Ny vecka nya utmaningar!

Nu så börjar en ny vecka, för en person så är det början på nått helt underbart!

Själv så känns det så himla skönt att få mäklar mötet över imorgon, hoppas verkligen han tror vi kan få ut vad vi vill för huset!

Har redan tvättat en maskin till, så nu börjar tvätt berget försvinna i källaren!

Idag så ska jag ut och gå med Sanna igen, vart ju ingen promenad i helgen så nu börjar vi på ny kula!
PERFEKT väder i dag, 5 minus och strålande sol=) HÄRLIGT!

Ska även be Niclas lägga in alla nya kort så snart kommer det lite bilder här, har ju inte lärt mig hur man lägger in dom med den nya kameran!

Nu så ska jag ta tag och skrubba badummet, det ända som är kvar...

PÖSS

Ps. Mia, hoppas allt går bra!!! Det är ok att va otrevlig när man har värkar!!! Massa lyckokramar till dig!!!

SKÖNT

Har idag haft stor städning här hemma! Så jäkla skönt att få det klart! Så veckan imorgon kommer ju börja kanon med att vakna upp i ett fint hem=)

Har även tvättat idag, 4 maskiner! Kan inte fatta att 3 personer kan skita ner sig så in i vassen=)

Nu så ska jag diska upp för att sedan titta på ny inköpta morden i midsomer, el hur det stavas... Kan inte va många människor kvar i den byn iallafall...

Tippen=)

Vart 5 vändor till tippen idag! Så himla skönt att bli av med allt skräp! Imorgon blir det storstädning här hemma! Ska bli skönt att få allt bra tills på Tisdag då mäklaren kommer på besök=)

Lördag!

Emma sov även denna natt i sin säng! Så jäkla stolt! Hon är duktig hon! Tycker verkligen synd om alla som har vakna på nätterna barn! Emma har ju sovit hela nätter från start, har haft en hand full nätter som hon vaknat för att hon vill till oss men annars så får vi sova! Vissa säger att vi har haft tur men jag och mitt ego kallar det skicklighet!

Tomt!

emma sov HELA natten i sin säng, i sitt rum! Va bra ovant att inte ha henne hos oss men men hon kan ju inte sova med mamma och pappa hela livet! Hoppas verkligen att hon kommer sova själv nu så det inte bara va en tur natt=)

Lite tråkigheter har hänt på jobbet... Men skönt att vara hemma så man slipper stämningen där.

På Tisdag kommer mäklaren hit för att värdera om huset och disskutera pris m.m. Så alla som inte vet så ska vi sälja och bosätta oss i lägnhet ett litet tag! Ska faktist bli skönt då jag inte har kännt mig som hemma här så hoppas allt går fort nu bara!
Ska göra klart huset i helgen plus åka till tippen med en massa skit som ej behövs!

Nu blit det förkorta livet i 5 min och sen sätta fart!

TREVLIG HELG!

Nu får vi se

I natt ska Emma sova i sitt egna rum för första gången. Än så länge går det bra!

Jippi!!

Idag så fick jag mitt lilla bidrag av Fk!!! Allt försvinner ju nästan till räkningar men ändå!
Hade hoppas  på att det skulle vara varmare idag men icke då, -16... Men hoppas det blir mildare under dagen så jag och Sanna kan gå våran promenad som vi ska varje dag nu=)

På Lördag så ska Emma vara modell för en dag! Ända tråkiga va att vi fick reda på av Niclas syster som gjort det att bilderna är svin dyra! 2000 kr för 10 bilder, och då får man dom på skiva så man får skriva ut dom själva... Men men blir de bra så kan det va värt det annars får vi gå till en annan fotograf helt enkelt!

Nu skulle våren sitta fint om den kunde komma! Är bra trött om dagarna/kvällarna! Vill ha ENERGI och det är NU!!!
Hoppas även att jag får reda på hur och när jag ska jobba, ska faktist bli skönt att jobba varannan helg så man får träffa lite folk igen! Är nu så inrutat i att vara hemma så det börjar bli lite segt. Har ju varit hemma i 8 månader nu...

Nu ska jag dricka kaffe och kika runt lite sen så är det dags för städning=)

Godmorgon!

