Regn...

När det va som varmast så önskade jag mig lite dåligt väder, så det skulle bli lättare för Emma, men nu när det bara öser ner regn så skulle jag vilja ha uppehåll. Blir nog aldrig nöjd med vädret.

Har börjat rensa upp i källaren nu... Finns bra mycket skit där. Har ett rum som vi ställde in kartonger när vi flyttade in (vilket va för 3 år sedan...) Men när vi blir klara så kommer det bli bra även där.

Passar nu på att ha lite egentid, Emma vaknade vid halv sju så matade henne så somnade hon om så då gick jag upp och nu dricker jag kaffe, har läst morgontidningen plus tagit stjärna på morgonpromenaden=)
Man är bra effektiv när Emma och Niklas sover.

Nä nu ska jag komma på något annat att göra!

Vikarier...

Tänk vilken bra ursäkt för företag när de gör fel... Våran post har kommit till grannen i sommar, när de ringer så skylls det på sommarvikarier, fk har strulta och nog skyller de på sommarvikarierna, undrar vad de ska skylla på snart när de "vanliga jobbar".

Hello kitty...

Va och skulle köpa någon varmare dress åt Emma idag... Det ända som finns är i stort sett bara hello kitty saker på allt!!! Det räcker med en sådan för oss, så det vart noll saker åt gumman idag...
Tycker väll att butikerna borde ta in något annat, man blir bra less på den där katten (el va det nu är)

Vad ska man göra...

Idag är det hur tråkigt väder som hellst...

Va ska man hitta på... Ska nog iväg och köpa blöjor=) och sen kanske hyra lite filmer så vi kan ha en film dag i soffan.

Emma va lite trött i går när vi kom hem vart inte samma rutin som vanligt och det märktes. Ville inte sova! Så tog ett par timmar och få henne lugn och somna. Vaknade vid 3 för mat sen sov hon till 9 så det va skönt.

Nä nu ska jag plocka undan lite här hemma så jag slipper känna skuld framför filmerna sen=)

1 Månad

Fy vad tiden går fort, idag blir Emma 1 månad, känns inte som vi haft henne såååå länge=)
Hade namnsdagskalas igår, då emmas farmor, farfar, faster med karl och farbror kom. Fich jätte fina presenter.

Idag så kommer Niklas faster och man på besök för att se det lilla underverket. Senare ikväll beger vi oss till Niklas föräldrar på grillning.

Nu har vi bara 2 veckor kvar tillsammans som lediga sen är Niklas semester slut... Har funderingar på om vi ska ge oss söderut mot mina föräldrar och hälsa på lite så man får se något annat än denna stad under sommarn=)

Amningen har börjat fungera bättre och bättre så nu hoppas jag att det blir slut med att koka vatten och göra ersättning, är bar mycket smidigare att amma än att ge flaska.

Nä nu ska jag göra klart det sista innan besökarna kommer=)

Ha det!!!

Uppdatering

Va ett tag sen som jag skrev lite här... Har haft mina föräldrar på besök i lite mer i en vecka. Har varit hur kul som hellst! Vi har shoppat, tittat på strutsar m.m. Till och med pappa köpte en dress åt Emma=)

Allt fungerar bra nu, förutom amningen men den kommer väll komma igång snart... Det är lättare sagt än gjort att amma.
I natt fick jag sova en hel natt, Emma somnade vid halv 11 och sov till halv 8 så är nu pigg och glad=)

Nu kom niklas upp så ska vara lite social, men först lägger jag upp lite bilder:


Från 2 till 3

Känslan av att få barn hoppas jag innerligt att alla ska få känna!!!! Trodde inte att man kunde älska en sååååå liten sååååå mycket. Känns så himla bra att kunna säga att vi är en familj! Va helt klart värt 9 månader med foglossning och trötthet plus 5 timmar med REJÄLA värkar!!!

Älskar sambon och dottern min SÅ HIMLA MYCKET!!!! Pussar i massor till er!!!

En vecka har gått

Nu har vi haft våran ängel i en vecka! Tiden har gått fort! Hon går sakta men säkert upp i vikt. Har vant mig vid att inte sova så långa perioder men det brukar bli om tid finns en liten vila på eftermiddagen=)

Idag jobbar Niklas sin sista dag sen har vi 5 veckor tillsammans, ska bli så skönt att ha han hemma!!!!

Nu längtar jag tills mina föräldrar kommer så de får se den nya familjemedlemmen=)

Nä nu ska jag få på mig lite kläder=)

RSS 2.0