Värme

Idag blir en kanon dag! Kanske lite shopping och promenad i det fina vädret!! Ska även leta rätt på en gunga så Emma kan gunga för första gången!!

Drömmar!

Hade en så sjukt konstig dröm inatt! Handlade om en av mina närmaste vänner som jag umgicks med när jag bodde i den stora staden. Hon va gravid och när hon födde så kom en JÄTTE bebis på 6 kilo! Kan ju bara hoppas att när hon får barn så blir det inte en sån stor! Hade ju storlek 68 redan när den föddes=)

Nu så håller vi på för fullt, ska ju hälsa på min kära syster imorgon! Ska bli kanon kul! Emma  ska få leka av sig med Adde, det är en stadig unge=) Han tål nog hennes puffar!

Snart tror jag nog att det är natti natti för min del!

Sov så sött!

I´m best

so fuck the rest...

Tandblekning

Har nu funderingar på att göra en riktig tandblekning, en som hålle i några år. Kommer säkert vara svindyrt! Men ska kolla upp det.
Idag så ska jag tvätta upp allt... Niclas syster ska komma förbi och klippa hans långa man=)

Har absolut inget mer att skriva just nu....

ha en bra dag, vem vet kanske kommer på nått mer intressant senare!

PAAAAAARTYYYYYYYY!!!!

Basshunter – Fest i hela huset

ÄLSKAR

September med låten MICROFONKÅT!

Kanon städlåt!!!

Bvc

Nu börjar jag ledsna på vår bvc dam... Skulle dit idag men hon är sjuk, IGEN!!!! Funderar på att byta till nån som inte är hemma så ofta! Idag så är det städning och tvättning som gäller! Ska bli skönt att sätta igång igen efter några dagars lugn...


Jämkning?

Denna dag har det hänt lite grejer! Va bla till våran kära bankdam Eva, vilket alltid är trevligt! La om lite lån, fixade sparande åt Emma. Sen så kom jag, JAG!!!! på iden att vi kanske skulle jämka (eller hur det stavas) nu när vi inte har lika mycket i plånboken. Är bara det att jag förstår NOLL av skatteverkets papprena så ska försöka hinna ner till deras kontor nu i veckan så får de helt enkelt hjälpa mig.
Vad jag har förstått så kommer vi få ca 2000 mer i månaden, men vi kommer inte få nån JÄTTE summa till midsommarn varje år, men men behöver pengar nu och inte om ett år. Sen kan man ju alltid ta bort det senare!

Nu sitter jag och lyssnar på när Emma gör ljud ifrån sig i sin säng, hoppas nu bara att hon somnar där oxå... Envis som en åsna är vår kära dotter!

Kul jämförelse

Innan vi gick och la oss igår så hade jag och min sambo ett samtal om vem som jag hade lika personlighet som, Peter i BB... Hur kul är det??? Säger vad jag tycker men gillar, förlåt ÄLSKAR att prata massa skit! Men vem gör inte det??? Fast jag anser ju dock inte att jag pratar skit om folk, jag säger bara sanningen, om inte till dom så om dom! Blir så less på folk som säger att det ALDRIG pratar illa om folk utan att de säger rakt ut vad de tycker!

Alla pratar bakom folks ryggar, ALLA!!!! Inklusive DU!!!!


Det tar sig

Idag så känns det som om jag är människa igen! Visst nästa rinner och hostar men är inte lika seg!
Skulle nog ALDRIG klarat gårdagen utan min underbara sambo som tog hand om Emma hela dagen och åkte och handla, och det gjorde han även fast han oxå är sjuk... Men men som jag sa idag är det nya tag!

Tittade på Big Brother igår, måste nog säga att nästa gång så lär den där kåta Madde åka... Nu har hon ju ingen mer att ligga med! Så himla grå!

Nu ska jag sluta slänga skit över henne och dricka kaffe!


Vinna eller försvinna

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de trisslotten inom kort! Hurra!

Ramalam ding dong

Mår som ett lass skit idag... Inge kul. Tror jag har åkt på den där speciella mans förskylningen. Men men blir väll bra snart!

Såg på Big Brother igår, Roddan åkte ut, fattar inte hur hon Madde kan vara kvar, ringer folk och röstar på den tråkiga människan eller? Undrar vem hon ska krypa ner hos nu...
Tyckte inte om Rodney heller, vet inte vad det va, men strörde mig grymt mycket på hans gångstil.
Nästa vecka hoppas jag att Sara, Peter och Martin blir nominerade så kanske de slutar hånle mot andra!


