ros i handen med bilden av den lilla pojken och dockan placerad över hennes bröst. Jag lämnade platsen, tårögd,med känslan av att mitt liv hade förändrats för alltid. Den kärlek som den lilla pojken hade för sin mor och hans syster är fortfarande till denna dag svårt att föreställa sig och på bråkdelen av en sekund hade en rattfyllerist tagit allt detta ifrån honom. Nu har du två val: (1) kopiera och klistra in den här på väggen (2) Ignorera det som om det aldrig rört ditt hjärta..

Varför???

Varför vaknar man 6.30 när man är ledig???? Skönt är det dock att Emma vaknade 7.30 så jag fick lite sällskap!
Händer inte mycket nu... Därav kass uppdatering. Jobbar, jobbar och jobbar. Min lediga tid går åt till Emma.

Idag så funderar jag på att dra igång höst städningen lite, byta gardiner m.m. Vill ha mörkt och mysigt nu när hösten är här. Kan tyvärr inte ha ljus framme, men kan ju alltid tända några när lill fia sover!

Nu skajag få i mig frukost=)

RSS 2.0