Vart inte mycket skrivet här i går... Men va så jäkla trött så orkade inte.
Va ut med Sanna och gick två varv runt Tisken, idag ska det bli minst 3! Emma har sovit hela natten, ville dock över till våran säng och eftersom man vill sova så fick hon som hon ville!

Har kommit på att jag måste bli bättre på att äta när jag är ensam hemma trots att jag tycker det är tråkigt. Så snart så ska jag äta gröt till frukost, blir nog sallad på stan till lunch!

Är så glad över att vi köpte en gå stol åt Emma! Honverkligen älskar att gå omkring själv speciellt nu när hon kommit på hur man går fram och kan vända och gå tillbaka!

Vart klar med listerna i söndags så vi flyttade tillbaka våra möbler vart riktigt bra om jag får säga det själv=)
Ska nu börja göra om lite i Emmas rum, tavlor och hyllplan ska upp! Så det kommer bli fint där inne oxå! Kanske börjar bli dax att lill tjejen börjar sova i eget rum!

Nu kaffe och frukost!

Over and out!

Nu så!

Tänkte ta hem drömvinsten på lotto idag! Så nu håller vi tummarna!! Man kan ju alltid drömma, men nån måste få den och kanske är det vi idag!

PÖSS

Denna vecka snart slut=)

Igår så skulle vi ju till nya familjecentret i Falun, men när vi kom dit så såg vi in genom dörrarna och det stod en hel drös med kostymklädda människor!! Vart lite små orolig då en tanke flög genom mitt huvud, inte visste jag att man skulle klä upp sig när man ska gå på öppnaförskolan eller? Men det kom ut en snäll dam som förklarade att de hade stängt för dagen för att visa upp stället för komun folk... Så det vart stan och fika istället!
Idag så blir det promenad med Sanna när hon slutat så ska försöka hinna städa upp här hemma innan!

Men först lite mera KAFFE då sömnen inte varit den bästa de senaste nätterna!

Jaha...

Då va det Torsdag. Har funderingar på att kolla in det nya familjecentret i Falun och se va de har och erbjuda. Ska höra med Sanna om hon har lust att följa mend=)

Nu lite träning och sen promenad!

Insperation tack???

Just nu så är våra dagar likadana, har dock inge lust att göra så mycket mer. Vill ha lite insperation i mitt liv. Att nått nytt ska hända, men vem vet snart kanske det gör det=)
Emma ger ju mycket men vill ha något mer att göra om dagarna. Nu kanske Sanna har lust att gå promenader med mig så jag slipper göra det ensam=)

Sitter nu och inväntar sambon så jag får lite sällskap!

Men nu är har halva arbets veckan gått så hälften kvar sen så är det äntligen helg!!

SMÄRTA!!!

Har nu fyllt i tatueringen och kan tala om att det gjorde skit ont!!!! Trodde ju att det inte skulle kännas så mycket för det gjorde det ju inte när jag gjorde den, men ack så fel jag hade!!!

Men nu hoppas jag att jag slipper fylla i den på bra många år! Har dock redan kommit på en till som jag vill göra men det blir när Niclas har fått gjort sin=)


På dagens schema

Idag så ska jag iväg och fylla i min tatuering, den blev lite blek när den läkt.

Sen när v kommer hem så ska vi försöka tvätta lite=)

Emma har nu börjat vilja va uppe till 20 på kvällarna, det är nästan bättre det för då sover hon till 8a såvida inget är fel!

Fort...

Tycker helgen som varit bara flygit iväg... Har dock hunnit en del men hade viljat haft Niclas hemma en dag till så jag hade kunnat fixa mer här hemma. Men men får försöka göra saker medans Emma roar sig själv och när hon sover! Har ett helt tvätt berg som jag lär ta tag i idag... Känns som man aldrig hinner i kapp med tvätten...

Emma har nu på morgonen läst en tidning så är svart i ansiktet, så lär tvätta henne=)

Sen så tycker jag att Mia kan trycka ut sin lilla tjej nu!!! Är det inte dags????

Ha det!
PÖSS

Snart klara!

Är snart klara med det andra sovrummet, hade varit klara för länge sen om nu inte de där J*VLA listerna krånglat med mig! Men ska hålla på några timmar till sen så får det va nog för ikväll!


Och nu då?