Fattar 0!

Har nu lagt in mina sista dagar hos Försäkringskassan. Går på semester v 30 och sen börjar jag jobba efter det! Det sjuka är att när Emma blir 1 år i Juni så måste vi ta ut minst 5 dagar i veckan! Helt sjukt. Så Niclas kan ju inte vara hemma så länge som vi tänkt, utan måste börja ca 2 veckor innan... Ska ringa till F-kassan på Tisdag och höra vad som händer om man tar ut mindre än 5 dagar...krångel, krångel...

Jobbade igår med feber, men gick bra ändå! Förutom vid stängning då det kom in en hel drös med ungar, då man berättade för dom att vi stängde för 15 minuter sen så skulle de ju bara, men mitt tålamod va inte på topp så slängde ut dem allihop! Hoppas denna dag går bättre... Har ingen feber idag men näsan rinner och hostar som en tok, men är man pengakåt så är man!

SEXIG

Tror ni jag klarade mig från en förkylning eller? Nej, näsan rinner, hostar som en tok. Men ska iväg och jobba ändå, kan ju inte ligga på lat sidan här inte!
Tycker dock att det inte finns nått osexigare än en människa som är förkyld, vem tänder på rudolf med röda mulen liksom...


Sömnbrist?

Om man som vi blivit bortskämda med ett barn som sover hela nätterna, så blir det hel knas när hon är sjuk och inte sover. Har som max sovit 4 timmar i natt... Är ju inte van som många andra småbarns föräldrar är. Vet att jag inte ska klaga men just nu så känns det inte kul. Hoppas nu att denna eländiga förkylning går bort SNARAST! Vill kunna va ute i trädgården nu när det är varm och skönt ute, och inte bara hålla mig inne. Kan tala om att så fort febern är borta så ska vi UT! Få frisk luft och känna solens strålar mot en. Det är livet!




Snorunge!

Skulle ju ta med oss Emma till öppna förskolan när Niclas slutade idag, för att se på påskharen. Men icke då, näsan rinner på henne och så hostar hon en del. Så för att slippa andras föräldrars onda ögon sket vi i det och drog till Borlänge... Det va ett misstag kan jag säga, tror hela dalarna va på Kupolen idag! Men fynd gjorde vi. Va ju bara tvungen att in på rean då nästan ALLA jag känner vart där och fyndat så kunde ju inte vara sämre själv=)

Imorgon så är det tvättning av bilen som gäller och påskmiddag hon svärföräldrarna. Sen jobb o helgen, tråkigt! Hade hellre viljat va hemma och gjort om lite men men får vänta tills nästa vecka!

Måste även få tala om att min systers son kan GÅ!!! Härligare unge får man leta efter! Helt knäppt att både jag och syrran fått så otroligt fina barn när vi själva är som vi är...

Tips mottages tacksamt!

Hur får man en 10 månaders trött? Ta bara gårdagen, va på öppnaförskolan och hon kröp runt och lekte massor! Efter det så gick vi till Sanna och hon sov bara 30 min... Sen ner på stan och kikade och hon pratade med allt och alla! Sen vidare på  en biltur, tror ni hon ville sova när det va dags eller??? NEJ inte hon eller, så hon va uppe till halv nio!
Idag så har hon hitils sovit 30 min så får se hur det blir ikväll....

Drömma kan man ju alltid...

Denna dag har det hänt massor av skoj! Emma sov dåligt i natt så imorse när hon vaknade runt 6 så skulle inte hon sova mer. Så va bara att stiga upp. Bestämde mig ganska snabbt att jag skulle ta en sväng förbi öppnaförskolan, så hon fick leka av sig!
Va på öppnis 9.15-11.30, efter det så begav vi oss hem till Sanna för kaffe och lunch. Sen vid 1 så drog vi ner på stan och kikade runt ett par timmar sen hem till henne igen.

När Niclas slutat så åkte vi och tittade på en stuga som en ska sälja, men va nog inget för oss. VÄLDIGT mycket att göra på den plus att marken ingick ej...
Men vår dröm om en liten sommarstuga vid vattnet fortsätter. Nångång lär den kanske slå in, och gör den inte det så har vi ju ändå haft något att se framemot under tiden!!!

Sommar?

