Äntligen!

Nu är barnrummet HELT klart!!!! Vart så himla nöjd! Nästan så man vill sova där själv! Så nu får den lille komma när som hellst för vi är redo ( iallafall med alla saker ) Känslomässigt är jag nog inte redo och kommer nog inte att bli heller... Har fortfarande inte fattat att vi ska få en bebis... Trots att man känner sparkarna, har värk, sett bilder, köpt kläder och barnvagn m.m. m.m...
Men är så himla lycklig!!!!! Känns som jag går på rosa små moln hela dagarna ( förutom när mina hormoner leker med mig ) kanske är så man ska känna, fick höra att det är fler än jag som inte fattat att man ska ha barn förän i vecka 35 då brukar man fatta det... Så får vänta ett par veckor till och se om det går upp något ljus=)

Ska skriva på faderskaps intyg i veckan kan ju bara hoppas att det går bra, har hört skräckhistorier om sånt oxå men hoppas väll att det ska gå bra.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan med älsklingen min, som ÄNTLIGEN får va hemma med mig/oss i 2 hela dagar=)




Rysningar

Av denna låt=)
http://www.youtube.com/watch?v=_Bc8QYUJSfI

Lyssna och njut!!!

Solen skiner idag=)

Va glad man blir när man vaknar upp och tittar ut och solen skiner!!! Man blir fan så mycket piggare då! Ska nog ta hand om våran tvätt hög i dag då det är det perfekta tork vädret, sol med lite vind=)

Va och fika med en arbetskamrat igår, vi satt i 4 TIMMAR! Men kändes dock bara som 2=)

Har fått foglossning, det är då inte kul... Trodde inte att det skulle göra så ont som det gör, men men bara ca 1,5 månader kvar! Fick för mig häromdagen att jag ville få ut ungen, va så himla less på att vara gravid men min lugna, harmoniska sambo fick mig på andra tankar så även jag förstår att det kanske inte är så bra att föda i vecka 32 dag 3... Men efter vecka 36 så ska det inte vara något problem=)

Nä nu ska jag ut och läsa morgontidninen (det är sånt man gör när man är hemma) och dricka kaffe i solen!

Hemma...

Tiden går sååååå himla fort när man åker iväg från fredag-söndag... Hade fullt upp hela helgen.
Kom ner lite senare än beräknat till mamma och pappa så det va i stort sett bara att lämna all packning, prata lite och sen ut för middag (som va hur god som hellst). Sen efter det så va det hem till dom och spela lite spel och små prata.
På lördagen så vaknade jag upp vid 7 helt utvilad, hade sovit nästan hela natten vaknade bara ett par gånger av folk som stod utanför och skrek... Sen efter vi gjort oss klara ( vilket tar tid när 4 personer ska dela på ett badrum...) så bar det av till systeryster som har blivit hela 30 år nu=)
Där fick man se hennes två små under!!! Fy vad man längtar efter sitt egna lilla under när man ser hennes!!!
Hon bjöd på smörgåstårta och kaffe. Va bra mycket folk där. Halva våran släkt och hela hennes sambo, trevliga människor=)
Enda nackdelen med den dagen va att jag fick köra då min sambo hade lite ont i håret=) Och jag tycker ej om att köra stadstrafik i stockholm och Norrtälje, det ska folket veta!!!! Men vi kom hem hela det är ju huvudsaken.

Hälsade på en gammalkompis åt mig igår innan vi åkte hem, hon måste nog ha sveriges charmigaste unge! Tyvärr vart det bara en snabbvisit, plus att vi fick med oss en jäkla massa barnsaker (allt man behöver och mycket där till) TACK FÖE DET!!!!

Sen har det nog inte hänt så mycket.

Ska städa och plocka lite idag, inte kul när både katt och hund hårar av sig överallt...

Höres!

Hoppas...

Håller tummarna för att allt ska gå bra, så att vi får hundvakt till helgen!
Hade faktist varit kul att åka ner till de nära och kära och fira systeryster min på hennes 30 års dag, utan hund... Men men går det så går det...


Nu till något helt annat, förstår inte de som är hemma HELA dagarna och säger att de har så MYCKET att göra.
Man har ju hela dagarna och veckorna på sig att fixa och dona. Har varit hemma i 2 veckor nu, gör det som ska göras och handlar det som ska handlas, och man har gott om tid över för annat! Nä skärpning ni som går hemma, sluta gnäll och börja njuta!!!! Det är ju faktist inte alla som kan skryta med att maten är klar till den man älskar när han/hon kommer hem från en tuff arbetsdag=)


På dagens schema så ska jag tvätta, baka kärleksmuffins åt min syster plus fixa det sista till hennes present! Hinns det med så ska även håret mitt få lite färg!

Nä nu ska odjuret ut och rastas!

Sötis=)

Välkommen till min nya blogg!

Då har även jag gett mig in i blogg världen...

Kommer nog bara att skriva om mitt liv med min sambo och allt som händer runt om.

Väntar vårt först barn nu, är beräknad till den 15 Juli, men hoppas att han/hon ska komma ut tidigare, då det börjar bli drygt att vara gravid. Vet inte vart de som säger att det är så UNDERBART att vara gravid har fått det i från...

Men det kommer vara värt det i slutändan=)


RSS 2.0