Finns ju inte ett skit att titta på ikväll... Emma sover och mannen är borta.

Vart grymt godissugen nyss, vet ej vad det beror på, kan ju va så att jag tänkte titta på fortet och det va ju Fredags mys förr när det gick=)

Imorgon så ska det fixas lister här hemma, inte kul och det kommer bli diskutioner om hur man gör. Men men bli fint ändå!

Har inte så mycket mer att komma me dför tillfället så skriver väll någon rad imorgon så vida inte något kul händer innan dess.

Ps. Nu hittade jag mannen.

Äntligen helg=)

Trodde vi skulle få sova lite nu när Niclas inte behövde upp men icke då kl 6 så va alla 3 vakna så va bara att kliva upp.

Idag så ska vi till Niclas favo butik jaktia och kika sen vidare till byggmax och sen hem för att göra klart sovrummet!

Over and out!

Nu så=)

Har jag hunnit ringa alla samtal jag ska göra=)

Och emma somnade utan problem så nu håller jag tummarna för att hon sover i 2 timmar så hon är pigg när pappa kommer hem!

Valet och kvalet=)

Nu har vi stora funderingar på gång kan tyvärr inte skriva ut dom nu, men snart=)

Börjar bli lite nervös nu... Min bror åker till Thailand på Söndag så hoppas han får det trevligt! Ska ta tag i att rensa upp här hemma nu, allt som vi inte behöver ska slängas el säljas!

Nu lite frukost åt oss, Emma ska ha gröt och jag yoghurt med en banan!


Pippi Långstrump=)

När Niclas va upp imorse för att säga hej då, så tittade han till Emma, men såg bara ett par fötter på kudden, så lyfte han på täcket och där låg hon och sken som en liten sol! Vände på henne igen och då somande hon om så sött=)

Småbarn....

Upptäckte nyss att jag tror jag vet hur det ser ut i alla hem där små bor... Allt som står på bord står på mitten av bordet eller så har man sakerna väldigt högt upp!

Kom på Emma med duken i munnen nyss så kan inte lämna henne nå längre stunder. Sen om man frågar om hon är ett busfrö så brister hon i skratt!

Dalatrafik/Bensin...

Läste gårdagens tidning nu på morgonen, och kom till en sida som handlade om dalatrafik. Där stod det att man slutat med de gamla korten så ca 2000 kort skulle bytas. Men man hade inte gått ut med det tidigare och man kunde enbart byta kort på bussarna och inte på kundcentret. Så busschauförerna va lite irreterade då det tog 3-6 minuter att byta ett kort vilket i sin tur led till förseningar, det är vad jag kallar bra för kunderna, el INTE!

Så idagens tidning så handlade det om bensin priser och hur jäkla dyrt det är att tanka, men då är ju frågan om man inte tjänar mer på att ta bilen ända med tanke på att man inte vet om man kommer fram i tid med buss om det är många som ska byta kort på vägen?

Sen eftersom jag har barnvagn med när jag åker buss så kan man ju inte räkna med att man får åka med då det oftas bara får plats 1-2 barnvagnar.

Mitt val är enkelt! BILEN!!! Dålig för miljön men men vad ska man göra?

det tar sig

Gjorde ett ålderstest på wii när jag började träna för 5 dagar sen med plus varianten då va min ålder 43!!! Fattar ni ångesten jag fick!!! Idag så va den 30 så nu är det bara 5 år till så är jag mig själv=)

Då så

Va det klart, i mars kommer jag börja jobba varannan helg! Inte så mycket men behöver pengarna då jag kan  ta ut mindre dagar hos F-kassan!

Hoppas dock inte att jag behöver jobba stägning så jag kan vara med och lägga Emma, men jag tar vad jag får=)

Ska nu snart titta på lite tv, emma sover middag så hoppas att hon ska sova till 3 då hon sov dåligt i natt.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen!


Orättvisor!

Va nyss inne och kikade på en väns blogg och snodde den här länken! Grät floder!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zr1pwZXf65w

Denna väntan!

Väntar på att Niclas ska bli klar med träningen så vi kan spela nå kul tillsammans, vart klar med det jag skulle göra av med tidigare idag igen ( blev klar tidigare igår oxå) men nu har han bara 19 kcal kvar=)

Gick kanon att lägga emma som vanligt så nu sotter jag här själv...