Det va sommarvärme i Falun i helgen!!! Enligt nyheterna så hade vi varmast i hela landet! Vi är grymma vi=)

Fick för mig att vi skulle möblera om här hemma ihelgen igen, så sagt och gjort nu har vi omgjort igen! Men denna gång måste jag nog säga att jag blev lite nöjd! Fick min hemma känsla som jag sökt LÄNGE nu!

Idag så ska det vår städas i köket! Hoppas bara att Emma går med på det!!! Är det OK med henne så är det gjort på ett par timmar, MAX! Men vi får se...

Gjorde en tavla igår, gick på skit kan jag säga! Stavade fel, men får ta det som det är.

Nu har jag kommit på att jag den eviga bantaren ska banta till v 28. Då det är time för Ullared, vill ju kunna köpa sommar kläder=) Förra sommaren så fick vi ju Emma så va inte ute så mycket då det va för varmt för henne, men i år kan man ju inte hålla sig inne, då blir hon säkerligen tokig!

OVER AND OUT!

Böter, fängelse eller varning?

Undrar vad som händer om man stoppas av polisen för man ej bytt däck. Tycker dock att de borde ha bättre saker för sig än att kolla om folk bytt däck i tid! Men å andra sidan så är det dalapolisen vi pratar om...

Vi är nu hemkomna efter en middag hos Niclas syster. Tacos bjöds det på, kanon gott! Min saker från gymgrosisten kommer på måndag så va gott att få i sig en sista fet måltid=)

Städhjälp sökes!!!!

Började städa imorse, va bara det att när jag plockade undan så plockade Emma fram.... Så tog nästintill en timme att bara plocka undan i ett rum. Insåg efter det att det är lika bra att vänta tills Niklas går upp!

Idag så ska vi på kalas! Hela 31 år blir hon vi ska till! GRATTIS ANNA!!!

Nu sola sig lite, senare kalasa!

DEMOKRATI

Kan folk bara lägga ner nu! Börjar lessna rejält på allt snack som handlar om politik! Hur folk gnäller för att de blå vann valet, HALLÅ DET VA ETT TAG SEN SÅ LÄGG NER!!!!
Och sen blir jag ännu mer förbannad över att de säger att de rödgröna skulle vara bättre, hur i H-VETE vet ni det??? De lär ju göra det sämre för andra än er!!!
Det blåas politik är enkel, kan du jobba? JOBBA!!!!!! Ganska enkelt!

Så snälla folk, LÄGG NER! Kom igen om 3 år när det är nytt val!

Ps. En sista sak bara, klanka fan inte ner på vad andra har röstat, vi har nått som kallas DEMOKRATI i detta avlånga gulblåa land!!!

ÄLSKAR MITT Sverige!!!!

Fyndigt ju!

Efter rubriken igår så drog det till rejält i statestiken på läsare=)

Nu ska jag dra igån vår städningen. Gick igenom mina scrapbooking saker igår, så nu är det ordning och reda där! Nu återstår bara resten. Har ju kommit på att jag vill göra om lite här och där, men det hade varit bra mycket enklare om jag hade lite mer pengar men men man får ta en sak i taget!

Nu ska jag se om det går att komma in på bankens hemsida...


Är smärta = Orgasm????

Jag har några saker jag är beroende av, den konstigaste måste nog vara tatueringar vill ha fler! Och det är nu eller på en gång!!!  Har bara en förklaring till det hela:

JAG GILLAR SMÄRTA!!!


Köra runt lite då

Idag så ska det göras lite saker (göras och göras det skas träffas folk)
Först nu vid kvart i nio kommer Niclas hem med bilen så blir köra han tillbaka till jobbet. Vid 11 tänkte jag åka och prata med min chef=)
Sen efter det blir det fika med Carro! Ska bli kul att snacka lite skit om allt och alla=)
Sen vid halv tre så ska jag köra Sanna då hennes tatuering ska fyllas i, efter det så ska vi hem och umgås med Niclas! Ska även slå in Niclas systers presenter=)

Det är vad jag ska roa mig med idag.

Nä nu blir det en snabb dusch innan N kommer hem!


Vänskap

Måste gratulera en gammalvän som fyller 30 idag! GRATTIS CARRO!
Antar att du har 30 års kris=) Men det fixar du säkert!

Har ni nån vän som antingen bor i samma stad eller väldigt långt borta? Kan ta flera år innan ni träffas? Så är det med mig och min gamla kombo, Carro. Kan gå 5-6 år mellan gångerna vi träffas, ändå när vi ses så känns det som det va igår... Konstigt, men sant! Ska fika med kärringen imorgon och se vad som hänt i hennes liv, de senaste 5 åren! Tiden går för fort så är det bara!

Love you!


HOPPAS!!!!

Skickade ett mejl till min nya tatuerare Pia igår, ska bli en till=) Är beroendeframkallande det där! Blir texten, what doesn´t kill you makes you stronger! Funderar på att sätta den runt handleden. Men vi får se!

Igår så vart det en promenad och snack med Sanna! Va perfekt väder igår! Emma fick ha en flisjacka, så himla varmt och skönt! Hade tänkt att ge mig ut idag oxå men då förstörde min sambo den tanken då det kommer komma regn...

Ska nog på börja vår städningen här hemma, torka lister, golv, fönster m.m. Får se hur mycket Emma tillåter mig hålla på. Hon har nu börjat prata på sitt egna lilla språk, DADDADADDADDDADAAA!!! Så låter det HELA tiden här hemma!

Håller tummarna för att mina scrapbooking saker kommer idag! Vill ha dom NUUUUUU!!

Nu lite kaffe och frulle!

God natt

zzzzzzzzz

Helg = Full Rulle

Har varir en intensiv helg kan jag lova er alla! Lördagen på jobbet va en katastrof! Allt som kunde gå fel gick fel, atg maskinen la av en stund, lika så svenska spel... Så drygt när det händer! Sen så när klockan slog 16 och jag kunde stänga, så frågar A om jag kan stanna och hjälpa till att plocka upp glas! Va tror ni har hänt, jo då har 2 lock på frysen gått i tusen bitar! KUL! Så det va bara att plocka ut den del av frysen som va full av glas och dammsuga upp! Tyckte så himla synd om A som va jour, stackarn hann inte göra mycket den dagen...

Gårdagen va dock bra mycket lugnare, satt i kassan till tolv, då böt jag av Sanna för rast sen hade jag rast sen va det bara att köra på och hjälpa A med mejerit i den mån det gick då jag fick hoppa in i kassan en del, men vi kom i kapp så det kändes skönt!

Har även beställt en hel det scrapbooking prylar! Lite från Tradera och en j*kla massa från en sida på nätet (kristinas scrapbooking tror jag den hette) Så nu ska det pysslas här hemma! Ska göra ett fint album åt Emma som hon kan ha när hon blir äldre!

Idag så hoppas jag att det blir fint väder så jag och Sanna kan ut och gå, behövs verkligen nu! Blir nog 3 varv runt Tisken!

Ska även in till jobbet om vi hinner men tror jag tar det imorgon!

Nu vart det ett LÅNGT inlägg men det får ni ta!

Schola hopp Schola hej!

Nu är hon stor

Emma har börjat vilja ställa sig upp mot saker! Känns inte som jag är med i svängarna... Min lilla lilla tjej som bara va när hon va liten har nu blivit så stor att hon tar sig fram på egenhand, står med stöd (tur att hon har blöjan som stötdämpare ibland), hon har dessutom börjat plocka in mat i munnen själv... Snart kan hon klara sig utan min hjälp... Varför går första året så fort? Nån som har svar på det???? Saknar bebis tiden, men längtar innerligt till den dagen hon ska gå till dagis första gången, första skoldagen m.m.
Det här är livet!

ZZZZZZ

Lyckades få Emma att somna i sin egna säng!!!! Fattar inte att mna kan bli så lycklig av en sån grej... Även om det är så att hon bara somnade där nu av ren tur så kan man ju hålla tummarna för att hon kanske börjar bli trygg med att sova där nu=)

Idag så kommer vår kära kyl/frys=) Hellst av allt skulle jag vilja vara hemma och göra om i köket i helgen men får ta det nästa helg då jag är ledig!

Ska bli kul att åka och jobba imorgon! Känns som jag har lite av en semester då, ända konstiga är att man har rast, fattar ni, 30-45 minuter åt gången! Är man inte van med när man har en liten!

Nu ska jag göra ett litet ryck här hemma så Niclas får leka med Emma i helgen istället för att tänka på städ m.m.

Trevlig helg!

Lat eller smart?

Va och köpte en kyl med frys igår! Ska bli så skönt att ha lite frys varor uppe och inte ha ALLT i källaren! Som det är nu så köper vi massor när det är billigt eller vi får för oss att testa nya saker, lägger i dom i frysen och där blir det liggande! Så nu kan man ha grönsaker, det man ska äta i veckan samt mina bär uppe! Tror vi kommer spara MYCKET pengar med tanke på allt vi lär slänga för att vi är för lata att gå ner med sakerna!