Nu bart han klar så hörs!


Hemmafru, ett framtida yrke kanske?

Börjar få lite små ångest över att jag snart ska börja jobba... Ska ändå bli kul att träffa folk... Vet dock inte om den nya chefen godkänner det jag och den förra pratat om. Får hålla tummarna för att han är ok.

Idag så ska vi iväg och stor handla... Lär köpa hem lite så man kan laga lite god hälsosam mat=)

Nu ska jag dricka ur det sista kaffet och sen byta om. Sover av nån konstig anledning mer nu när jag har barn än vad jag gjorde tidigare... Förr så gick jag upp senast 8, nu ligger vi i sängen till 10... SKÄRPNING NU!!!

Härligt med barn

Vaknade 2 i natt då hade Emma bestämt sig för att det va dags med välling... Förstår dock inte varför, hon har ju aldrig ätit på nätter förut... Men men hon sov sen till halv 8 och ville upp. Men efter att varit uppe en timme så gnällde hon bara så nu har jag dumpat av henne hos sin far i sängen!! Medans jag sitter och njuter av morgon kaffet! Är det en sak som jag inte kan klara mig utan så är det kaffe! Så himla nice med 2 koppar på morgon!

Idag så ska vi göra klart här hemma så julsakerna åker ner till källaren och upp i fönstrena kommer nya gardiner!

Dags att hämta morgon tidningen!

Ha det!


REKOMENDERAS!

Nu har vi kört Wii Fit Plus! Kan verkligen rekomendera det! Va kul plus att det verkligen kändes att man tränat!

Nu står gubben min och spela fisk spel som han fick idag... Inte lika kul tycker dock jag men gillar han det så får han spela det=)

Började ta bort julen idag, vart inte klar så får ta resten imorgon.

Trot faktist att det blir tidig sänggång för min del idag, är helt slut!

PÖSS

Jippi!!!

Idag så ska vi åka till onoff och införskaffa oss ett wii fit plus! Ska bli kul! Så jäkla kul att träna fast det mer känns som man spelar!
Igår fick Niclas se att Emma kan vända på sig! Så nu tror han mig!

Snöoväder är det här idag. STORM! Så ska bara iväg en snabb vända sen så håller jag mig inne!

Husmor

Igår så använda jag min underbara hushållsassistant igen vart brödbullar! Men va bra trött igår så Niclas fick åka iväg och köpa 2 sallader åt oss... Men idag så ska jag göra en stor igen=)

Idag så ska jag försöka hinna städa här hemma om lillfröken tillåter... Har börjat med att man ska vara med och titta på henne när hon leker och gärna sitta med henne och hjälpa till och hålla allt som hon vill att man ska hålla... Så hinner inte med allt som jag vill göra här hemma.



Nu ska jag sätta henne i denna underbara uppfinning! Så kanske ja får göra något under tiden!


AJ!

Har spelat wii 2 dagar i rad nu och har träningsvärk! Trodde inte man kunde få det av ett tvspel men det kan man! Men det är skönt att komma igång med träning igen nu efter jul och nyår samt magsjuka. Idag så ska jag och Emma iväg och handla, alltid lika trevligt!
Niclas jobbar hel dag idag, och halvdag imorgon sen är han ledig igen! Så himla skönt att ha han hemma=) Vi ska göra klart Emmas rum, måste bara bestämma tapet... Ville först ha rosa men fanns ingen som föll mig i smaken. Men har hittat en ljuslila med glitter på som va fin=)

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma!

HÖRES!

Äntligen!

Emma har krypit runt i cirklar kan nästa sitta själv och älskar att back i gå stolen, men hon har vägrat vända på sig men i morse så gjorde hon den milstolpen oxå!
Min lilla tjej börjar bli stor!

2011 är här!

Då va det ett nytt år här som ska fyllas. Förra året va ett av de sämsta men ändå det BÄSTA någonsin. Ett par 3 dödsfall, en hel jävla del sjukdomar och skit, men å andra sidan så fick vi Emma vilket inte kunde bli bättre=)

Detta år hoppas jag att vi slipper dödsfall, begravningar och svåra sjukdomar.

Ett år av ren kärlek helt enkelt!


RSS 2.0