Bättre sent än aldrig

Har nu efter många om och men, tjat från nära och kära och en sambo som i stort sett bett på sina bara knän
skaffat Spotify! GRATTIS till mig=) Kul att hitta låtar som man lyssnade på för många år sedan!
Jobbigt bara att jag lyssnade på en låt som gick på högvarv för typ 5 år sedan, men kommer inte ihåg vad den heter eller vem som gjort den... Suger pung...

Idag ska jag forsätta göra klart här hemma, nästan klar! Blir bra det här i slutändan!

Nu ska jag äta frukost, 3 ägg!

Over and out!


Vad gör man?

Har nog FÖR mycket tid över... Påbörjade en om möblering igår. Ska göra klart idag! Men tror jag vart nöjd denna gång. Ska fixa klart data/lekrummet idag och ev påbörja hallen om jag hinner.
Kommer nog bli bra i slut ändan det här!

Igår kom ÄNTLIGEN kläderna från hm som jag hade beställt åt Emma, så nu har hon kläder hon kan ha=) Hade beställt en hel del, men ALLT behövdes!

Nä, man kanske ska sätta igång nu (efter kaffet såklart).

Over and out!


ÄNTLIGEN!

Nu är våren här! Solen skiner, fåglarna kvittar och jag har sett blommor! Så nu är våren här!
Jag och Emma måste vara bland de segaste, vi gick upp 8.45 imorse...

Idag tror jag nog att det blir att ta fram vår gardinerna. Så man får fram lite nytt, lite less på dessa mörka gardniner som jag har framme nu... Har ju fått för mig att det är mysigare med mörka på hösten/vintern men nu ska det fram med ljust igen!

Btw, ska nu börja med en sak jag ALDRIG gjort tidigare! LCHF, får se om jag når min vikt som jag hade när jag träffade Niklas innan nästa sommar, har insett att denna sommar hinner jag nog inte ner till=)

Nu lite kaffe och FB!

Som en ny människa!

Efter denna underbara helg, trots sömnbrist! Så mår jag kanon! Har verkligen fått ny energi!
Va till svärföräldrarna på middag i lördags, sen så drog jag till Sanna på kvällen och där vart det party kan jag säga! Va LÄNGE sen som jag hade så kul! Trevliga människor och alla va på kanon humör! Va så himla skönt att bara vara Lina, inte mamma eller sambo utan bara LINA! Man måste få vara sig själv ibland för att vara en bra mamma och sambo, enligt mig själv iallafall=)

Vaknade före Emma imorse, väckte henne vid kvart över 8. Då tyckte jag att det va dags att knata upp=)
Köpte ett nytt spjällskydd i helgen, 499 kr men det är det värt, är lite högre och stabilare!

Idag blir det städning, fixa lite grejer och en promenad om solen kommer fram!


KÄRLEK TILL ER ALLA!!!


Sömnlös...

Va ju så j*kla trött igår, så hoppades på att vi skulle få en god natt sömn! Men ack va vi bedrog oss!!! Emma vaknade och skrek hela natten igenom. Gick inte att få henne att sova! Så idag kommer det inte hända mycket i vårt hushåll kan jag tala om! Blir förhoppningsvis en power nap på eftermiddagen.

Nu Kaffe!

Natti natti

Nu lägger går Emma & jag och sover middag!
Vänligen stör ej!
GODNATT!


Baksmälla?

Kan tala om för folket att det känns som om jag är bakis idag! Nej jag va inte ute och slira igår, utan hade inventering... Vart bra mycket senare än vad jag trodde det skulle bli.
Men snart är det helg så bara att klara denna dag!

Imorgon så blir det ev partaj! Ska till Sanna och besöka hennes nya lägenhet, är några som ska sitta där och dricka lite=) Men hon kallar det inte inflyttningsfest, utan den kommer senare!

Har hänt sjukt mycket tråkiga saker på jobbet, har en känsla av att det kommer mer... Men ska inte skriva ut sånt tråk!

Har nu kommit på att jag nog inte vill sälja huset. Velig jag? Nej det tycker jag inte... Fick lite ideer om hur jag skulle kunna få in hem ljuva hem känslan. Sen så är det ju Ullared i sommar så då blir det införskaffa heminredning=)

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och hålla tummarna för att huvudvärken lämnar mig!

RSS 2.0